Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka permisja odpowiada za możliwość dawania rang?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem rangi na ts3 i tez robię HeadAdmin i chcę tylko zrobić żeby mógł dawać range tylko Użytkownik. Jaka permisja za to odpowiada i jak to dodać

Pomocy jak najszybciej

MCZONE2_1.png

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Te zdjęcia przedstawia jak powinny działać permisiony odpowiadające za nadawanie rang

Ustawiasz w użytkowniku modify power na 60 i u admina ustawiasz tak jak na zdjęciu (można troche więcej podkręcić do 65 np.)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak wgl wejsc do tego okna z tym co na ss bo ja moge tylko na server group i group options ;_;

Musisz wejść w settings ----> options ------> program -------> advanced perminision system

to trzeba zmienic w obydwóch grupach takie same ?

Nie rozumiem wyjaśnij mi bardziej? Chyba chodzi ci o to, że każda grupa niżej od Adminów ma mieć taki sam modify power a admin wyższy i nadawanie ich

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi chodzi o to że te permisje muszę ustawić dla obydwóch grup? a jeżeli chcę aby grupa admin ts mogła tez dawać tą grupę i wyższe których headadmin nie może dawać to trzeba zmienic na wyższe cyfry

MCZONE2_1.png

Opublikowano

Mi chodzi o to że te permisje muszę ustawić dla obydwóch grup? a jeżeli chcę aby grupa admin ts mogła tez dawać tą grupę i wyższe których headadmin nie może dawać to trzeba zmienic na wyższe cyfry

Tak, trzeba ustawić dla oby dwóch grup, admin ts3 musi mieć podwyższone cyfry im większe tym większe rangi może dawać, ale musisz ustawic tez np. zarejestrowany bedzie mial 50 i head admin bedzie mial ustawione dawanie rang na 55 to wtedy vip musi miec 60 i admin ts3 moc dawania rang wyzej niz 61 :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobra powiedz mi jaką wartość ustawiłeś u HeadAdmina chodzi mi to wartość w tych permisjach

i w grupie użytkownik jakie permisje chodzi mi o te 2

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, chciałbym się przyłaćzyć do tematu, gdyż posiadam serwer ts3 i właściciel może nadać wszystkie rangi, a np HA albo admin nie moga nadać kilku rang takich podstawowych jak wiek itp... jaka to może być permisja i na jaką wartość ją zmienić?

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym się przyłaćzyć do tematu, gdyż posiadam serwer ts3 i właściciel może nadać wszystkie rangi, a np HA albo admin nie moga nadać kilku rang takich podstawowych jak wiek itp... jaka to może być permisja i na jaką wartość ją zmienić?

No właśnie mam ten sam problem, admin nie może dać żadnej innej rangi :/ Proszę o szybką pomoc...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...