Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie do was.

Czy na margonem bocąc da się zarobić ? chodzi o to czy długo będę wbijał lvl by za 1 postać dostać np. 50 zł ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Teorytycznie się da, jednak jest to nielegalne, a zarobki będą znikome, dużo lepiej zarobiłbyś idąc do normalnej pracy. Swoją drogą z tego co wiem sprzedawanie kont nie jest tak opłacalne jak np. sprzedawanie pojedynczych itemów (ceny dochodzą do 2 tysięcy PLN w przypadku rzadkich legend eventowych na światach zwykłych).

Nie polecam i pozdrawiam,

Eukill.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź!

Mam kolejne pytanie, w ile bym wbił 50 lvl oraz za ile bym mógł ewentualnie sprzedać?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

No wiesz, ja bym był w stanie wbić nawet w jeden dzień, ale do tego trzeba by nakładu sł i naprawdę mocnych nerwów. Myślę, że mając średnie pojęcie o grze dasz radę w 2-3 dni. A konto mógłbyś opchnąć za około dwie dyszki.

Opublikowano

Bez wkładu sł, myślisz, że w tydzień dam radę ? Dopiero zaczynam grę.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Eukill, jeżeli grasz już długo i znasz expowiska na dany lvl i klase to w te 2-3 dni dasz raden na pewno wbić 50. Ale nowy gracz który nie ma tak obszernego pojęcia o grze z pewne 50 będzie wbijał z 2 tygodnie, ja jak zaczynałem wbiłem 48 w miesiąc :P

Opublikowano

Już to widzę, jak wbijasz 50lvl w 6h, bez SŁ. Nie wiem czy wiesz ale w Margonem istnieje takie coś jak wyczerpanie. Codziennie się ono odnawia i wynosi 6h, możesz je dokupić za sł. Nie wiem, może 40 byś jakoś wbił ale 50...? Jakbyś miał na start te kilka SŁ i kupił eq za nie to może jakoś, ale za same questy dużo kasy nie dostaniesz. 

oudcdy.jpg

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...