Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obstawiać mecze w CS:GO

pajacerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra już jest :P po prostu chyba w złych godzinach wchodziłem apropo w jakich godzinach jest największa szansa wbić bo z tego co zauważyłem jak serwery są przeciążone to nie pokazuje ekwipunku. 

Wtedy kiedy jest mało meczy do obstawiania ;).

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jak zaakceptuje "Request returns" to mi pisze "Are you sure" i tak cały czas nawet jak kilikam po 100 razy mam wygrane skiny :-/

Bo są boty zajęte jak będą wolne to napewno je dostaniesz ;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Bo są boty zajęte jak będą wolne to napewno je dostaniesz ;]

Tak to dziwne bo dziś od rana już w sumie 2 dzień klikam to "Are you sure?" i dalej nic zaczynam się martwić i teraz zamiast zaczekaj 5 minut to pisze że ogółem mam czekać a mi sie chce 3 dzień klikać cały czas jedno i to samo.

Opublikowano

Ludzie, mam to samo co większość, przenosi na drugą stronke - szuka botów i rozłączza po jakimś czasie. Znalazł ktoś błąd na taki typu problem?

Opublikowano

Co to daje w ogóle te obstawienie? Według mnie to nie ma sensu, dajesz jakiś swój itemek z ekwipunku, i jak dana drużyna wygra to go odzyskujesz.. czy to działa inaczej ?

Dajesz item, jak wygra drużyna na którą postawiłeś wraca do Ciebie twój item oraz inne itemy o danej wartości.

Opublikowano

Boty ciągle zajęte, a próbuje obstawiać ;/ Virtusi grają jakby wygrali miałbym 1 euroska :P

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Opublikowano

Co to daje w ogóle te obstawienie? Według mnie to nie ma sensu, dajesz jakiś swój itemek z ekwipunku, i jak dana drużyna wygra to go odzyskujesz.. czy to działa inaczej ?

Jeżeli wygrasz to dostajesz skiny z value odpowiednim do cen z lounge + itemy , które zainwestowałeś w bet 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Za obstawienie meczu za pomocą 5 M4A4 | Jungle Tiger (bardzo zniszczone), otrzymałem jeden Karambit | Slaughter i jeden Karambit | Fade. Oba ze StatTrak.

dobrze wiedzieć , szkoda że za zwycięstwo nie dają noży ;) Twój komentarz trochę zbędny no ale oceni to sam mod :) Pozdrawiam 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wykrywa mi itemów z steama.

Robiłem nowy link itp.

Help ;c

Używasz jakiegoś Lounge destroyera? Jeżeli no pobierz takową wtyczkę do chroma i pospamuj kilka razy 'Force refresh' i powinno pomóc . Jeżeli to nie pomaga możliwe że masz przedmioty , którymi nie można obstawiać na lounge . Trudno ocenić . 

Opublikowano

Witam

Wiem jak się obstawia mecze i wgl bo już to robiłem. Ale ostatnio mam jeden problem. Wchodzę na stronkę, wybieram drużynę, daje skiny, szukam bota i podczas szukanie bota jest to okienko w prawym dolnym rogu. I owe okienko po chwili mi zwyczajnie znika i przerzuca mnie do zakładki z moimi zakładami, która jest pusta. Proszę o pomoc, z góry dzięki

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

JAKO IŻ HOSTING SCREENSHOOTÓW WYGASŁ,  W TYM TYGODNIU ( JAK SIĘ NIE WYROBIE TO W NASTĘPNYM UKAŻE SIĘ ZEDYTOWANY PORADNIK Z NOWYMI ZRZUTAMI) . PROSZĘ O NIEUSUWANIE TEMATU . POZDRO !

@Edit

JAKO IŻ MAM PROBLEMY Z POŁĄCZENIEM ORAZ Z BOTAMI WRZUCAM SCREENY , KTÓRE UDAŁO MI SIĘ ZROBIĆ . NA DNIACH POWINIENEM DOKOŃCZYĆ PORADNIK. POZDRO ! 

@Edit2

WKOŃCU UDAŁO MI SIĘ TO WSZYSTKO OGARNĄĆ . PRZEPRASZAM ZA TAKI 'ZANIEDBANY' POST , LECZ MIAŁEM SPORE PROBLEMY (MNIEJSZE I WIĘKSZE) . JEŻELI MACIE JAKIEŚ PYTANIA (ALBO COŚ JEST NIE JASNEGO)  MOŻECIE PISAĆ NA PRIV LUB POD TYM POSTEM. BĘDĘ ODPOWIADAŁ W MIARĘ MOICH MOŻLIWOŚCI . POZDRAWIAM :) 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, zrobiłem wszystko jak w Twoim poradniku i mam taki problemik, po obstawieniu i odczekaniu kilku sekund na odpoweidz bota.. bot odpowiada mi coś takiego.. czym to może być spowodowane i co należało by zrobić żeby ten problem zniwelować? :D

post-66409-0-47169000-1462283571_thumb.png

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

Cześć, zrobiłem wszystko jak w Twoim poradniku i mam taki problemik, po obstawieniu i odczekaniu kilku sekund na odpoweidz bota.. bot odpowiada mi coś takiego.. czym to może być spowodowane i co należało by zrobić żeby ten problem zniwelować? :D

Nie masz mobilnego tokenu. Angielskiego nie znasz, że komunikatu nie umiesz przeczytać?

tenor.gif

Opublikowano

Znam, potrafię przeczytać .

Lecz nie mam pojęcia jak zainstalować ten Authenticator i dalej za pomocą jego "zezwolić?" csgolounge na dostęp? Nawet nie wiem jak to nazwać :). Więc nie każdy jest tak mądry jak Ty, a jak już napisałeś to mogłeś chociaż pomóc.

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...