Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi fakt tyle gier nie zrobi ale napewno ponad 20 na T3 i mam max ok 400kk expa więc jakim cudem ty na t1 wyciągasz 3kkk?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aaaaaaa no to w takim razie jest ok :) a jest może jakiś profil co expi nową postać od 0 ubierając je w lepsze itemki itp?

Opublikowano

Ja na T1 często mam 200kk-250kk...

@Oxy

Trinity Scoring czy File Based Script masz ustawione?

Trochę statysyk @Endik

Total XP gained: 4190,09 million [334,25 million per hour] barb

Total XP gained: 114228,86 million [1745,73 million per hour] crus

Total XP gained: 67069,19 million [2049,12 million per hour] monk

Total XP gained: 71224,07 million [2317,48 million per hour] wiz

Na barbie mam tak mało, bo z tym nowym trinity często się wiesza...

Trinity scoring, zaznaczone crafting itemy, white i gray również.

:)
Opublikowano

te pluginy też udostępnisz co mi napisałeś ? najlepiej też tak jak pisałem wyżej przetłumacz wszystkie ustawienia bo obstawiam że jest więcej osób które orłami z angla nie są ^^

Opublikowano

a co z tymi pluginami ? bo mam tylko barba a widze że to lipna postać do lvl-owania paragonów, może nadała by się jakaś inna ? napisz która najlepsza i dodaj ten plugin żeby mógł sam od 0 expić

Opublikowano

mi normalnie robi bounty i na 4 i na 1 akcie, jedynie czasami sie wiesza i biega w kolko zamiast isc zabic ostatniego bossa... a gram napewno nie barbem, niektore profile sa niedopracowane bo bot zamiast robic zadanie to biega i czysci cala mape wiec troche duzo czasu traci... ale ogolnie jest ok, w 3 godziny wyciahgnal kilka legend z czego 1 jest nawet nawet...

Opublikowano

W jaki sposób ustawić, żeby zbierał niebieskie itemki i je przerabiał na craft?

w db daj plugins pozniej trinty pozniej config zakladka item ponizej jest scroing/town runs i jak zaznaczysz none to sprzedaje przy legendarnych tez jest zaznaczone none ale on domyslnie ich nie sprzedaje wiec sie nie martw

Opublikowano

Jak z banami ? 
Opłaca się pod łowce i jakiś profil, że tylko diablo. Skile się jak ustawia ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Bociłem 48h dh, rezultat od 60 do 70 i 14 poziomów mistrzowskich. Długo zajęło mi sklejenie jakiegoś sensownego builda.

Bany były już poruszane wcześniej i jest nawet temat z nim związany na forum, poszukaj.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Mógłbyś zaktualizować bounties, bo na forum są już nowsze z tym, że nie ogarniam tego SVN...

Krąży także rift bot. Testowałeś już?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...