Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, zrobione wszystko według instrukcji. Po skopiowaniu kodu ze strony wyskakuje komunikat: Your account was banned. (Oczywiście w DemonBuddy)

Co zrobić?

Opublikowano

Witam, wgralem najnowsze demonbuddy, cracka, nastepnie zaktualizowalem trinity oraz przy okazji questtools. Po wlaczeniu gry, i logowaniu sie poprzez crack wyskakuje blad w postaci "Demonbuddy has stopped work". Wszystko robione jest na windows 7 oraz vmware. Jakies solucje macie?

W sumie juz sobie poradzilem: wystarczylo mi wgrac BuddyWizzard.

Natomiast mam drugi problem... Demonbuddy nie widzi u mnie Trinity ani QuestToola, przez co rowniez nie chce wystartowac gra. Jak to naprawic?

Dobra, wgralem starsze Trinity. Teraz natomiast nie widzi mi QuestToola, lecz bot sam z siebie dziala, zobaczymy jak mu pojdzie :)

__

Okazalo sie, ze bot dziala dobrze, jednak mimo ustawionego rozbicia zoltych przedmiotow wrzuca mi je do skrzyni, dlaczego? 

Opublikowano

Witam - bocik biega - i mimo że w ustawieniach zaznaczone jest zbieranie nateriałów do kraftingu zostawia je - co jeszcze można zrobić?

a druga sprawa - bot zapętla się na profilu Bounties  - czasem przechodzi bez problemu zadania ale zdarza się że biega w kółko. Najczęściej po skończonej misji biega po pustych korytarzach

Opublikowano

Suwaki juz wczesniej dalem wieksze, lecz mimo to wciaz cos tam wrzuca. Wgram ten Item Rules. Swoja droga wiesz moze czemu nie chce mi ten QuestTool sie pojawic w pluginach? Wgrywalem juz rozne wersje, lecz wciaz go nie widzi.

Ogolnie jaki profil jest najwydajniejszy pod wzgledem legend? Ewentualnie cos do robienia Riftow dobrego?  Aktualnie siedze sobie teraz na hellrifcie torment 4 i ladnie sie farmi, lecz legend tam nic nie leci :-)

@UP

Mnie rowniez nie zbiera materialow do craftu.

Opublikowano

Juz tak zrobilem i dziala bez problemu. Swoja droga szukalem odpowiedzi na to jak ustawic aby moj Wiz czesciej uzywal autoataku niz orba, da sie to jakos zrobic, aby puszczal 1 orba na np. 10 autoatakow, badz gdy pojawia sie grupa wieksza niz 5 mobow albo elita?

Dodatkowo zaobserwowalem, ze jak sie padnie kilka razy i ekwipunek zaswieci sie na czerwono to bot sam wychodzi z gry zamiast go naprawic. Da sie to jakos zmienic?

Opublikowano

Mam problem bot nie chce się sam oczyszczać z itemów w czym jest problem wcześniej nie było z tym żadnego problemu proszę o pomoc.

Problem rozwiązany musiałem ściągnąć najnowsze Trinity.;)

Opublikowano

Po ich aktualizacjach db calkiem sie sypie profi rift nie działa. db sam sie zamyka i pare innych błedów które wczesniej nie miały miejsca. dajcie linka do starszej wersji db i trinity moze pyc na pw 

Opublikowano

Dzięki, mam jeszcze jedno pytanie: Czy jest może jakiś dobry profil do levelowania postaci od 0 do w miare jak najwyzszego poziomu?

Opublikowano

@Up

Oczywiście, że jest. najlepiej robienie questu od 1 do 5 aktu, a później jak nie będziesz miał 70 to bounties.

Questing od 1-5-ego aktu "Questing Bundle" zakładka profile w pierwszym poście.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...