Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obstawiać mecze w CS:GO

pajacerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pierwszy raz robię takie coś , także proszę o wyrozumiałość za błędy itp. itd :) . Chciałbym przedstawić Wam sposób , w którym możemy się wzbogacic o skiny w grze CS:GO . Istnieje taka strona ( WWW.CSGOLOUNGE.COM ) , na której możemy obstawiać mecze ( naszymi skinami ) .Polega to na tym , że wybieramy mecz , wybieramy skiny do obstawienia i czekamy na końcowy rezultat . Jeżeli wygramy cieszymy się nowymi skinami , jeżeli nie tracimy obstawione skiny. Piszę ten poradnik po to , aby ludzie , którzy nie rozumieją niektórych rzeczy z VideoTUTa z tej strony wiedzieli , co i gdzie trzeba dokładnie zrobić tak , aby wszystko działało .

A więc zaczynajmy : 

CZĘŚĆ PIERWSZA , KONFIGURACJA KONTA CSGOLOUNGE

CZĘŚĆ DRUGA , OBSTAWIANIE SKINÓW

CZĘŚĆ PIERWSZA , KONFIGURACJA KONTA CSGOLOUNGE

1.Wchodzimy na stronę www.csgolounge.com , klikamy "Sign in trough Steam " 

4ptYoHP.jpg

2.Po kliknięciu logujemy się na strone używając naszych danych ze STEAM.

3.Po zalogowaniu się na stronę www.csgolounge.com przechodzimy na aplikację STEAM bądź na stronę  http://store.steampowered.com/

4.Wchodzimy w nasz Ekwipunek na steam 

VG0i1p5.jpg

5.Wchodzimy w "Oferty wymiany " , po wejściu w "Oferty wymiany" ,  po prawej stronie wybieramy "Kto może przesyłać mi oferty wymiany"

oC1ezT5.jpg

6.Zjeżdżamy na dół i teraz najważniejsze , kopiujemy link z : Adres URL wymiany ( pokazany na screenie poniżej)

SG8Z3a3.jpg7.Skopiowany link wklejamy na stronie www.csgolounge.com w My profile w miejscu : Your Stream trade URL

4W7J1nF.jpg

1.W tym miejscu wklejamy skopiowany link

2.Po wklejeniu linku klikamy Add Url

Po poprawnym dodaniu linku na dole strony powinno nam się ukazać nasze przedmioty

CZĘŚĆ DRUGA , OBSTAWIANIE SKINÓW

Jeżeli chcemy obstawić "dowolny skin" należy robić "krok po kroku" jak pokażę poniżej na screenach

1.Przechodzimy na główną stronę www.csgolounge.com , Po prawej stronie pokazane są mecze , które będą rozgrywane za jakiś czas oraz wyniki meczy ,które się odbyły 

W moim przypadku wybieram sobię mecz Aposis vs Dignitas

YvKRl5X.jpg

2.Ukazuje nam się okienko , w którym są wyświetlone poszczególne wartości itp. itd. 

TrsS7nm.jpg

Aby obstawić na daną drużynę , wybieramy przedmioty z naszego inventory poniżej tego okienka . 

1.Oznacza kurs w danej chwili na dany team ( kursy się zmieniają w zalezności od obstawienia innych osób na daną drużynę)

2.Oznacza wartość naszych itemków  (poniżej pokazana wartość 0,07 oznacza potencjalną wygraną w razie wygrania drużyny FM) 

3.Oznacza potencjalną wygraną drużyny ExpertG

4.Po wybraniu drużyny , przedmiotów które chcemy obstawić klikamy "Place Bet"

3.Po kliknięciu "Place bet" wyskoczyło nam okienko w prawym dolnym rogu , że jesteśmy w kolejce do otrzymania oferty od Bota

ZuwZ5hB.jpg

4.Po odczekaniu kilkudziesięciu sekund(przeważnie tyle to trwa w zalezności od tego , ile aktualnie osób chcę obstawić dany mecz )  Wyświetla nam się okienko , w którym możemy kliknąc "Your offer is ready" Po czym przeniesie nas do oferty wymiany z danym botem za itemki , które obstawiliśmy . Możemy tę transakcję zaakceptowac na 2sposoby , poprzez kliknięcie "Your offer is ready" lub wejściem na Steam-> Ekwipunek-> Oferty wymiany -> Wybieramy ofertę wymiany z botem -> Akceptujemy ją i wybieramy że jest to prezent .Na stronie powinno być zaaktualizowane , że nasze itemki są już postawione .Jeżeli to zrobiliśmy ,czekamy na wyniki :) (W moim przypadku do wygrania mam 0,03$  Potential reward: 0,03- Ceny na tej stronie są w dolarach )

Y7a89Je.jpg

1.Zaznaczamy tę opcje i wybieramy , że jest to prezent

2.Akceptujemy wymianę i to wszystko :)

Myślę , że komuś się przyda . Pozdrawiam 

Dodam do tutoriala jeszczę opcję , jak można odbierać wygrane przedmioty :)

CZĘŚĆ TRZECIA ODBIERANIE WYGRANYCH ITEMÓW

1.Wchodzimy na główną stronę www.csgolounge.com -> Klikamy "My bets" . Po wejściu w "my bets" pokazuje nam się tabelka z róznymi przedmiotami po prawej stronie

1.Oznacza wygrane przez nas przedmioty

2.Oznacza Zwrócone przedmioty , które obstawiliśmy

3.Tutaj dodajemy przedmioty , które chcemy aby nam je zwrócili ( Dodajemy tutaj przedmioty poprzez kliknięcie skinów z pozycji 1 i pozycji

*) Jeżeli dodaliśmy nasze przedmioty klikamy "Request returns"

W moim przypadku wybrałem 1skina( możesz wrzucić tutaj kilka skinów , lecz tą operację będziesz musiał powtarzać X razy ( w zależności od tego , ile chcesz 'wypłacić' itemów ze strony )

2ZAYvOb.jpg

3.Po kliknięciu "Request returns" oraz "Are you sure" jesteśmy w kolejce do otrzymania oferty od Bota

4.Po odczekaniu kilkunastu lub kilkudziesięciu sekund otrzymujemy ofertę wymiany od "Bota"

5.Możemy zaakceptowac tą ofertę na 2sposoby 

1.Klikamy "Your offer is ready" i wyświetla nam się okienko z wymianą 

2.Wchodzimy na steam -> Ekwipunek-> Oferty wymiany-> Szukamy ofertę od bota z naszymi przedmiotami

6.Potwierdzamy otrzymanie oferty i klikamy "Akceptuj wymianę"

7.Nasze wygrane przedmioty powinny być w ekwipunku :) 

JEŻELI MACIE JAKIEŚ PYTANIA WALCIE ŚMIAŁO NA PRIV LUB POD TYM POSTEM  BĘDĘ ODPISYWAŁ JAK NAJSZYBCIEJ . POZDRAWIAM 

Pozdrawiam Wszystkich :)

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydatne może popróbuje to robić ale znając moje szczęście pewnie przegram . Początkującym na pewno się przyda taki mini hazard albo wygrywamy albo tracimy.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

fAygSuq.png

Wchodzisz tutaj i klikasz wszystkie itemy co widnieją ci, a następnie przycisk odbioru itemów :)

Ja już 4 mecze obstawiłem i wygrałem ;D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

tej, postawilem smiec, wygralem zaklad ale itemka to chyba nie wygralem :c

To jest ukryta treść, proszę

ogarnalem jak odbierac ale nadal nie ogarniam czemu zadnego nowego skina nie wygralem :D

jakie miałeś potential value wygranej na tym meczu/ Być może było mniej niż 0,03$ i dlatego nie wygrałeś . Najtańszy skin aktualnie jest za 0,03 czyli Twój "potential value" po obstawieniu musi wynosić minimum 0,03 abyś coś wygrał :) 

Opublikowano

no moze, dzieki.. Btw sa tu jakies limity ze np 100 ludzi moze obstawic na jeden mecz i juz nie przyjmuja zakladow? ;>

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

no moze, dzieki.. Btw sa tu jakies limity ze np 100 ludzi moze obstawic na jeden mecz i juz nie przyjmuja zakladow? ;>

Nie ma .Na każdym meczu ponad 10tysięcy osób obstawia także chyba nie ma się co martwić ^^

Opublikowano

Hmm a mi kilka skinów po prostu znikło nie mam w historii nawet ze gdziekolwiek zostały wysłane. A to po tym jak zalogowałem się na tej stronie o co chodzi? ;d

# pomoże ktoś?

Opublikowano

Ja nie mogę odebrać swoich itemków, podczas trade wyskakuje mi jakiś błąd. :(

wyślij zrzut ekranu to jakoś spróbuję pomóc :)

Opublikowano

Spoko przed chwilą rozwiązałem problem, trzeba było poczekać, aż wszystkie itemy się załadują i dokonać wymiany poprzez steam. Wcześniej robiłem to przez przeglądarkę, dlatego nie działało.

Opublikowano

Gdy próbuje zalogować sie na ta strone kontem steam pisze ze dane sa nie prawidłowe ! . Sprawdzałem to ponad 15 razy i wiem, że dobrze wpisuje help  Mam profil publiczny

Opublikowano

Gdy próbuje zalogować sie na ta strone kontem steam pisze ze dane sa nie prawidłowe ! . Sprawdzałem to ponad 15 razy i wiem, że dobrze wpisuje help  Mam profil publiczny

próbowałeś na innej przeglądarce?

Opublikowano

Tak i zadziałało, ale jak próbuje postawic to wychodzi mi  na dole ten czas i nazwa bota ale nie moge tego zaakceptować 

Masz czekać, aż na steamie przyjdzie ci oferta wymiany.

4770714280454741315510.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pomoże ktoś? zrobiłem tak jak w tutku, wszystko ok. ale jak próbuję postawić to wyświetla mi się cały czas komunikat : 
Cant get items: possible reasons:
-This profile is set to private (mam ustawiony publiczny wszędzie)
-Could not connect to steam servers (ale żeby ciągle?)
-Backpack is empty (nie, nie jest)|

wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

pomoże ktoś? zrobiłem tak jak w tutku, wszystko ok. ale jak próbuję postawić to wyświetla mi się cały czas komunikat : 

Cant get items: possible reasons:

-This profile is set to private (mam ustawiony publiczny wszędzie)

-Could not connect to steam servers (ale żeby ciągle?)

-Backpack is empty (nie, nie jest)|

wie ktoś o co chodzi?

jeżeli dalej masz taki problem to spróbuj utworzyć nowy Steam URL i go podmienić w profilu na csgolounge.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...