Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokować wszystkie osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież już dawno jakiś pracownik volvo pisał, że za to nie ma banów. A zresztą, nie wiem co to za satysfakcja ze zdobycia wszystkich osiągnięć w sekundę. Ja mam 90%+ osiągnięć i mam z tego satysfakcję, bo sam je robiłem (no nie licząc 5000x arms race xD) i niekiedy po kilka godzin spędzałem grając na botach ^^.

tenor.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już nie działa, ale kiedyś to robiłem na starym koncie.1

/a dobra, juz dziala - zapomnialem o kliknieciu store

3adb6317fc.png

Opublikowano

Za to niedostaje sie Vac Bana bo Valve jak i system Vac ignoruje takie zagrania użutkowników bo to nie jest ani cheat czy np jakiś program ułatwiający gre. osiągniecia są tylko poto by nagradzać cie czasami jak zrobisz np:20killi z novy, wiec vac niewykrywa takich programów jaki coś zakazanego.

Opublikowano

Poradnik byłby przydatniejszy jeśli valve nie dawało by bezsensownych vaców za czcionke i grzebanie w plikach :D ale i tak +

To ma się nijak do osiągnięć - nie dostaniesz za nie VACa ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Powie mi ktoś czy jeśli włączyłem (nierozpakowany) sam picker (Steam Achievments Unlocker) i nie wybrałem jeszcze gry, np cs (bo jak sie w nią wejdze a ma sie wylaczaną grę na steam to sie pokazuje jak bym w nią grał) a miałem włączonego cs go to dostane bana? Bo słyszałem ze jak sie ma dopaloną grę i Tego Unlockera to sie dostaje bana, ale nie jestem pewny czy tez jak wlaczylem program a nie wybrałem jeszcze gry której chce odblokować osiągnięcia :/ Normalnie bym sie tak nie bał ale mam 45 wartościowych gier na steamie i kose, i innych osiągnieć, 10 lvl itd.. Będe mial za to vaca?

Opublikowano

Powie mi ktoś czy jeśli włączyłem (nierozpakowany) sam picker (Steam Achievments Unlocker) i nie wybrałem jeszcze gry, np cs (bo jak sie w nią wejdze a ma sie wylaczaną grę na steam to sie pokazuje jak bym w nią grał) a miałem włączonego cs go to dostane bana? Bo słyszałem ze jak sie ma dopaloną grę i Tego Unlockera to sie dostaje bana, ale nie jestem pewny czy tez jak wlaczylem program a nie wybrałem jeszcze gry której chce odblokować osiągnięcia :/ Normalnie bym sie tak nie bał ale mam 45 wartościowych gier na steamie i kose, i innych osiągnieć, 10 lvl itd.. Będe mial za to vaca?

Tak jak masz włączonego cs'a i ten program możesz dostać bana, dlatego to się robi z wyłączonym cs'em. Użyłem tego ponad rok temu i bana nie mam.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...