Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Galila!

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gail to bardzo użyteczna broń nieco podobna pod względem Rozrzutu do ak47 lecz mniejszy :)

Jak strzelać?

Napewno nie strzelamy tak jak z ak 2-3naboje. Strzelamy tak. Jeśli chcemy ustrzelić komuś HeadShota Robimy: Celujemy mniej więcej w Pępek

Następnie trzymamy myszke aby wystrzeliło te 5 naboi . 0,5sek przerwy i znowu.Jeśli jesteś nowy również nie zaszkodzi "full-auto"

Czemu? ponieważ bron jest bardzo stabilna i jeśli bardzo pociągnie ją do góry automatycznie zostanie w miejscu. Naprzykład celujemy w kolana i full auto do Head Shota :) to naprawde działa i dzięki temu jak grają Wh-Chejtery a nie ma admina to polecam tą technikę :)

oczywiście dla bardziej rozgarniętych polecam 1. Część

Mam nadzieję ,że pomogłem

Opublikowano

Poradnik za bardzo nie przydatny ale + za checi . 

Z gaila gra bardzo malo osob a bron jest naprawde dobra . 

Jezeli graja jak ty to nazwalas wh=chejtery to trzeba wyrzucac i tyle . 

Tam mogles uwzglednic odleglosc przeciwnika od broni .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@up Zrobię to jutro dzisiaj jestem zamulony

Ps: Dzięki za podp :)

Gail według mnie na inferno jest jeszcze lepszy od ak 47 i łatwiej zabić

:)

Opublikowano

Taktyka może i dobra ale na sam początek naszej zabawy z gra.

Gdy się już ograsz jestem pewien ze wybierzesz ak, to po 1 a po 2 to to ze musisz uczyć się strzelać w głowę a nie po brzuchu.

No i to co pisano wcześniej "szkoda ze galil jest w terro", famas tez bardzo przyjemna bron ale trzeba seria ladować a nie ful-a ( nie mowie tu o trybie famasa bo jest ona trochę znerffiona ) a no i jest tez M-ka z tłumikiem, mały rozrzut i bardzo przyjemna do gry :D

Opublikowano

Po pierwsze, GALIL. Po drugie, raczej każdy ma własne techniki zabijania, a ten poradnik jest totalnie bezużyteczny.

Opublikowano

mówi koleś z murzynem na zdjęciu który zaczyna rodzić .... pewnie to ty?

Opublikowano

Naucz się przyjmować krytykę, tamten koleś ma racje. Tak naprawdę nic tutaj nie opisałeś. "Poradnik" pisałeś chyba nie więcej niż 5min. Napisał byś tu jakąś historię tej bronii, więcej niż tylko 1 marny sposób zabjania i jakiś rozbudowany opis. Wkońcu poradniki są kierowane do początkujących graczy.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra broń można nią pozabijać równo :) Tylko szkoda że tylko tt może ją kupic :/ Poradnik dobry

w tt masz Famasa. jest tak samo prawie, ale dla mnie famas jest lepszy niż ak i m4.

jak ktoś ogarnie famasa to będzie kosił

Opublikowano

"Gail" haha dobre :D Robi poradnik do CS'a a nie wie jak się broń nazywa :)

Co do poradnika... próbujesz nam słowami opisać jak kontrolować odrzut (oraz rozrzut) broni? Gratuluję ;)

"jeżeli chcecie strzelić head'a" ... a kto by nie chciał? CS to synonym od "strzelaj Headshoty" :P Z resztą nie polecam Twojej metody bo można od razu celować w głowę i 1 strzałem kogoś zabić ;) albo celować w głowę i "powoli" kursorem przesuwać na dół... z resztą starczy pokazać "recoil patern" i od razu wiadomo jak strzelać :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, poradnik nie przydatny ale leci + i tak ;)

Z gaila walisz full auto, z AK47 walisz seriami tzn. Jak najszybciej klikasz i w tedy wszystko wchodzi lecz z bliska full auto.

xxx

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...