Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokować wszystkie osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś wam pokaże jak 1 programem odblokować w parę s wszystkie osiągnięcia i mieć złote odznaki w cs:go. 

Pobieramy program :

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Można tym programem odblokować do wszystkich gier osiągnięcia tak jak ja to zrobiłem.(nawet do tych których nie mamy)

No to lecimy jak to zrobić :

1.Odpalamy nasz program :

Wypakowujemy i klikamy sam picker musimy mieć włączonego steam'a ale nie gre bo bęzie vac ban xD

1397811557-U1138521.jpg

2. Gdy włączymy szukamy cs i klikamy 2 razy

1397811674-U1138521.jpg

3, Klikamy na tą otwartą kłódkę gdzie pisze unlock all achievements.

1397811772-U1138521.jpg

Wyłączamy program a na steam przychodzą nam osiągniecia.

4. Cieszymy się z złotych odznak i wszystkich osiągnięć.

Dowody:

1397811855-U1138521.jpg

1397812260-U1138521.jpg

Robicie to na własną odpowiedzialność nie odpowiadam za bany.

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc widzę, że to działa, ale jednak nie skorzystam z tego bo jednak szkoda dostać bana na koncie 96 gier :/

Nie ma co się martwić używałem tego do tf2 i już 3 lata mam konto.Już w cs od miesiąca na tym smigam. Znam wiele osób co tego używa do wszystich gier i nie ma bana od lat ;d

"Upadli powstaną"

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja to uzylem kiedys do tf2 bo za to ogolnie nie ma banow, haha jedynie moga wam wyzerowac osiagniecia kiedys jakis koles w dziale tf2 dal rozmowe z gosciem od vac rozmowe o osiagnieciach sam napisal ze to nie karalne

Opublikowano

Mi nie dziala a robie tak jak pisze.

To coś źle robisz.. Działa a co do bana na konto steam nie dostaniesz na 99% :) 

ZNANY JAKO:

-> "LOKTi" <-

Opublikowano

To coś źle robisz.. Działa a co do bana na konto steam nie dostaniesz na 99% :)

dodaj jeszcze 1 procent, ja jestem tak uczulony na czity ze gdybym dostal bana na steam chyba bym sie poplakal bo nie czituje i sie na steam nigdy nie odpale a sam tego uzylem bo za to naprawde bana nie ma radze nie internetach poczytac

Opublikowano

Mi nie dziala a robie tak jak pisze.

Już tłumaczę: Jak klikniesz już tą otwartą kłódkę po następnie klikasz na antenkę "Store" jest w prawym górnym rogu. I wtedy zamykasz i odblokowuje ci osiągnięcia.

oiph.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrefreshuje.

Jest to pewne że można dostać za to VAC`a czy nie? Bo nie wiem czy warto ryzykować.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Wyrefreshuje.

Jest to pewne że można dostać za to VAC`a czy nie? Bo nie wiem czy warto ryzykować.

Szansa jest mała niektóre osoby grają już pare lat i nic im się nie stało.My z kumplami gramy i też jest dobrze. Szansa na bana to 1%. Zobacz komentarze tutaj sobie.Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc w razie czegoxD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mi to jakoś nie działa, gdy klikam na tą otwartą kłódkę nic się nie dzieje.

Musi działać.Robisz dokładnie krok po kroku jak napisałem? Ja to mam i wiele osób więć na 100% to działa.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Musi działać.Robisz dokładnie krok po kroku jak napisałem? Ja to mam i wiele osób więć na 100% to działa.

Tak wszystko robię jak w tym poradniku próbowałem parę razy i nic :(

7729614441163031041951.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka jest szansa na bana jak zrobice to w gta4, paydayu i csgo jednoczesnie? będzie przypał ?

Moj kumpel zrobil to we wszystkich grach nawet tych ktorych nie mial i spamil to szybko robil i nadal ma.

Ale robisz to na wlasna odpowiedzialnosc ja nie ponosze winy za nic.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

i jak obecnie prezentuje się sytuacja  ? wyłapaliście bany ? , a co się stanie gdy aktywuje wszystkie osiągnięcia i po tym będę chciał grać mecze , to zostanę od razu zbanowany czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...