Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać ?

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. 

Jak zagrać w tą grę?

Zrobiłem konto w battle.net zaznaczyłem heroes of the storm w Beta Profile Settings.

I teraz pytanie jak ją ściągnąć i w nią zagrac?

Opublikowano

@UP

Z tego co wiem to są jeszcze alpha-testy tej gry.

A tak ogólnie to jak dopiero teraz stworzyłeś konto raczej sobie nie zagrasz, blizzard wysłało do różnych osób maila z zaproszeniami do alpha/beta testów. Więc jak dopiero teraz robiłeś konto to raczej nie masz szans się na nie dostać.

Opublikowano

Blizzard wysłali keye do testów dla famili and friends, więc jak nie jesteś przyjacielem albo rodziną kogoś z blizzarda to nie licz na alfę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie się akurat trafiło to szczęście i miałem okazje otrzymać klucz, rzecz jasna skorzystałem. Cóż mogę rzec? Gra wydaję się być fajna, ale szału nie ma. Liczyłem na coś naprawdę lepszego.

Opublikowano

Mnie się akurat trafiło to szczęście i miałem okazje otrzymać klucz, rzecz jasna skorzystałem. Cóż mogę rzec? Gra wydaję się być fajna, ale szału nie ma. Liczyłem na coś naprawdę lepszego.

Kolego, jak ty możesz narzekać na wersję ALPHA gry? (To nawet nie beta xD)

Opublikowano

Tak jak wspomnieli cały czas testy, jednak klucze z tego co wiem mozna było zdobyć na amerykańskich forach. Teraz juz to chyba jest nieaktualne

Opublikowano

nie tyle dla rodzin co dla ludzi z ameryki wyslali pare tysiecy kluczy na teren ameryki i to tyle, reszta moze wejsc do gry pod warunkiem że maja kupione inne gry od blizarda pokazuja je na YT/Steam od wiecej niz roku blizard nazywa to "rodzina" gdy ma sie taka range wszelkie testy Beta/Alfa/Wczesny dostep jest owiele latwiej do uzyskania lecz i tak nie ma gwarancji ze sie dostanie. W polsce jest chyba 6 osob tylko co ma dostep do HoTSa

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolego, jak ty możesz narzekać na wersję ALPHA gry? (To nawet nie beta xD)

Bo skopiowali od LoL'a automatyczne poruszanie się jednostkami beka...

Blizzard i starcraft micro w c**j trzeba mieć dobre, a tu automat bije moby żenada ogólnie na LoL'u opracowane.

Czyli rzecz mówiąc dla LoL fagów.

logo1.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko, zapisałem się do bety dawno temu a do dnia dzisiejszego nie dostałem jeszcze klucza na maila. Czy muszę czekać, czy może zapisać się jeszcze raz? Jeżeli zapiszę się jeszcze raz to ile muszę czekać na beta key?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...