Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia gdzie ten key wpisać...

@Edit
Wszystko działa, ale bot nie dla mnie. Trzeba mieć go ciągle zmaksymalizowanego. Dobre na noc, a nie jeśli ktoś chce korzystać w trakcie gry z pcta.

Opublikowano

BOT AKTUALNIE NIE DZIAŁA, TRZEBA CZEKAĆ NA FIXA! Czytajcie co ludzie piszą, a nie tylko nabijacie posty...

@woda1992

Można korzystać w sposób taki, który nie przeszkadza. Ja normalnie korzystałem z przeglądarki, grałem w inne gry kiedy diablo bocił. Chyba, że mówisz o tym Ros Bocie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam tak: demonbuddy mi się uruchamia, wchodzi do gry i zatrzymuje krzyżowca w miejscu. brak ruchu. Gram krzyżowcem na 70 levelu (127 mistrzowski) ale nie wiem jak ustawić demonbuddy. Korzystałem z poradnika, ale dla mnie nie jasne jest co robi profil. Ściągnąłem kilka, ale ich nie rozumiem. Gdyby ktoś tak łopatologicznie mógł wytłumaczyć co trzeba zrobić, żeby demonbuddy zaczął działać. Czy trzeba byś w trybie przygody, czy kampani. Czy w nim wybiera się postać do sterowania. Na jakim levelu trzeba ustawić grę?

Może jeszcze raz po kolei.

Mam powiedzmy krzyżowca 70 level

Ściągnąłem demonbuddy, zinstalowałem.\

Uruchamiam patcha.

Mam swój klucz.

demonbuddy się uruchamia, oczywiście wcześniej uruchamiam diablo 3 ROS.

Pobrałem jakieś profile np. TrinityAdventureCombatLoot.xml

Co mam jeszcze zrobić, żeby to draństwo zadziałało?

Opublikowano

łopatologicznie robisz wszystko tak jak napisałeś i wczytujesz profil, profil to są ścieżki, waypointy, po których przemieszcza się bot.

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/

tutaj szukasz profili, ściągasz i wczytujesz dając load.

TrinityAdventureCombatLoot z tego co widzę po nazwie nie jest profilem tylko loot routin'em. Czyli algorytmem według, którego oceniane są przedmioty do zbierania.

Jeżeli profil, który ściągnąłeś ma kilka plików to uruchamiasz ten, który w nazwie ma start, bądź ten, który Ci najbardziej odpowiada.

Możesz mieć kilka plików i start, bądź 4 różne np. Long, Short, Fast TP. Czyli każdy biega inaczej Long dla przykładu ma więcej lokacji niż Short, a Fast TP od razu wychodzi z gry i zaczyna następna.

66j32w.jpg

Opublikowano

Witam znowu :) z racji żer trochę mnie nie było a nie chce mi się czytać 20stron spamu to możecie mi w skrócie objaśnić co się zmieniło ? 

już zauważyłem że coś nie działa, po uruchomieniu tak jak ostatnio wyskakuje "program demonbuddy przestał działać"

Opublikowano

Witam, w diablo nie grałem od dawna (brak czasu), mam monka który kiedyś był nie do zabicia, jednak jego set jest teraz słaby jak się okazuje. Exp idzie koszmarnie wolno.

Postanowiłem że pobocę sobie będąc w pracy.

Jaki profil mi polecacie na monka z 40 mistrzowskim?

Jakiś link do aktualnego zestawu skilli dobrego do farmienia?

Jak grac po tym update (ros) ja gram bez dodatku na razie?

Opublikowano

@Endik @danielekbrd

Spróbujcie Buddy Dependence Installer

@1361622928-U485574.pngBrandoPG

Każdy profil będzie dla Ciebie dobry, jeżeli dobrze ustawisz poziom trudności.

To jest ukryta treść, proszę

A tutaj polecany buildy.

@ Topic

Nowy cdpatcher dostępny na codedeception.

66j32w.jpg

Opublikowano

Czy może ktoś wrzycic nowego Cdpacka ? u mnie nie działa strona i jakis blad pokazuje.

Na starszej wersji tez mam tak ze robi 1 misje i sie wykrzacza.

Opublikowano

Witam

Robię wszystko wedle poradnika i niestety kupa blada. Ciągle wyskakuje invalid produkt key.  Czy mógłby ktoś mi pomóc w skonfigurowaniu DB. Mogę odpalić TeamViewer-a. Moje gg  47857736

Opublikowano

witam, 

mam probem  gdy odpalam demona jale login z haslem wygerowanym z CD Auth Page wyskakuje zaknij ten porgram, system to win 7 ultimate x84, wszytsko odpalam jako administrator, zapore w windzie wylaczylem...

5131914045883181203476.jpg

Opublikowano

problem rozwiazany:) trzeba bylo zaistalowac demon z instalki brakowalo w windzie visual c++ ale nie do konca nie czyta mi sciezek na czerowono pisze co zle robie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...