Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z atakowaniem mobów, bot zachowuje się jak świr... 

Mógłby ktoś, komu dobrze bot biega (bije) podesłać 2 screenshoty z menu ustawień walki i menu ustawień dla jakiejkolwiek klasy?

Będę wdzięczny.

Edit@ Domyślne ustawienia też nie są dobre..

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktos wie oco chodzi z tym ze DB sie wylacza po minucie... sciagnalem najnowsza wersje i tez jest ten sam problem.... ktos wie jak naprawic to?

1.Pobierz i zainstaluj najnowszy NET Framework http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

2.W bocie masz folder Help,wewnątrz plik "Demonbuddy dependency installer" otwórz i zainstaluj.

Opublikowano

Witam.

Mam problem z botem, do tej pory działał wyśmienicie, farmił jak prywatny Azjata lecz po dzisiejszym patchu 2.0.6 przestał,gdy go uruchamiam w zasadzie od razu sie wyłącza, może ma to jakiś związek z updatem w db. Proszę o podpowiedź.

Opublikowano

Witam.

Mam problem z botem, do tej pory działał wyśmienicie, farmił jak prywatny Azjata lecz po dzisiejszym patchu 2.0.6 przestał,gdy go uruchamiam w zasadzie od razu sie wyłącza, może ma to jakiś związek z updatem w db. Proszę o podpowiedź.

Dokładnie tak jak mówisz,niestety nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na nowego CDPatcher'a lub zapłacić za DB  :D  Alternatywnie działa beta DB,ale chyba też jest jakiś problem bo wywala się po kilku minutach.

Opublikowano

@upy łapta

Newest Demonbuddy does NOT work with current CDPatcher - No ETA on fix

To ETA jest niepokojące :angry: Działa komuś stabilnie beta DB v1.1.1923.417?

Log z crasha u mnie:

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: BEX

Nazwa aplikacji: Demonbuddy.exe

Wersja aplikacji: 1.1.1923.417

Sygnatura czasowa aplikacji: 53972741

Nazwa modułu z błędem: StackHash_2264

Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000

Przesunięcie wyjątku: 00000000

Kod wyjątku: c0000005

Dane wyjątku: 00000008

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 2264

Dodatkowe informacje 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9

Dodatkowe informacje 3: 875f

Dodatkowe informacje 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e

Opublikowano

Jest jeszcze jedna opcja,po prostu zapłacić  :D Kupiłem właśnie na próbę 3 dniowy klucz (płatność PayPalem koszt 4,2zł),klucz dotarł w kilka sekund i mój "osobisty azjata" znowu biega aż miło  :D Koszt znikomy a przynajmniej coś się dzieje do czasu pojawienia nowego CDPatchera.

Może to zbieg okoliczności,ale wydaje mi się,że że na płatnym kluczu jakoś szybciej i płynniej lata,tzn exp leci o15-20% szybciej niż wcześniej... :huh:

Opublikowano

Ja tam wole zaczekac. Bez Ah nie ma zbyt wielkiego sesu bocenie konta, a placic za bota to juz wg mnie wogle absurd :)

Ah nie jest potrzebny żeby móc jeszcze czerpać korzyści materialne z D3  :D Im wyższy paragon i lepsze graty,tym więcej i szybciej zarobisz-poprzeglądaj oferty alle.... i sam się przekonaj  :D

Opublikowano

Nie ukrywajmy , że w tej grze aby coś osiągnąć trzeba dużo grać a ja niestety nie mam na to za dużo czasu bo pracuje. Bot jest dla mnie najwygodniejszym wyjściem , i pewnie dla wielu z was :P

Opublikowano

Hmm to chyba oczywiste, ale chodzi mi o to czy DH może latać albo WD? Bo ja widzę tutaj jakieś skrypty do krzyżowca baby monka i wizza i właśnie nasuwa mi się takie pytanie :)

Opublikowano

Tak działa na wszystkie postacie. Skrypty o jakich mowisz sa poprost napisane by opytmalnie wykorzystac dana klase, inaczej mowiąc dana klasa najlepiej je wykonywać.

Opublikowano

pomoglo to ze zakupiony bot na 30 dni z updatowal sie do jakiejs nowszej wersji i cudownie zaczal dzialac ^^ jak kogos nie stac to niech nie kupuje ja tam wole zaplacic miesiecznie i miec problemy z dzialaniem bota z glowy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...