Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1397381542-U1138521.jpg

Witam wiele osób zastanawia czym się różnią skiny np: fabrycznie nowy a przetestowany w boju no to dzisiaj sobie powiemy. 

Skiny różnią się kolorami czyli rzadkością od najsłabszej czyli białej do różowej lub fioletowej.Te słabsze lecą na koniec rundy a lepsze z rożnych skrzynek.

1397321402-U1138521.jpg

Kolejna sprawa jest najlepsze co może być czyli StatTrak. 

Bronie które w nazwie mają dopisek StatTrak mają wbudowany specjalny ekran w broni na którym wyświetla się ile osób zabiliśmy z tej broni. Tych skinów nie możemy dropnąć normalnie, lecą jedynie ze skrzynek. 

1397321478-U1138521.jpg

Ogółem dziennie mogą nam wypaść  2 skiny a w tygodniu 6 chyba ze mamy operacje to 8.

Niektórzy myślą że np ze jeżeli w broni pisze: przetestowany w boju- to znaczy ze gracz który sprzedaje ten item dużo nią grał i ja zniszczył . Nie tak nie jest skiny się nie niszczą jaki nam dropnie taki będzie. Różnią się one wyglądem tylko . Od nowej aż po mega zniszczone i nie ładne . 

Mamy ich 5: fabrycznie nowy,przetestowany  w boju,lekko uzywany,wysluzony i wyprawiony  w walkac. 

Różnice:

1397321599-U1138521.jpg

Więc jeżeli będziecie kupować skin na rynku patrzcie na to bo skin fabrycznie nowy będzie wyglądał świetnie a wysłużony tragicznie będzie zniszczony. 

PS. Skiny możemy sprzedawać po 1 msc od zakupu gry.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

PS. Skiny mozemy sprzedawac po 1 msc od zakupu gry .

Tu się nie zgodzę. Na steamie można sprzedawać po 30dniach od pierwszego kupna byle jakiej rzeczy na steam (gra, itemy z rynku itp.).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Tu się nie zgodzę. Na steamie można sprzedawać po 30dniach od pierwszego kupna byle jakiej rzeczy na steam (gra, itemy z rynku itp.).

Dzieki za poprawienie ;) Kolega ma racje wystarczy kupic byle co na steam i po 30 dniach mozecie sprzedawac rzeczy z ekwipunku ,

"Upadli powstaną"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ładny poradnik i dzięki tobię nie dam się okraść. Pomogło to mi jak i pewnie wielu użytkownikom CS'a.

Ciesze sie.Trzeba uwazac i tyle nie wolno nikomu w internetach ufac.

"Upadli powstaną"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki szczególnie za informację dotyczącą lootu. Pierwszy raz mogłem przeczytać, że 8 z operacją loota co tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...