Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam używać wersji bety, ponieważ cała noć chodził i wszystko bez problemów :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Załącz screeny ^^ będzie prościej odpowiedzieć na to pytanie. Sprawdź wersję / powiedz czy używasz oryginala czy cracka itp itd

Opublikowano

Który profil Wam działa najlepiej po aktualce? U mnie 4drone nie wychodzi po zabiciu kafara, riftbot "zawiesza" się przy rozmowie z tyraelem. itp itd.

Dodatkowo DB po pewnym czasie się wyłącza :(

Opublikowano

używam profili  "D3community" i nie mam problemu takiego :) najlepiej akt4.

Opublikowano

nie działają  tylko niektóre. Generalnie przewidziane jest że gra ma być zawsze na wierzchu :). Pewnie to jakiś błąd twórców czy coś.

Opublikowano

Najnowsza aktualizacja Triniy Plugin do DB powoduje że po starcie bota okno odwraca się do góry nogami. Jest to normalne przy  używaniu wersji crackowanej. Trzeba pomyśleć o innym pluginie zamiast Trinity albo przyzwyczaić się do czytania do góry nogami :D

Opublikowano

A jaki inny plugin za Triniy? I gdzie je pobrać? Bo ustawienia w/w pluginu są normalnie. Tylko program jest odwrócony.

Zawsze można monitor przekrecić :-P

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnosnie profili. Potrafie zaladowac probil gdzie znajduje sie 1 plik ale sa profile gdzie sa podkatalogi i po kilka plikow i nie wiem jak to odpalic zeby zadzialaly. Np takie foldery z questami.

Opublikowano

W tych katalogach sa poprostu zapisane wszystkie misje jakie robi,i nic tam nie klikasz (chyba ze chcesz by robil tylko jedna misje)

Najlepiej klikaj profil gdzie jest dopisek START lub jak w trybie przygody akc1,2 itd

Opublikowano

Powiedzcie gdzie sprawdzić czy bot jak wypadnie to podniesie Legendary Potions? Ewentualnie jak to dodać do listy itemków?

Bot automatycznie nie powinien go wyrzucić / sprzedać dlatego że jest to Legendary. Jeżeli nie masz zaznaczonego niszczenia legendarów to powinien go zostawić bez problemu.

to daj link :)

Link oczywiście mamy na stronie

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

ale nie dam rady pobrac nie wiem czemu strona laduje sie bez konca

Otwórz przez incognito ( ew ciasteczka wyczyść )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...