Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Turima.pl Pokaz Standardowych map i powiększone Spoty (BetaTesty) #5

PTOROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejni dysmózgowie którzy napierdolą bez pojętnie wszystkiego w opór żeby tylko było.
Dlaczego bez pojętnie? Wystarczy spojrzeć na drzewa na "śnieżnej" przeróbce Doliny.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kolejni dysmózgowie którzy napierdolą bez pojętnie wszystkiego w opór żeby tylko było.

Dlaczego bez pojętnie? Wystarczy spojrzeć na drzewa na "śnieżnej" przeróbce Doliny.

Hmmm... Mamy na ukazanie jak będą u nas wyglądały spot na orkach, a nie tworzyć dyskusje na temat kim jest twoja rodzina "dysmózgowie"

Jeżeli Ci tak bardzo przeszkadzają nasze drzewa to możesz przyjść z konewką ja Ci wody naleje i podlej je dokładnie  <3

Pamiętaj żeby pozamiatać kazmaty przed otwarciem ^^

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

Hmmm... Mamy na ukazanie jak będą u nas wyglądały spot na orkach, a nie tworzyć dyskusje na temat kim jest twoja rodzina "dysmózgowie"

Jeżeli Ci tak bardzo przeszkadzają nasze drzewa to możesz przyjść z konewką ja Ci wody naleje i podlej je dokładnie  <3

W sumie to mizune ma racje, te drzewa + te tekstury dają efekt gowna

Opublikowano

W sumie to mizune ma racje, te drzewa + te tekstury dają efekt gowna

l71b.png

Poszukujemy ogrodników na server :) Pilne ! Nasze drzewa krzywo rosną :/

55c0.png

Opublikowano

Nie dość że robicie jedno wielkie gówno, to jeszcze nie potraficie przyjąć krytyki.

Mam nadzieję że ludzie potraktują Was tak samo, jak Wy ludzi którzy oceniają Wasze "dzieła".

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie dość że robicie jedno wielkie gówno, to jeszcze nie potraficie przyjąć krytyki.

Mam nadzieję że ludzie potraktują Was tak samo, jak Wy ludzi którzy oceniają Wasze "dzieła".

To widać sramy profesjonalizmem w waszą stronę, bo u nas servery jednak stoją ;) Niestety wasze to dużo gadania, mało grania ^^

Nazywając nas "dysmózgowie" nie krytykujesz, a obrażasz.

Ludzie wypowiadają się o nas dobrze, tylko wpadają czasami takie odpadki MPC, które "myślą" że są coś warte, dziwne że najczęściej to są administratorzy innych serverów  <3 My ludzi traktujemy poważnie otwierając server, z waszej strony to będzie żart na miesiąc. <3

55c0.png

Opublikowano

To widać sramy profesjonalizmem w waszą stronę, bo u nas servery jednak stoją ;) Niestety wasze to dużo gadania, mało grania ^^

Nazywając nas "dysmózgowie" nie krytykujesz, a obrażasz.

Ludzie wypowiadają się o nas dobrze, tylko wpadają czasami takie odpadki MPC, które "myślą" że są coś warte, dziwne że najczęściej to są administratorzy innych serverów  <3 My ludzi traktujemy poważnie otwierając server, z waszej strony to będzie żart na miesiąc. <3

Jeszcze nie otworzyliśmy żadnego serwera więc tego nie możesz stwierdzić, Naid był technikiem w innych teamach, ja w żadnym.

Wyjdzie PIERWSZY owoc Naszej pracy - ocenisz, póki co w sprawie stabilności Naszego serwera możesz jedynie zamilczeć.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jeszcze nie otworzyliśmy żadnego serwera więc tego nie możesz stwierdzić, Naid był technikiem w innych teamach, ja w żadnym.

Wyjdzie PIERWSZY owoc Naszej pracy - ocenisz, póki co w sprawie stabilności Naszego serwera możesz jedynie zamilczeć.

Czyli twoje doświadczenie jest zerowe  <3

Nasz, jeden server przetrwał 2 NaiD-a, potem NaiD się na Ciebie wypnie i zostawi Cię ;)

Ten owoc szybko zgnije  :rolleyes:

55c0.png

Opublikowano

Cenie serwerownie LiteGame. Nigdy z nimi problemów nie miałem.

Bardzo ładne spoty , dobra robota.

Turima nie zwracaj uwagi na błazna Mizune on w swoim zaczarowanym świecie sobie wymyślił, że ma najlepsze rzeczy na serwerze i żaden serwer go nie przebije.

Mylisz się :) Eternity zadziwiał nas nowościami a graczy miał zaledwie 100?

Serwery The Naida , jeżeli chodzi o stabilność bardzo szybko odchodzą w zapomnienie.

A pliki, które stworzył szybciutko znajdą sie na MPC.

Chyba dla ciebie każdy musi przyjmować krytykę :) 

PS: Mizune bo żyłka ci pęknie ^^

Opublikowano

Czyli twoje doświadczenie jest zerowe  <3

Nasz, jeden server przetrwał 2 NaiD-a, potem NaiD się na Ciebie wypnie i zostawi Cię ;)

Ten owoc szybko zgnije  :rolleyes:

Opiszę Twoje zachowanie krótko:

Fajnie masz na chacie.

0LsM05U.png

Opublikowano

The Naid i Mizune

Wy tylko chodzicie po tematach i krytykujecie nie wiem po co. Dziwni jacyś jesteście a wydaje mi się że jak ktoś jest ogarnięty to zachowa myśli w sobie a nie pisze jak 5 letni dzieciak. 

Niech już będzie że wasz serwer Będzie lepszy nawet od globala bo widać tak uważacie, ale nie rozumiem tych hejtów.

Opublikowano

Fajnie masz na chacie.

Zamknij już ta jape chłopie , wkurw*asz mnie juz na maksa dosyc ze hejtujesz kazdego , robisz zjebane serwery, ktore maja objekty z RPG i wygladaja ch*jowo to jeszcze spinasz dupke.

Twoj serwer padnie na starcie a twoj dupczasz Mizune zacznie sie zdziwiac.

The Naid i Mizune

Wy tylko chodzicie po tematach i krytykujecie nie wiem po co. Dziwni jacyś jesteście a wydaje mi się że jak ktoś jest ogarnięty to zachowa myśli w sobie a nie pisze jak 5 letni dzieciak. 

Ciezko jest odpuscic jak  pracuje sie nad czyms pare h a te smiecie hejtuja ;]

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Fajnie masz na chacie.

Chodzicie jak Ci bracia syjamscy i ośmieszacie się.

Będziemy się z was śmiali jak wasze obiekty wylądują na mpc i będziecie chodzić jak te slamsy i pisać to jest kradzione.  <3

Cenie serwerownie LiteGame. Nigdy z nimi problemów nie miałem.

Bardzo ładne spoty , dobra robota.

Turima nie zwracaj uwagi na błazna Mizune on w swoim zaczarowanym świecie sobie wymyślił, że ma najlepsze rzeczy na serwerze i żaden serwer go nie przebije.

Mylisz się :) Eternity zadziwiał nas nowościami a graczy miał zaledwie 100?

Serwery The Naida , jeżeli chodzi o stabilność bardzo szybko odchodzą w zapomnienie.

A pliki, które stworzył szybciutko znajdą sie na MPC.

Chyba dla ciebie każdy musi przyjmować krytykę :)

PS: Mizune bo żyłka ci pęknie ^^

Nie ma się czym przejmować xD , chodzą takie dwie ofiary i myślą że jak nasrają 20kg gówna pod tematem to ich sygnaturka zareklamuje ich server.

Skończy się tak samo jak z Nexanity i Eternity potem to już tylko przecinek do tych nazw będziemy dodawać  -.-

55c0.png

Opublikowano

Zamknij już ta jape chłopie , wkurw*asz mnie juz na maksa dosyc ze hejtujesz kazdego , robisz zjebane serwery, ktore maja objekty z RPG i wygladaja ch*jowo to jeszcze spinasz dupke.

Twoj serwer padnie na starcie a twoj dupczasz Mizune zacznie sie zdziwiac.

Ciezko jest odpuscic jak  pracuje sie nad czyms pare h a te smiecie hejtuja ;]

weź ty już się nie kompromituj dobra ??? może być fajne, czekam na więcej jak tam mówią ;) 

Opublikowano

Miałem do wyboru albo robić serwer na czysto albo na nexanity pomyslalem, że naidowi zylka peknie i tak sie dzieje :P Pora udostepnic pliczki znow na MPC ^^

Opublikowano

Jest wiele serwerów które mają zaawartość clienta dużo słabszą od Naszego, ale mimo to ich szanujemy.

Prace które hejtujemy, na hejt sobie zasługują.

Co do serwera Turima, nie hejtuje ich bo są dla mnie konkurencją (chociaż w rzeczywistości tu koń by się zaśmiał), po prostu dobitnie podkreślam że brzydzą mnie ich mapy, niebieskie niebo, piekielna ziemia i do tego zielone drzewka z liściami jak na środek lata - w takim przypadku nie mogę napisać "ZAJEBISTE KURWA CZEKAM NA WIĘCEJ!!!!!" bo mijało by się to z prawdą.

@1361622928-U485574.pngRestynid - Ty już jesteś tu po "swoich" mapach spalony, także nie masz prawa głosu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jest wiele serwerów które mają zaawartość clienta dużo słabszą od Naszego, ale mimo to ich szanujemy.

Prace które hejtujemy, na hejt sobie zasługują.

Co do serwera Turima, nie hejtuje ich bo są dla mnie konkurencją (chociaż w rzeczywistości tu koń by się zaśmiał), po prostu dobitnie podkreślam że brzydzą mnie ich mapy, niebieskie niebo, piekielna ziemia i do tego zielone drzewka z liściami jak na środek lata - w takim przypadku nie mogę napisać "ZAJEBISTE KURWA CZEKAM NA WIĘCEJ!!!!!" bo mijało by się to z prawdą.

@1361622928-U485574.pngRestynid - Ty już jesteś tu po "swoich" mapach spalony, także nie masz prawa głosu.

Zamknij juz ten głębeł zazdrośniku -.-  Juz pokazałeś kim jesteś , myślisz ze jak jedna mape pokazali to sa spaleni? Po Video widac ze maja dobry serwer. A nie jakis shit Azjatyków.

Opublikowano

Zamknij juz ten głębeł zazdrośniku -.-  Juz pokazałeś kim jesteś , myślisz ze jak jedna mape pokazali to sa spaleni? Po Video widac ze maja dobry serwer. A nie jakis shit Azjatyków.

Gościu weź mi powiedz czego ja mam im zazdrościć, skoro robie od nich po sto kroć lepsze rzeczy (opinia innych graczy).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gościu weź mi powiedz czego ja mam im zazdrościć, skoro robie od nich po sto kroć lepsze rzeczy (opinia innych graczy).

Niczego po prostu zamknij ten już głębel człowieku. Hejtujesz każdego a nawet videa .

A sam ten wasz serwer ''MPCforum'' to najgorszy shit i wlasnie przez cb nie zagram.

PS:

iw6Bz7f.png

Co to za sygna? Z painta wyciąłeś ? 

Człowieku ogarnij się w końcu -.-

Przez twoje hejty nie licz na dobre opinie o waszym serwerze i o popularności na każdym kroku bede odradzal gry na waszym serwerze.

Tak propo czy u was znajde coś z Gry Metin2?

Opublikowano

Po co tracic nerwy od poczatku pisze i bede pisal ze Asreya to najgorszy syf jaki wystartuje 0 w tym metina co oni robia.

Graczy przez te hejty nie bedzie nawet 200.

Nie polecam ! The Naid & Mizune = *miecie ponad wszytko.

Czekam na pliki Astreya <3

Jeszcze dodam Trobol przestań lizać dupe wieśniaku.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Niczego po prostu zamknij ten już głębel człowieku. Hejtujesz każdego a nawet videa .

A sam ten wasz serwer ''MPCforum'' to najgorszy shit i wlasnie przez cb nie zagram.

PS:

iw6Bz7f.png

Przez twoje hejty nie licz na dobre opinie o waszym serwerze i o popularności na każdym kroku bede odradzal gry na waszym serwerze.

Powyżej się zdeklarowałeś że nie zagrasz, więc myślę że będzie Ci ciężko znaleźć co kolwiek.

Jesteś tak łapczywy przy tym co piszesz, że sam sobie zaprzeczasz, ale nie martw się to się jakoś leczy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

PS:

iw6Bz7f.png

Sygnatura jest bardzo fajna, w przeciwieństwie do sygnatury Turimy czy tego drugiego serwera, z google wklejone logo facebooka.

Ty jakoś w każdym NOWO założonym temacie odrazu wszystko polecasz, czyżby multikonto administracji ? <3

@Mizune i Naid, nie żeby coś, ale moim zdaniem hejtujecie bo Turima jest z LiteGame jak się nie mylę, a wy macie te spiny... chłopaki, robicie serwer to róbcie.

@Restyiard czy jak to się tam pisze... Chcesz wstawić pliki? Proszę bardzo... i tak 3/5 userów dzialu metin2 je ma.

@nie podoba mi się, i szczerze powiem, że nie wiem po co ten film jest, żeby przedstawić to, że potraficie powiększyć resp mobów o ileś tam ?

Pozdrawiam.

@EDIT:

Soeon, skoro Naid i Mizune robią takie wielkie gówno, wszystko syf, najgorsze,padnie itp to czemu "CZEKASZ NA PLIKI MPCforum?" przecież to będzie gówno, a tam nie ma metina tylko same gówna które zrobił naid i mizune och. Po prostu zazdrościsz, że potrafią coś swojego, a nie pisać tylko, że coś jest NOWOŚCIĄ z MPC xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...