Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje cheatu.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam za dużo czasu wolnego, nie mam co robić.

Pytanie do Was, ma ktoś jakiś pomysł na cheat do gry? Jakiś multihack z wybranymi opcjami, może jakiś szczególny waithack, whatever....

Chętnie się zabiore za coś takiego, głównym celem bedą serwery prywatne, ale jeżeli beda propozycje do PL-a, też spróbuje moze się uda.

Czekam na propozycje jakieś ciekawe, od razu mówie, ze odpadają tradehacki czy haki na SM czy co wy tam potraficie wymyśleć, realne propozycje.

Opublikowano

Drophack oraz skillhack na umiejętności typu czarowane ostrze, ognisty duch (w kamer modzie ten skillhack w ogóle na te skille nie działa, ponieważ non stop je włącza i wyłącza)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

No nie znów ktoś coś wymyśli i trzeba będzie clienta zabezpieczać :(

Hah co wy umiecie zabezpieczać ? serwer CorelisMT2

to przecież spoko serw jednak nie potraficie ogarnąć podstawowych bugów takich jak np DMG szamana

czy też komnaty od 134 totalna wywalka na serwer :) już nikt tam nie gra,

dla tego że nie macie zielonego pojęcia o tworzeniu serwerów to samo laneris same bugi,

więc co ty tu piszesz o zabezpieczaniu ...

Opublikowano

Zrób bota który będzie robił tą zbugowaną misję z octavio na 7lvl, o ile jeszcze ten bug działa :) Niby mało za nią hajsu ale tak zostawić bota na noc na kilku kontach to można by się dorobić :)

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Zrób bota który będzie robił tą zbugowaną misję z octavio na 7lvl, o ile jeszcze ten bug działa :) Niby mało za nią hajsu ale tak zostawić bota na noc na kilku kontach to można by się dorobić :)

Naprawili ten bug z tego co mi wiadomo.

@HempGru

masz taki bot na forum juz

Opublikowano

Naprawili ten bug z tego co mi wiadomo.

@HempGru

masz taki bot na forum już.

Exp bot z opcją działającego skill hacka na czarowane ostrze, gdzie ustawiasz w nim jaki drop masz zbierać?

Połowa nie działa, albo na stare serwy.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Exp bot z opcją działającego skill hacka na czarowane ostrze, gdzie ustawiasz w nim jaki drop masz zbierać?

Połowa nie działa, albo na stare serwy.

Skill hacka nie da rady zrobic, chyba ze wizualnego tylko

Opublikowano

Może stworzyć GM-Detectora, tylko że w osobnym programie. - chodzi mi o wykrywanie prefixów - zarówno (GM) jak i [GM].

Do tego działający z m2bobem. 

Poezja.

Opublikowano

Lecisz lecisz Wait Hack na przycisk.

Się robi :D

W sumie miałem zrobiony ~ pół roku temu, ale format, zapomniałem zrobić kopii i wszystkie kody poszły się jebać... -,-

Opublikowano

Się robi :D

W sumie miałem zrobiony ~ pół roku temu, ale format, zapomniałem zrobić kopii i wszystkie kody poszły się jebać... -,-

No to czekam xD

Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów //  NIE MA SPRAWY MORDO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz dużo czasu możesz się pomęczyć z serwerem Invoria.pl szukam od paru dni wh które działa na kliencie serwera i nic nie działa (usuwa wszystkie niepożądane pliki z folderu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...