Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś zaktualizować bounties, bo na forum są już nowsze z tym, że nie ogarniam tego SVN...

Krąży także rift bot. Testowałeś już?

Oczywiście, zaraz wrzucę update

Co do rift bota, cieńko się sprawdza przynajmniej u mnie, za równo jeden jak i drugi (napisany przez rrrixa)

mi dzisiaj DB zwariowal obojetnie co bym nie ustawil to lata i nie atakuje tylko biega... ktos wie oco tyu chodzi?

Sprawdź w settings czy masz routine "trinity", bo może się zmieniło. Spróbuj też inny profil może to jego wina.

@Edit

Znalazłem przyczynę

Mi demonbuddy w ogóle nie wykrywa wersji trinity .28 dlatego lepiej nie aktualizujcie tylko używajcie .27

@Edit

Problem rozwiązuje jego całkowite usunięcie i zainstalowanie jeszcze raz.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Ile powinienem ustawic w item scoring jawelery zeby podnosil mi w miare dobre ringi? Bo z tym reccomend 15+ to mi zbiera wszystkie itemy i pakuje je do skrytki. Wlasciwie to wszystkiego armor tez. Na ile treba przesunac ten pasek zeby itemy ktore podniesie i wrzuci do skrzyni byly warte uwagi.

Opublikowano

A można jakoś ustawić, żeby zostawiał też przedmioty w skrzynce które są lepsze od moich aktualnie założonych ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam,

Prośba o pomoc. Chcę wyekspic barba od 0 do 70. Wcześniej napisaliście że profil Questing.

Ale jak ustawić profil Questing+Gear Armor w DB. Zwłaszcza o co chodzi z tym GearArmor, gdzie to ustawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...