Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam, chciałbym wam przedstawić sklep w pełni automatyczny będą wychodziły aktualizacje jak i optymalizacji. Skrypty które zostały wykorzystane w tym sklepie są w 100% autorskie co sprawia ze ten sklep jest jedyny w swoim rodzaju to że dosłownie wszystko masz prawo konfigurować podczas instalacji lub w zakładce "Modyfikuj config", sklep nie potrzebuje podłączenia z bazą danych dlatego jeżeli nie chciało ci się nigdy tworzyć kolumn jak i tabeli w bazie danych to właśnie dla ciebie zrobiłem ten sklep. Czas pracy: około 1miesiąc z przerwami. Temat Bedze aktualizowany. Strona na której można przetestować sklep:

To jest ukryta treść, proszę

hasło i login do panelu jest podane na stronie głównej sklepu

Jedna rzecz trzeba własno ręcznie zmienić:

73359278303932024115.png

Download:

<< Wersja 1.0

<< Wersja 1.1

<< Folder Admin aby nie stracić niczego Wersja 1.1

<< Wersja 1.2

<< Wersja 1.3

<< plik modyfikuj aby nie stracić niczego Wersja 1.3

Skan:

Licencja

=================================================================================

ItemShop by
is licensed under a
.
W oparciu o utwór dostępny pod adresem

=================================================================================

Changelog

v1.0

- Stworzenie Sklepu

v1.1

- Dodanie opcji "Modyfikuj Usługę" podesłał nam pomysł: adam23450

v1.2

- dodanie zakładki lista usług (jeszcze nie działa)

- dodanie API pod fiberHosta (Nie testowane)

- testowanie usług (jeszcze nie działa)

v1.3

- Usprawnienie Modyfikowania configu

Screen

32529042228192402077.png

32217622813519008512.png

26140480987294696516.png

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam w sobie sklep SMS jest dobry, prawdopodobnie jest bezpieczny.

+ Licencja*

dzięki już zmienione:) polecam śledzić ten temat ponieważ będzie się sporo dziać:)

oczywiście możecie dawać nam pomysły co mamy poprawić, zmienić, dopisać:)

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

To jest przecież sklep hostingu slotex.pl.

Przyk. Sklep hostowany przez slotex: serwerpvp.yfun.pl.

hehe kolejny który się myli nie znasz się pewnie na robieniu stron + css oraz parę dodatków i od razu zakładasz ze to jest slotexa:)

brawo!! najpierw poczytaj o bootstrap a potem dopiero napisz komentarz

Opublikowano

hehe kolejny który się myli nie znasz się pewnie na robieniu stron + css oraz parę dodatków i od razu zakładasz ze to jest slotexa:)

brawo!! najpierw poczytaj o bootstrap a potem dopiero napisz komentarz

Oj tu sie mylisz, w webmasterce jestem lepszy od ciebie.

Piszesz ze sam zrobiłeś 100% a grafiki nie są twoje.

Strony www tworze od dobrych kilku lat.

PHP,CSS,HTML,MYSQL,JS znam na pamięć.

Co za problem odpłatnie zrobić statystyki z serwera na stronie www, itemshop, autorski skrypt fora dyskusyjnego, autorski szablon, panel gracza.

P.S. Twoje ocenianie umiejętności ludzi po poście na forum, mądre.

@down

Myślisz ze nabijam posty?

Miałem konto ponad 1500 postów. Na tym forum nie ma sensu nabijać postów, a grafiki to własność firmy slotex. Nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji, zobaczymy co na to powie slotex.

Opublikowano

Oj tu sie mylisz, w webmasterce jestem lepszy od ciebie.

Piszesz ze sam zrobiłeś 100% a grafiki nie są twoje.

Strony www tworze od dobrych kilku lat.

PHP,CSS,HTML,MYSQL,JS znam na pamięć.

Co za problem odpłatnie zrobić statystyki z serwera na stronie www, itemshop, autorski skrypt fora dyskusyjnego, autorski szablon, panel gracza.

nom, nom gadanie... grafiki nie moje? tak to powodzenia grafikami się zajmował marwik15 a ja kodem więc znajdź sobie inna nabiarke postów jeżeli chcesz coś konkretnego to napisz a nie nabijasz sobie posty

Opublikowano

tak sobie przeglądam właśnie i widzę że adek wziął się do roboty:)
PS.Ja jestem odpowiedzialny za owe grafiki jak i za mój awatar jak i adiego więc proszę mnie nie obrażać że nie ja robiłem grafikę tylko jakiś slotex

Opublikowano

i jak się wam podoba sklepik??

Opublikowano

mógłbyś się przynajmniej przyznać że wzorowałeś się na itemshopie

Wg mnie wygląd nie jest za ładny.

Piszę to po raz ostatni nie wzorowałem się na slotexie, wszelkie takiego typu posty będą uważane jako spam oraz będą zgłaszane do administracji

Opublikowano

Wielkie G.

- dodanie zakładki lista usług (jeszcze nie działa)

- dodanie API pod fiberHosta (Nie testowane)

- testowanie usług (jeszcze nie działa)

To po ch** to dodajesz, jak "jeszcze nie działa" lub "nie testowane". Poczekaj z tym, dokończ i zrób większą aktualizację, a nie "jeszcze nie działa, ale będzie działać!"

Co do tego slotexu, to jaja sobie robisz? WSZYSTKO JEST IDENTYCZNE. Hmm, ale teraz pytanie - Kto od kogo zgapił? Porównajmy to jednym zdaniem:

- Slotex istnieje dłużej od Twojego projektu

więc..?

a więc to Ty podjebałeś im grafikę. 

Dalej chcesz robić ludzi w ch**a? No to masz porównanie:

Sklep slotexu

RLHX4Km.png

"Twój" sklep

COPN2ec.png

Nawet logo im podwaliłeś, co za typ...

wszelkie takiego typu posty będą uważane jako spam oraz będą zgłaszane do administracji

Twój post został zgłoszony. :)

pzdr

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Wielkie G.

To po ch** to dodajesz, jak "jeszcze nie działa" lub "nie testowane". Poczekaj z tym, dokończ i zrób większą aktualizację, a nie "jeszcze nie działa, ale będzie działać!"

Co do tego slotexu, to jaja sobie robisz? WSZYSTKO JEST IDENTYCZNE. Hmm, ale teraz pytanie - Kto od kogo zgapił? Porównajmy to jednym zdaniem:

- Slotex istnieje dłużej od Twojego projektu

więc..?

a więc to Ty podjebałeś im grafikę. 

Dalej chcesz robić ludzi w ch**a? No to masz porównanie:

Sklep slotexu

RLHX4Km.png

"Twój" sklep

COPN2ec.png

Nawet logo im podwaliłeś, co za typ...

Twój post został zgłoszony. :)

pzdr

tak jak pisałem wyżej zostajesz zgłoszony

PS.NIC NIKOMU NIE PODJEBAŁEM taką stronę można w zaledwie 2h zrobić a grafikę nie wiem bo nie ja się nią zajmuje

Opublikowano

tak jak pisałem wyżej zostajesz zgłoszony

PS.NIC NIKOMU NIE PODJEBAŁEM taką stronę można w zaledwie 2h zrobić a grafikę nie wiem bo nie ja się nią zajmuje

zrozum że wszystko jest identyczne, razem z logiem kolorami itd. Więc nie ****dol ze to nie jest skradzione.

Opublikowano

ok screeny działają:) a skan dodany

Opublikowano

Piszę to po raz ostatni nie wzorowałem się na slotexie, wszelkie takiego typu posty będą uważane jako spam oraz będą zgłaszane do administracji

Raz mówisz, że twój w 100% autorski wygląd, a raz, że slotexa. Sry, ale kłamstwo wychodzi na jaw. 

Macie temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1176302-dlnowynajlepszydarmowyprofitsmsdotpayhomepaypaneladminaautomatyczny-itemshop-minecraft/?p=10085034

Napisałeś tutaj, że dostałeś pozwolenie od slotexa i, że mógłbyś zrobić lepszy wygląd z jakieś tam strony.

Macie tutaj cytat z tamtego tematu:

omg skaczcie ten spam... na ten temat i dostałem pozwolenie na użycie od slotexa a poza tym sam mógł bym lepszą zrobić w:
a tak przy okazji to łap jak chcesz pobaw się i zobaczysz że 1-2h i masz taki sam wygląd:P
PS. tiny nie jest zabronione ponieważ to nie reflink:P tylko skracasz linków więc Pozdro

Proszę o nie usuwanie tego posta, gdyż ja tylko rozjaśniam panu adi19820, że to nie jest jego autorski wygląd.

Opublikowano

Raz mówisz, że twój w 100% autorski wygląd, a raz, że slotexa. Sry, ale kłamstwo wychodzi na jaw. 

Macie temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1176302-dlnowynajlepszydarmowyprofitsmsdotpayhomepaypaneladminaautomatyczny-itemshop-minecraft/?p=10085034

Napisałeś tutaj, że dostałeś pozwolenie od slotexa i, że mógłbyś zrobić lepszy wygląd z jakieś tam strony.

Macie tutaj cytat z tamtego tematu:

Proszę o nie usuwanie tego posta, gdyż ja tylko rozjaśniam panu adi19820, że to nie jest jego autorski wygląd.

jesteś pewien tirex slotexa tez to nie ejst autorski wyglad wiec pozd nie sciagnolem od nich nic jak chcesz jutro zacytuje co slotexowi napisał marwik oraz co mu odpisali:)

Opublikowano

Syf jakich dużo! Kto normalny wsadza pisze stronę mieszając strukturę i obiektowość?! Oraz dodanie.. stfu - wklejenie klasy do pliku index? Proponuję zobaczyć kod, większych herezji nie widziałem...

Opublikowano

Syf jakich dużo! Kto normalny wsadza pisze stronę mieszając strukturę i obiektowość?! Oraz dodanie.. stfu - wklejenie klasy do pliku index? Proponuję zobaczyć kod, większych herezji nie widziałem...

no, no to zrób lepsze:P

Opublikowano

Hmm, jak na darmówkę dałeś bardzo dużo jednak wygląd, hmm taki znany z jakiegoś hostingu, domyślam się że kradziony, swoją drogą kod to bagno

no, no to zrób lepsze:P

Rozumiem, że każdą osobę która cię zkrytykuje będziesz jeździł?

Btw.

Widzę że lubisz pobierać kody z googla

Z cyklu google

5g61fg.jpg

___

Z cyklu #Przejrzystykod

e5ndja.jpg

__

Kolejny skrypt z google

r3teqi.jpg

Mam dalej wypisywać?

Jak dla mnie twoja praca to 1/5 reszta to google i inne strony

Edit:// Przepraszam za napisanie postu 8 dni po ostatnim wpisie, nie patrzyłem na datę...

Edit2:// Nadal uważasz że nic nie zawinąłeś od slotexa? I zupełnie przypadkiem wszystko masz w takiej samej kolejności w headzie oprócz analityk?

h7m6px.jpg

Edit4://Zgłoszone do slotex'a

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Witam,

Jeżeli chodzi o cały wygląd sklepu, jego projekt/układ jest naszego autorstwa - firmy Slotex.pl.

Opiera on się na front-end framework'u - Bootstrap v2. Ale to, że opiera się nie znaczy że jest to kopiuj wklej. W framework'u korzystamy tylko z jego niektórych elementów, ale cała struktura została stworzona tylko i wyłącznie przez naszych programistów.

Bardzo prosto jest udowodnić, że pewne elementy zostały skopiowane od nas. Wystarczy porównać nasz kod CSS z kodem CSS tego skryptu (zresztą HTML również jest podobny):

Nasz kod CSS: 

Kod CSS skryptu z forum: 

Proponuję porównać kod od samego dołu, linia w linię są takie same. Oczywiście. wyżej jest kilka zmian, ale jeżeli chodzi o nazwy klas/id stylów CSS, nazwy grafik, kolejność wpisów danych parametrów, kolory co do HEX'a są takie same jak nasze - zbieg okoliczności? Nie sądzę. Swój kod każdy pozna, gdyż jest on specyficzny dla danego programisty.

Piszę tutaj oczywiście o samym wyglądzie sklepu (kod HTML, CSS). Jeżeli chodzi o zamieszczony kod PHP, to nie jest on nasz (posiadamy również swój autorski system, ale oczywiście zupełnie inny). Proszę również zauważyć, że ten skrypt został udostępniony 4 kwietnia 2013r., a nasz MineShop (bo tak nazwaliśmy nasz sklepik) istnieje grubo od 2013r. i jego wygląd od samego początku jest taki sam.

Sama inicjatywa powstania takiego sklepu jest bardzo fajna i nie mamy zamiaru tutaj z nikim walczyć - piszemy jak jest, aby "rozwiać" wszelkie wątpliwości. Ale jednak tworząc takie coś, powinno być się oryginalnym. Może nasz sklepik jest fajny, ale przecież Wasz może być jeszcze fajniejszy - chyba każdy autor tego pragnie? Lepiej przysiąść do czegoś dłużej i zrobić to do porządku, niż później odpisywać na tego typu posty, czy jest to kopia, czy też nie. Jeżeli wzorowałeś się na naszym projekcie, to może byś o tym coś wspomniał, albo chociaż nigdzie nie pisał, że wszystko jest 100% Waszego autorstwa i podpisywane Twoim nickiem. Jakby ten Internet wyglądał, gdyby każda strona wyglądała tak samo? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie...

Pozdrawiam!

Serwery Minecraft bez limitu slotów, płacisz tylko za RAM - takie pakiety tylko w firmie Slotex.pl już od 6,00zł/miesiąc. Wszystkie rodzaje silników do wyboru.

Niskie prowizje SMS, duże wpływy do wirtualnego portfela.

Opublikowano

Witam,

Jeżeli chodzi o cały wygląd sklepu, jego projekt/układ jest naszego autorstwa - firmy Slotex.pl.

Opiera on się na front-end framework'u - Bootstrap v2. Ale to, że opiera się nie znaczy że jest to kopiuj wklej. W framework'u korzystamy tylko z jego niektórych elementów, ale cała struktura została stworzona tylko i wyłącznie przez naszych programistów.

Bardzo prosto jest udowodnić, że pewne elementy zostały skopiowane od nas. Wystarczy porównać nasz kod CSS z kodem CSS tego skryptu (zresztą HTML również jest podobny):

Nasz kod CSS: 

Kod CSS skryptu z forum: 

Proponuję porównać kod od samego dołu, linia w linię są takie same. Oczywiście. wyżej jest kilka zmian, ale jeżeli chodzi o nazwy klas/id stylów CSS, nazwy grafik, kolejność wpisów danych parametrów, kolory co do HEX'a są takie same jak nasze - zbieg okoliczności? Nie sądzę. Swój kod każdy pozna, gdyż jest on specyficzny dla danego programisty.

Piszę tutaj oczywiście o samym wyglądzie sklepu (kod HTML, CSS). Jeżeli chodzi o zamieszczony kod PHP, to nie jest on nasz (posiadamy również swój autorski system, ale oczywiście zupełnie inny). Proszę również zauważyć, że ten skrypt został udostępniony 4 kwietnia 2013r., a nasz MineShop (bo tak nazwaliśmy nasz sklepik) istnieje grubo od 2013r. i jego wygląd od samego początku jest taki sam.

Sama inicjatywa powstania takiego sklepu jest bardzo fajna i nie mamy zamiaru tutaj z nikim walczyć - piszemy jak jest, aby "rozwiać" wszelkie wątpliwości. Ale jednak tworząc takie coś, powinno być się oryginalnym. Może nasz sklepik jest fajny, ale przecież Wasz może być jeszcze fajniejszy - chyba każdy autor tego pragnie? Lepiej przysiąść do czegoś dłużej i zrobić to do porządku, niż później odpisywać na tego typu posty, czy jest to kopia, czy też nie. Jeżeli wzorowałeś się na naszym projekcie, to może byś o tym coś wspomniał, albo chociaż nigdzie nie pisał, że wszystko jest 100% Waszego autorstwa i podpisywane Twoim nickiem. Jakby ten Internet wyglądał, gdyby każda strona wyglądała tak samo? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie...

Pozdrawiam!

Dziękuje, jak państwo chcą mogę usunąć ten sklep z tego forum wystarczy napisać do mnie na pw i po kłopocie co do sklepu to dziękuje za opinie. Proszę ss z email wysłanym do państwa:

54145558669787795613.png

Hmm, jak na darmówkę dałeś bardzo dużo jednak wygląd, hmm taki znany z jakiegoś hostingu, domyślam się że kradziony, swoją drogą kod to bagno

Rozumiem, że każdą osobę która cię zkrytykuje będziesz jeździł?

Btw.

Widzę że lubisz pobierać kody z googla

Z cyklu google

5g61fg.jpg

___

Z cyklu #Przejrzystykod

e5ndja.jpg

__

Kolejny skrypt z google

r3teqi.jpg

Mam dalej wypisywać?

Jak dla mnie twoja praca to 1/5 reszta to google i inne strony

Edit:// Przepraszam za napisanie postu 8 dni po ostatnim wpisie, nie patrzyłem na datę...

Edit2:// Nadal uważasz że nic nie zawinąłeś od slotexa? I zupełnie przypadkiem wszystko masz w takiej samej kolejności w headzie oprócz analityk?

h7m6px.jpg

Edit4://Zgłoszone do slotex'a

haha wszystkie skrypty php są mojego autorstwa a tak jak up już zostało to wyjaśnione

Opublikowano

Dziękuje, jak państwo chcą mogę usunąć ten sklep z tego forum wystarczy napisać do mnie na pw i po kłopocie co do sklepu to dziękuje za opinie

haha wszystkie skrypty php są mojego autorstwa a tak jak up już zostało to wyjaśnione

Wszyscy wiemy, że skrypty nie są twoje, mogę ci pokazać peirwszy lepszy skrypt z googla który odpowiada "twojej" wersji... Nawet podczas naszej współpracy wszystkie skrypty miałeś z googla

:)

Oto i skrypt z googla:

Po usunięciu komentarzy

Więc proszę Cię, nie okłamuj nas: "wcale nie wzorowałem się na slotexie", "skrypty są moje"... Rcon też jest twój? Aha, no i zapomniałem... 0... Absolutne 0 jeśli chodzi o wygląd kodu sklepu...

Ale to tylko moje zdanie...

Edit:// Przeczytałem posta jeszcze raz... w tydzień napisał bym Ci lepszy itemshop :|

Jeśli pomogłem daj +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...