Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CDPatcher 2.1.0.0 with support for newest Demonbuddy and Honorbuddy has been released publicly on the auth page!

W tym poradniku pragnę opisać jak zacząć swoją przygodę z programem demonbuddy oraz umieszczę wszelkie informacje, które pomogą w jego korzystaniu.

Program jest płatny i dostępny na stronie:

To jest ukryta treść, proszę

koszt wynosi 1euro na 3 dni; 6,98euro na miesiąc; 24,98euro lifetime i 59,98euro za 3 sesje lifetime.

1. Ustawienia

1.1 Ustawienia początkowe

Pierwszym krokiem, żeby nasz bot działał jest ustawienie rozdzielczości na 800x600 i tryb "w oknie".
Polecam również zmianę detali na jak najmniejsze w celu lepszej wydajności.

26136140389138754330.jpg

1.2 Jak zacząć?

Na początek uruchamiamy Diablo 3 i logujemy się na swoje konto.
Po zalogowaniu się włączamy aplikację demonbuddy i wpisujemy nasz klucz otrzymany po zakupie subskrypcji.
Czekamy chwilę, aż zaloguje się do systemu i przystępujemy do ustawiania.

83671140389138854330.png

Okno plugins odpowiedzialne jest za wszelkie dodatki, które objaśnię w innym punkcie.
Zaznaczamy Trinity i QuestTools
W tym oknie wybieram poziom trudności (Game Difficulty), który znajduję się w prawym dolnym rogu.
Torment odpowiada Udręce.

Za pomocą "Load" wczytujemy profile

Klikamy Start

1.3 Podstawowe ustawienia trinity

30861140389138854330.jpg29100140389138854330.png

1.4 Item Rules

Polecam item rules:

Jak ustawić wyjaśnione jest w temacie w.w

2. Po co płacić jak można korzystać na darmo?

Pierwszy krok jaki należy wykonać to wejść na stronę:

i zarejestrować się.
Po aktywacji konta i zalogowaniu się na stronie klikamy 25891140389138854330.png  i przechodzimy do zakładki 54858140389138854330.png w której klikamy 47117140389138854330.png i ściagamy CDPatchera.

Następnie wchodzimy w zakładkę 63407140389138854330.png i kopiujemy/zapisujemy klucz ukryty za gwiazdkami 88049140389138854330.png.

Ostatnim krokiem jest uruchomienie CDPatchera i kliknięcie 56317140389138854330.png minimalizujemy (CDPatcher musi być ciągle włączony), włączamy diablo, demonbuddy i wpisujemy klucz, który wcześniej zapisalismy. Cieszymy się działającym crackiem.

Za pomocą tego sposobu możemy korzystać ze wszystkich programów stworzonych przez The Buddy za darmo.

Na pytania związane z tym programem będę odpowiadał tylko w tym temacie. Wiadomości prywatne na ten temat będą ignorowane
Wszelkie sugestie będą traktowane poważnie i w miarę możliwości wdrążane do poradnika.
Zastrzegam sobie prawo do kopiowania poradnika mojego autorstwa.

Użytkownik @Alve otrzymał zgodę na tworzenie tematu od @Lord Makin
//shadover

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche za wczesnie pochwalilem co zrobic gdy po wpisaniu tego kody demonbuddy przestaje mi dzialac ?

Jeżeli zrobiłeś wszystko tak jak w poradniku, nie ma prawa Ci nie działać. Nawet na shoutboxie codedeception suspense Ci to napisał...

66j32w.jpg

Opublikowano

Zaznacz tak jak jest pokazane w 1 poście pkt 1.3 wie ktoś jak edytować bota jakim programem albo jest ktoś w stanie pomóc mój bot przycina się w jednym miejscu jest to pewnie niewielka zmiana ale nie mam pojęcia gdzie i jak. Mój bot to akt 3 zabij azmodana w trybie przygody za nim dojdzie do bosa to otwiera skrzynie i przy niej sie przycina nie moze wyjść....

Mi też nie mają przerwe techniczna chyba wczoraj działała :)

Opublikowano

Kocham Cię za ten poradnik wszystko śmiga a ja płaciłem 4 euro :(

Mógłbys rozwijac ten temat objaśniając kolejne opcje programu. a w czym mozna napisac bota do demonbuddy?

Będę rozwijał : ) Jeszcze trochę informacji będzie.

66j32w.jpg

Opublikowano

@Alve

mógłbyś powiedzieć dlaczego nie chce mi zbierać niebieskich itemsów oraz żadnych ulepszaczy? 

pyt nr2 czy jest jakiś profil aby robił przygodę?

Opublikowano

@Alve

mógłbyś powiedzieć dlaczego nie chce mi zbierać niebieskich itemsów oraz żadnych ulepszaczy? 

pyt nr2 czy jest jakiś profil aby robił przygodę?

Co do zbierania itemów masz podpunkt 1.3, ustaw magic items 60+

pyt nr2 tak jest, ale nie działa forum, nazwa do Adventure Profil Bounty bodajże.

66j32w.jpg

Opublikowano

mam zaznaczone już 1lvl+ i nic nie zbiera ani ulepszaczy ani niebieskich itemków

ps może masz pobrany ten profil to byś zapodał ^^

Opublikowano

@erni91

Wybierasz bossa, którego chcesz farmić. Zoltun Kull typowo pod legendy, Ghom bardziej pod expa. Zoltun Kull + Quest nie wymaga RoS, Zoltun Kull Adventure farmi go w trybie przygodowym.

Trinity 1.8.23 ma jakiś dziwny błąd, że go nie wykrywa 1.8.24 już nie ma tego problemu tak samo jak poprzednie wersje.

66j32w.jpg

Opublikowano

Proszę bardzo ; )

- 1.8.18 bodajże.

- 1.8.24

Dodałem buildy pod grę solo

Skany:

66j32w.jpg

Opublikowano

wkleiłem zamiast starego trinity włączyłem ten do przygody akt 4 profil i na godzinkę się zmywam jak wrócę powiem co i jak :) narazie dzięki

tyle że już zauważyłem że nie zbiera ulepszaczy nadal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...