Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobpvp

kisielekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i Zapraszam na nasz serwer wszystkie informacje o nim znajdziecie w tym Temacie!

Nasz serwer jest tak jakby zwariowaną mieszanką wybuchową, dzięki zgranej śmiesznej i wyluzowanej administracji na pewno zachęci was do Gry! Tryb serwera jak dla mnie nie jest za bardzo dobrze określony Według mnie to serwer Survival+Boss+Pvp. Dlaczego?

Bo znajduje się wiele elementów z tych podklas ale przejdźmy do rzeczy najwięcej jest Survivala! Nie będę dalej zanudzać swoim

przemówieniem, obejrzyjcie screeny!

Screeny i opisy poszczególnych budowli, miejsc, przedmiotów:

Teleporty do Bossów, jest ich 4 i każdy ma odmienną nazwę oraz wykonanie. Na tych mapach możecie znaleść swoich przeciwników

ich życie jest od 3500-15000. W Materiale nie pokażemy Bossów możecie zobaczyć je na serwerze!  :)

post-1080676-0-56702700-1397165201_thumb.png

Enchant i Kowadła tu chyba nie trzeba nic tłumaczyć...

post-1080676-0-37984400-1397165599_thumb.png

Stylowe wymieniarki do handlu  :)

post-1080676-0-32522400-1397165703_thumb.png

Skrzynia Dnia, Tygodnia i MIesiąca można znaleść w nich wiele ciekawych przedmiotów

W skrzyni miesiąca i tygodnia przedmioty są losowe, ale warto tam zaglądnąć!

post-1080676-0-41966700-1397165853_thumb.png

Teleporty w losowe miejsca

post-1080676-0-67746800-1397166001_thumb.png

Mały sklepik, gdzie można sprzedawać i kupować przedmioty

post-1080676-0-76580800-1397166146_thumb.png

Rzeźnia, czyli darmowe respowisko świń można najeść się do woli  ;)

post-1080676-0-32047000-1397166228_thumb.png

Parkour z nagrodami i wielkim basenem  :)

post-1080676-0-19816200-1397166317_thumb.png

Sklep SMS oraz pokoje do teleportów do prywatnych map rang, gdzie znajdują się expiarki, i inne bonusy

post-1080676-0-74428700-1397166594_thumb.png

Waluta serwerowa

Walutą serwerową są SMOCZE JAJKA które zdobywa się zabijająć Bossy, kopiąc rudy diamentu i szmaragdu lub za sms. Dzięki nim można z handlować z Sprzedawcami specjalnych przedmiotów.

post-1080676-0-93106500-1397167022_thumb.png

post-1080676-0-24385600-1397167028_thumb.png

Wskazówki podczas gry:

Zrób reloga po rejerstracji 

Uważaj na skille Bosów 

Po opuszczeniu spawnu jesteś narażony na ataki

Rangi VIP,SVIP,SPEC dostaje się tylko poprzez zakup SMS

IP: Pvp.iq.pl

Opublikowano

Piszę się wskazówki ,nie ,, wzkasówki ''

Zaraz wbiję na serwer i ocenię go (

=================================

Dobry ,ale niektóre rzeczy głupio zrobiony np. niektóre budowle z tabliczkami..

Nic raczej orginalnego ;/

Prezentacja ładna.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Fajny server, polecam, ogarnięta administracja, autorskie pluginy i oryginalne pomysły. Miła gra nic dodać nic ująć.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Teraz gram dłużej i śmiało mogę potwierdzić me słowa, które są wyżej, Server godny uwagi. Czasem występują LAGi ale administracja szybko je "zwalcza".

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Jakiś dowód ma pan? Chyba jedynie to, że jest plugin: EpicBoss, a tak po za tym proszę tu nie reklamować....

Opublikowano

Jakiś dowód ma pan? Chyba jedynie to, że jest plugin: EpicBoss, a tak po za tym proszę tu nie reklamować....

Dowód: Taka sama waluta, Taki sam sposób zdobywania przedmiotów, Ten sam pomysł, Te same sklepu, Ten sam pomysł z przedmiotami tygodnia i dnia

A moderatorów tego forum mam w dupie mam na nich wyjebane nie będą oni kopiować mojego serwera będę tutaj spamić moim serwerem dopóki nie osiągnę mojego celu.

IP: xxx  ;)

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Serwer,swietny bossy to nie do opisania a skrzynki z nagrodami to epickie polecam.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Serwer,swietny bossy to nie do opisania a skrzynki z nagrodami to epickie polecam.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

Oczywiście skopiowany od mojego..

xxx

Opublikowano

Dowód: Taka sama waluta, Taki sam sposób zdobywania przedmiotów, Ten sam pomysł, Te same sklepu, Ten sam pomysł z przedmiotami tygodnia i dnia

A moderatorów tego forum mam w dupie mam na nich wyjebane nie będą oni kopiować mojego serwera będę tutaj spamić moim serwerem dopóki nie osiągnę mojego celu.

IP:  ++++++++++++

WTF?

Był pan wgl. na tym servie? Pan ma jakieś działki i Bosy z pluginu (epicbos, który też używamy) a my mamy czysty survival + frakcje.  Widzę, że ocenia pan wszystko po nazwie... Jedynie przedmioty dnia, tygodnia, miesiąca są "odgapione" ale skąd pewność, że to ten serv nie miał pierwszy a pana był 2?? Ma pan dowód?

Opublikowano

WTF?

Był pan wgl. na tym servie? Pan ma jakieś działki i Bosy z pluginu (epicbos, który też używamy) a my mamy czysty survival + frakcje.  Widzę, że ocenia pan wszystko po nazwie... Jedynie przedmioty dnia, tygodnia, miesiąca są "odgapione" ale skąd pewność, że to ten serv nie miał pierwszy a pana był 2?? Ma pan dowód?

Mój serwer ma 2 lata a twój jakieś 2 miesiące..

Opublikowano

A wgl. nawet jeśli byśmy skopiowali te skrzynki tygodnia i dnia to nic wspólnego więcej nie mamy...

Opublikowano

Założyciel tematu to jakiś kretyn:

http://www.mpcforum.pl/topic/1185499-ewdgertg4ertg/#entry10144066

Chcecie grać ze szczylem na serwerze? Zastanówcie się dwa razy.

Ta, to nie to co myślisz ;D jemu po prostu włamał się na konto Qwant1  proszę administracje MPC o sprawdzenie po IP na przykład 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mój serwer ma 2 lata a twój jakieś 2 miesiące..

tak jak ten pan mówi prawda ze ukradł wam nawet sie przyznał 

A wgl. nawet jeśli byśmy skopiowali te skrzynki tygodnia i dnia to nic wspólnego więcej nie mamy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...