Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się swoją karierą!

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

851661406112213220780.png

Myślę ,że takiego tematu brakowało .

Ja osobiście wolę kariery niż UT. Nie wiem czy mi wolno ,ale dodam wzór :

To jest ukryta treść, proszę

Składy można wykonać na stronie: http://www.footballuser.com/post

No i jeszcze kariera zawodnikiem :

To jest ukryta treść, proszę

Przykładowo

116791404469633649038.png

Nazwa klubu: Real Madryt
Sezon/Data: 2013/14
Poziom gry: Klasa Światowa
Skład:
834871404469635649038.jpg

Opis:<tutaj wiadomo>

Imię i nazwisko : Janusz Nowak (88)

Narodowość : Polska

Aktualny Klub : Real Madryt

Sezon/Data : 2017/18

Poziom Gry : Legendarny

Opis : <tutaj wiadomo>

giphy.gif ­

Opublikowano

temat dobry ale weź pod uwage że jest też kariera zawodnika :](

Nazwa Klubu:Chelsea Londyn

Sezon/Data:2013/14

Poziom gry:Klasa Światowa

Skład:

Suraez-Torres-Balotelli

Hazard-Lampard-Mikel-Robben

David luiz-Terry-Ivanovic

Opis:Cóż miałem drużyne marzeń i po 30 kolejkach miałem bilans 23-3-4 co dawało mi 1 miejsce i przewage 2 pkt nad man utd po całym sezonie miałem bilans 27-5-6 i spadłem na 3 miejsce w lidze mistrzów odpadłem w pół-finale z bayernem który wygrał w finale z Barcelona ja przed wejściem w pół finał pokonałem real i schalke odpowiednio w ćwierćfinale i 1/8 za to wygrałęm wszystkie turnieje tzn. fa cup i ten 2 puchar nwm jak sie nazywa ;dd

Miałem jeszcze kariere zawodnika którym zaczynałem w patrick thistle po polowie sezonu z 5 golami poszedlem na wypozyczenie do shamrock roves (15 goli w 12 meczach) później southampton (14 asyst - król i 9 bramek) odeszłem do wolverhampton (championship) i z nim awansowałem do bpl (20 bramek około krół strzelców kilka asyst) później man city - 8 bramek 12 asyst kompletnie mnie nie wpuszczali ja boisko później Chelsea 27 bramek 14 asyst i zdobyłem lige mistrzów i skończyłem kariere

Opublikowano

Cięzko mi jest się przyznać, ale karierę zawsze grałem zawodnikiem :D Tutaj najlepsze staty (chyba) :D

Imię i Nazwisko(ovr.): - Eden Hazard
Narodowość: - Belgia
Aktualny Klub: - Real Madrid C.F
Sezon/Data: 2019
Poziom gry: Klasa Światowa
Opis: Miałem taką chęć zagrania Edenem, no bo to jest przecież utalentowany zawodnik, gdy zaczynałem miałem staty. 85. Zmieniając kluby chyba z 3 czy 4, wybrałem Real Madrid no i tam zostałem, rozwijałem się no i teraz Eden ma staty 96. :D Bardzo wytrzymały zawodnik się ''zrobił?'' ;)

Opublikowano

Nazwa Klubu:AC Milan

Poziom gry:Kl. Światowa

Skład:

Taarabt-Insigne-Shaarway

Honda

Montolivo-KaKa-Poli

Sciglio-Hummels-David luiz-Abate

schrijvers - rezerwa

Opis:z początku szło mi idealnie komplet punktów wszystko ok. aż nagle balotelli kontuzja 7 mies. i hummels 2 mies. po 10 kolejkach 10 miejsce. po 3 meczach w lidze mistrzów 3 pkt. aktualnie jest bodajże 28 kolejka - 5 miejsce w lidze 5 pkt straty do 3 miejsca (interu) liga mistrzów po 3 kolejnych meczach 7 pkt co dało 10 pkt i wyjście z 2 miejsca w 1/8 zaraz gram z schalke w copa naziole w ćwierćfinale przegrałem z romą 3:2

Opublikowano
Nazwa Klubu:Newcastle

Sezon/Data:2014/15

Poziom gry:Legendarny

Skład:Remy Batschuayi

Turan Tiote Anita Arfa

Debuchy Coloccini Cahill Santon

Krul

Rezerwa : Torres, Martinez (kolumbijski skrzydłowy 5* skilla), Luuk De Jong, Bakkali 

Opis: Genialnie mi się grało tym klubikiem, zająłem 3 miejsce w lidze, chociaż przez długi czas liderowałem. Wygrałem FA CUP przeciwko Cheslea strzelając na 1:0 w 82minucie. Ale najlepszy mecz - półfinał Ligi Europy. Pierwszy mecz na stadionie Napoli przegrany 3:0, w rewanżu u siebie po około 70minutach było 3:0 dla mnie. Niestety w doliczonym czasie Mertens strzelił na 3:1. Remy król strzelców, jego wartość spadała bo musiałem go wykupić z QPR. EA LOGIC. Wartość mojego belgijskiego napadziora podwoiła się (7,5k-->13k). No niestety ci zawodnicy albo wszystko wygrywają albo przegrywają, więc wygrywałem z Utd, Arsenalem a potem przegrywałem z Burnley albo Aston Villą...Gorąco polecam Bakkaliego sprowadziłem go za 1,7k po sezonie gry na wypozyczenia Bayern dawał 7k. Strach pomyśleć jak ten młodziutki grajek wejdzie u mnie do pierwszego składu ;) 

Opublikowano

Nazwa Klubu:AC Milan
Poziom gry:Kl. Światowa
Skład:
Taarabt-Insigne-Shaarway
Honda
Montolivo-KaKa-Poli
Sciglio-Hummels-David luiz-Abate
schrijvers - rezerwa

Opis:z początku szło mi idealnie komplet punktów wszystko ok. aż nagle balotelli kontuzja 7 mies. i hummels 2 mies. po 10 kolejkach 10 miejsce. po 3 meczach w lidze mistrzów 3 pkt. aktualnie jest bodajże 28 kolejka - 5 miejsce w lidze 5 pkt straty do 3 miejsca (interu) liga mistrzów po 3 kolejnych meczach 7 pkt co dało 10 pkt i wyjście z 2 miejsca w 1/8 zaraz gram z schalke w copa naziole w ćwierćfinale przegrałem z romą 3:2

Opublikowano

Nazwa klubu : FC Barcelona

Sezon/Data : 2016/17

Poziom : Klasa światowa

Skład:

ter Stegen(85)

Montoya(81) Hummels(86) Pique(87) Alba(83)

Busquets(86) Pjanić(80)

Iniesta(86)

Messi(95)        Martial(88)          Neymar(89)

Ławka - Alonso (wychowanek ,bramkarz) ,Bartra ,Ie ,Xavi ,Quintero ,Pedro ,Dongou.

Opis:

2013/14 : 2 miesjsce w tabeli ,wygrana CdR ,półfinał ligi mistrzów ,najlepszy zawodnik - Messi

2014/15 : 1 miejsce w tabeli ,wygrana CdR ,wygrana ligi mistrzów ,najlepszy zawodnik - Busquets

2015/16 : 1 miejsce w tabeli ,finał CdR ,wygrana ligi mistrzów ,najlepszy zawodnik Martial (39 goli w lidze!)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nazwa Klubu: Widzew Łudź
Sezon/Data:5
Poziom gry:Zawodowiec
Skład: BR: Zoet(88), PO: Cancelo (81), Ginter (84), Frauches (84), Digne(84), Goretzka (81), Sterling(84), Pawłowski (82), Wolski (81), Jese Rodriguez (83), Martial (84)

Opis: Chciałem mieć w skladzie dobrych i młodych polaków ale w fifie Polacy nie mają zbyt dużego potencjału więc tacy zawodnicy jak Wszołek, Bereszyński musileli usiąść na ławce, sprowadzałem więc zagranicznych młodych zawodników którzy mają dobry potencjał, przez te 5 sezonów udało mi się zgromadzić niezłą pakę, ale przez przypadek nadpisalem inną kariere na tym zapisie i to wszystko przepadło. Mialem również w składzie takich zawodników jak Ayew czy Krychowiak ale musialem ich zastapić.

P.S może sie cos nie zgadzać ale to przez to że jak wyżej wspomniałem nadpisałem sobie zapis kariery. Jednak niektórzy zawodnicy np Zoet naprawde miał 88 to chyba był wynik bugu

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

fhJT86y.jpg
Nazwa Klubu: F.C. Barcelona
Sezon/Data: 2016 listopad
Poziom gry: Zawodowiec.
Skład:

1177969_FC_Barcelona.jpg
Opis:
Nie wymarzyłbym sobie lepszego składu. Świetne zgranie, w każdym meczu co najmniej 90% udanych podań i z 65% posiadania piłki. Świetne wykończenie Messiego i genialne piłki od obrońców i pomocników. Jednak jest minus oczywiście wrzutki, w środku zazwyczaj do główki skacze Pogba, ale to on jedyny i nie zawsze będzie w polu karnym, ew. Malanda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...