Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem jedynie tylko tyle ze chyba się nie znasz na programowaniu albo jesteś idiotą ponieważ gdybyś się znał i widział co to programowanie oparte na plikach to byś tego nawet nie napisał. Ponieważ każdy skrypt kopiujący do pliku wygląda tak samo

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem jedynie tylko tyle ze chyba się nie znasz na programowaniu albo jesteś idiotą ponieważ gdybyś się znał i widział co to programowanie oparte na plikach to byś tego nawet nie napisał. Ponieważ każdy skrypt kopiujący do pliku wygląda tak samo

Nie obrażaj mnie, ponieważ widać że nie przyjmujesz krytyki... zmienne też przypadkowo takie same? I przypadkowo w 2 oddzielnych hmm "znacznikach" <?php hmm?

Nie rozumiem... Czemu się nie przyznasz? Jeśli wyjdzie na jaw przez osoby takie jak ja... Będziesz pośmiewiskiem MPC... a jeśli sam się przyznasz... hmh to jakby nie patrzeć, pokażesz że masz jaja i że się nie boisz...

Ale rób co chcesz... Ja swoją opinię wyraziłem toteż daję

2/10 za to że skrypty z googla złożyłeś w jedno ...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Design strony ściągnięty od Slotex.pl :), dalej mi się nie podoba ale cóż oni mają swoją pracę i swoje wykonanie a nie plagiat, jeżeli chcecie się kłócić to na priv gdyż nie każdy chce czytać wasze dziecinne wypowiedzi, polecam zgłosić ten temat do zamknięcia oraz usunęcia gdyż łamie on regulamin tego forum który mówi że piractwo jest zabronione, jak by na to nie patrzeć to tworzenie plagiatu to w pewien sposób piractwo kradzież za który można mieć problemy, więc kolego zrób tak, usuń stronę edytuj post oraz usuń z niego link do strony także napisz do kogoś kto zajmuje się tym działem aby zamknął temat.

Ocena 4/10 gdyż to nie twoje ale dam na zachętę abyś coś zrobił sam :).

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, ponieważ widać że nie przyjmujesz krytyki... zmienne też przypadkowo takie same? I przypadkowo w 2 oddzielnych hmm "znacznikach" <?php hmm?

Nie rozumiem... Czemu się nie przyznasz? Jeśli wyjdzie na jaw przez osoby takie jak ja... Będziesz pośmiewiskiem MPC... a jeśli sam się przyznasz... hmh to jakby nie patrzeć, pokażesz że masz jaja i że się nie boisz...

Ale rób co chcesz... Ja swoją opinię wyraziłem toteż daję

2/10 za to że skrypty z googla złożyłeś w jedno ...

OMG co mam się przyznać najpierw zobacz na inne skrypty wykorzystane w tym is a potem pisz ok:)

PS. chodzi mi konkretnie o dodaj.php

Design strony ściągnięty od Slotex.pl :), dalej mi się nie podoba ale cóż oni mają swoją pracę i swoje wykonanie a nie plagiat, jeżeli chcecie się kłócić to na priv gdyż nie każdy chce czytać wasze dziecinne wypowiedzi, polecam zgłosić ten temat do zamknięcia oraz usunęcia gdyż łamie on regulamin tego forum który mówi że piractwo jest zabronione, jak by na to nie patrzeć to tworzenie plagiatu to w pewien sposób piractwo kradzież za który można mieć problemy, więc kolego zrób tak, usuń stronę edytuj post oraz usuń z niego link do strony także napisz do kogoś kto zajmuje się tym działem aby zamknął temat.

Ocena 4/10 gdyż to nie twoje ale dam na zachętę abyś coś zrobił sam :).

w 100% to nie plagiat tylko tak jak parę postów wyżej od państwa z firmy slotex.pl wysyłałem email z zapytaniem czy mogę użyć jeszcze przed opublikowaniem tego sklepu

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

OMG co mam się przyznać najpierw zobacz na inne skrypty wykorzystane w tym is a potem pisz ok:)

PS. chodzi mi konkretnie o dodaj.php

w 100% to nie plagiat tylko tak jak parę postów wyżej od państwa z firmy slotex.pl wysyłałem email z zapytaniem czy mogę użyć jeszcze przed opublikowaniem tego sklepu

Wszystko jest ok, lecz czemu nie napiszesz tego w swoim temacie ?, take żeczy są bardzo ważne zwłaszcza na forum gdyż można dostać punkty na pasku ostrzeżeń co jest bardzo ważne aby mieć tego jak najmniej :), lecz rada na przyszłość napisz w temacie na czym się wzorowałeś itp gdyż potem dzieją się takie sytuacje jak ta tutaj :).

Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

Wszystko jest ok, lecz czemu nie napiszesz tego w swoim temacie ?, take żeczy są bardzo ważne zwłaszcza na forum gdyż można dostać punkty na pasku ostrzeżeń co jest bardzo ważne aby mieć tego jak najmniej :), lecz rada na przyszłość napisz w temacie na czym się wzorowałeś itp gdyż potem dzieją się takie sytuacje jak ta tutaj :).

Pozdrawiam Kamil

tak wzorowałem się na sklepie od firmy slotex.pl. Dlaczego pewnie zapytacie ponieważ moim zdaniem po prawie 1roku używania ich usług które są warte tej ceny:) postanowiliśmy zrobić itemshop dlatego także napisaliśmy z marwikiem e-mail do slotex'a z zapytaniem czy możemy użyć a ponieważ to jest na front-end framework'u - Bootstrap v2 które jest w pełni darmowe więc hmm jest tylko takie same css gdybym chciał zmienił bym wszystko i wszędzie ale tego nie zrobiłem a teraz pytanie dlaczego? ponieważ szanuje prace innych osób które ten skrypt napisały i tak jak napisałem trochę wyżej jeżeli slotex sobie nie życzy publikowania tego sklepu to zniknie z tego forum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemqneczko ziomeczki za niedugo ukaze sie nowa wersja sklepu tzn w sobote bedziemy juz nad nia pracowac z marwikiem oczywiscie bedzie autorski wyglad w kacu piszcie do tego czasu co chcecie abym dodal a moze to dodamy. Pamoetajcie kazde pomysly sa zapisywane i wykonywane

Opublikowano

@2up

Czekamy, już widzę te wyzywanie każdej osoby której opinia nie przypadła Ci do gustu.

I nie zapomnij nawalić 20 tagów w kwadratowych nawiasach  xD

A skrypty i wygląd będą Twoje, czy plagiat?  ^_^

sygna2014.png

Opublikowano

skrypty moje wygląd By slotex co możesz trochę wyżej poczytać. Wychodzi nowy styl który możliwie będziemy robić jak najszybciej:)

Jeżeli działa na wszystkie sieci (profitSmS, dotpay itd...) to SUPER! gratulacje za wykonanie go :)

a dzięki bezie jeszcze wiecej:), oraz poprawimy wszelkie systemy

Opublikowano

ładnie to wyglada + za wstawke

Dzięki a będzie jeszcze ładniej co teraz robimy? poprawiamy wszelkie systemy oraz optymalizujemy kod za raz ukaże się prosta strona robiona na szybko z update sklepu ponieważ wiecie sami na forum może coś zniknąć/umknąć a tam nie:)

Opublikowano

Po tym jak się slotex wypowiedział mówisz że wygląd jest ich a przed ich wypowiedzią naskakiwałeś na każdego że to jest Twój wygląd i "nikomu nic nie podje*ałeś", "Piszę to po raz ostatni nie wzorowałem się na slotexie", możesz robić nowy projekt z nowym super wyglądem i skryptem, ale dla mnie jesteś po prostu zwykłym ściemniaczem i tak zostanie.

@down

Pożyjemy, zobaczymy ;)

sygna2014.png

Opublikowano

Zapraszamy na prostą stronę na temat tego sklepu:

To jest ukryta treść, proszę

Po tym jak się slotex wypowiedział mówisz że wygląd jest ich a przed ich wypowiedzią naskakiwałeś na każdego że to jest Twój wygląd i "nikomu nic nie podje*ałeś", "Piszę to po raz ostatni nie wzorowałem się na slotexie", możesz robić nowy projekt z nowym super wyglądem i skryptem, ale dla mnie jesteś po prostu zwykłym ściemniaczem i tak zostanie.

haha może i dla cb:P tak przyznaje się do błędu i wiem co mi za to grozi ale pisaliśmy do firmy slotex na temat tego sklepu i wszystko ok co możesz zobaczyć parę postów wyżej:) @up już za niedługo ujrzysz ss z tego sklepu + wersje demo:)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Opublikowano

Tą stroną livehard.pl poprawiłeś mi humor :D

Ten kod:

Nic poprawnego tu nie ma chyba nawet znacznika html

I jeszcze obrazków nie zuploadowałeś

Wygląd tej strony też nie powala a system komentarzy z innej strony

Napisanie tej strony wszystko w standardach i dużo ładniejszej to góra 20 minut razem z skrytpami php

Opublikowano

pisałem ze została wykonana na szybko a wiem ze mógłbym ogarnąć samemu lepsza ale czas mi na to nie pozwala

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Adi typowy amator i złodziejaszek :> 

jaki amator i złodziejaszek;)

PS. ludziska szykuje się nowy z*******y 1.4 update w którym ulepszamy wszelkie systemy oraz poprawki może już w niedziele tak jak z marwikiem planujemy

Opublikowano

jaki amator i złodziejaszek;)

PS. ludziska szykuje się nowy z*******y 1.4 update w którym ulepszamy wszelkie systemy oraz poprawki może już w niedziele tak jak z marwikiem planujemy

Tylko żebyś się na ten Update dowiedział skąd Ci grafik grafiki podje... zrobił*.

Sklepik "tak sjebje", teraz i tak większość hostingów daje dodatkowo Itemshop, a jeśli ktoś ma już stronę www to dostawia jakiś kupny itemshop z Licencją.

Kod sklepu jak i stronki livehard.pl powala..

Jak już coś edyt.. robisz* to rób to dobrze, i nie bierz się za wczesną publikację, ponieważ liczy się pierwszy efekt, jeśli wrzucisz G. to nikt nie powróci, a jeśli wrzucisz coś co na pierwszy rzut oka jest dobre (i nie jest podje..) to na pewno ktoś wróci zobaczyć jak się projekt rozwija.

Tyle z mojej skromnej strony.

Ps. Netbeans

Opublikowano

@ClassAxion grafik czyli marwik15 w nowej wersj robi praktycznie all przy mnie wiec wersja 1.5juz za niedlugo. A co do livehard.pl

To oddalem ta domene koledze i jeszcze nie kupilismy nowej domeny na system komentarzy a strona z hardblocka nie nadaje sie na demo:)

Wiec i jezeli nie chcecie itemshopa za DARMO podkreslilem ze za darmo poniewaz jest za darmo a z tego tematu stal sie pelen spam. Ale ok wiec tak temat zostanie usuniety i jeszcze raz napiszemy temat razem z ladna oprawa graficzna i z powiadomieniem dla administracij aby nie przenosili z dzialu minecraft jezeli ten is jeat pod mc a tu malo co ludzi zaglada noge powiedziec tylko tyle jak chcecie zobaczec nowa wersje musicie poczwkac troche a napewno bedziecie mile zaskoczeni:)

Ps. Co do wygladu firmy slotex.pl to jedynie szkielet strony oraz css byl "podjebany" wiem co mogli bysmy miec za to jak by ten sklep byl platny ale nie jest wiec:)

Opublikowano

@adi19820

Na mnie lecisz z hejtami a html dobrze nie znasz. A co dopiero php :D

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@adi19820

Na mnie lecisz z hejtami a html dobrze nie znasz. A co dopiero php :D

oj ziomek ale nie wież co potrafię to wież:)

Opublikowano

Wybudowalo u ciebie wieże?

Jak nie wiesz jak sie pisze slowo wiesz to nawet nie chcem na sklep w jaiejkolwiek wersji patrzeć

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...