Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym mial takie Prawa podal bym Sku..ela do sądu Wielki Memos Sie znalaz Zlodziej i oszusta jak zonni ale to chyba jego udany klon Zlodziej I tyle naciągnoł i spierdol...  a co do czego to jaki 1500lv to chyba nie na yt  Na jedny mservie Widzialem 4Fun.pl tam placisz 3zl za rejestracje i lv wpisujesz se Tasaki Zipa Magi u NPC Kupujesz to jest Zycie :)                                                Dziękuje za Grę!!!!  Pozdrawiam  szczególnie VintageBM i kilku innych KubusGiM,Sugaji,MiCzarnulka,ThisIsHunteR,syktor, Jeżeli o kims zapomnialem Przepraszam!!. (nie ujawnie się)PS.Dalibyscie szanse Dla Aseris On sie staral postawic na nogi Serva Ale nie wyszlo bo jak pisalem ostatnio z typkie Pisal Tu liczy sie tylko zabawa. |Sorry za błędy|

Sorki za to: Ale takie ładne Ujęcie :P

Dzięki za pamięć i za to że jedyny doceniłeś ostatnie 4 dni moich starań na pustym już wtedy serwerze xD

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do Ciebie Aseris250, po co były te starania? Po to aby hmm... zwrócić na siebie uwagę czy po to aby zwołać graczy na serwer? Reklamowałeś ciągle, spamowałeś wołacz jak sam mówisz na PUSTYM SERWERZE.

Opublikowano

Pytanie do Ciebie Aseris250, po co były te starania? Po to aby hmm... zwrócić na siebie uwagę czy po to aby zwołać graczy na serwer? Reklamowałeś ciągle, spamowałeś wołacz jak sam mówisz na PUSTYM SERWERZE.

Po pierwsze byłem zdesperowany gdyż mając za sobą 3 letnią historie szkoda mi było zapomnieć o tym serwerze. Pamiętam że tydzień temu śniło mi się że coś z serwerem jest nei tak że ja jestem jakoś dziwnie zły na siebie... pomyślałem że to znak z góry i starałem się jakoś zapobiec tym co nieuniknione organizowałem różnego rodzaju reklamy pisałem z różnymi gm lecz oni chcieli cierpiliwie czekać aż Memos wróci ze szpitala noi wrócił xD

Pozdrwiam całą gildie (Dancer) i wszystkich znajomych szczególnie Sugaja który przez ostatnie dni serwera dzielnie pomagał mi w realizacji projektu ratowania serwera... Niestety nie zawsze byłem ferr wobec was dlatego was przepraszam przeważnie ździerałem jak najwięcej, zawsze chciałem zarobić często stosowałem wiele manipulacji bo byłem zapatrzony w itemy. Powiem wam że się nieźle dorobiłem ale "apetyt rósł w miare jedzenia" ciągle było mi mało zamiast się bawić ciągle handlowałem :( ale przez to napędzałem całą gospodarke serwera xD

Opublikowano

No to czas na mnie cipki ( Nathey, Nayli, Nagash) teraz dopiero mam szanse powiedzieć wam prawde bezpośrednio, NIGDY NIE BYŁO GORSZEJ ADMINISTRACJI. Ja sam wiedziałem, że za Zonnim będziecie jeszcze tęsknić bo czekałem na tą chwilę z utęsknieniem, wszystkie serwery Spita tak kończyły i będą kończyć. Szczerze? Wywalone w to mam, nie dziwie mu się wcale, nie zauważacie jednej rzeczy, że chłopak miał swoich kumpli i był wobec nich lojalny, sorry postawcie się w jego sytuacji, wolelibyście ludzi z neta czy z reala? No kuwa, aż żal patrzeć, a kto niechciałby przytulić do siebie garstki pięniążków... To, że wy jesteście głupi nie oznacza, że Memos jest zly. Memos nie nadaje się na takiego kogoś jak administrator czy GM, w przeszłości też namieszał za czasów "Veigara" bodajże, ludzie zrozumcie to, coś się kończy ale zaczyna się coś nowego. Ja osobiście byłem jedną z najbardziej chyba znanych graczy na tym serwerze, w sumie każdy powinien mnie kojarzyć i za to, że jestem starym weteranem że tak to ujmę mogę coś napisać, na tym serwerze panowała nieziemska atmosfera, lecz zracając do Zonniego on jedyny miał łeb jak zakręcić tym serwerem, co nie przyciąga na serwer jak nie spiny? Ludzie, to dzięki niemu mogliśmy patrzeć na niejeden fajny cyrk i leżeć do monitora ze smiechu a o to w tym wszystkim chodzi. Lecz gdy nowa administracja przejeła pałeczke wszystko się zmieniło, nie mieli głowy jak sprowadzić graczy, potępiam to co zrobił Memos ale każdy z nas i nie oszukujmy się na jego miejscu postąpiłby tak samo. Wiedziałem, że będziecie tęsknić za Zonnim jak ja tęsknie do tej pory bo wiem, że serwer byłby dalej w miare dobrej formie.

Teraz powiem tak, ja osobiście ten serwer będę kojarzył zawsze z paroma rzeczami lecz gdy pomyśle "yitian" zawsze jest to, że zakochałem się na tym serwerze i powiem szczerze, że naprawde mogę to wszystkim polecić, to jest niezwykłe że tak prosta i dziwna gra może połączyć ludzi taką więzią. Oczywiście jest też dużo innych rzeczy ale to jest naprawde niezwykłe. Następna sprawa, nie płaczcie za tym serwerem, to był najlepszy serwer ale niestety, może kiedyś ruszy coś takiego samego, niewiadomo :)

Nothey - Najgorszy COMA w historii

Nayli - Najgorszy GM w historii

Nagash - Najgorszy GM w historii

i powiem tyle, straciliście u mnie wszelki szacunek przekładając sprawy prywatne na postępowanie z GM`a, po 2 jesteście zakłamanymi osobami i nie jesteście inni niż Memos, bo robiliście to samo co on doniedawna debile. 

Axter, Kuba teraz prywatnie jesteś skończonym idiotą tak pisząc. Pomyśl zanim palniesz następną głupote. Jesteś dorosły a jednak zachowujesz się jak cholerny 13latek, jesteś zwykłym tępym debilem który nie myśli przyszłościowo. Na koniec nie umiałeś odejść z honorem a dałeś po sobie jeździć :)

Dziekuje i Pozdrawiam Wszystkich, Diarasir. 

Z Najcudowniejszą Osobą Jaką Znam I Tam Poznałem :) 

66960870228216358532.jpg

Opublikowano

Za takie bezczelne wyłudzenie pieniędzy od graczy i taki cyrk na zamknięcie 5letniej historii Yitiana naprawdę się dziwie że jeszcze nikt nie odwiedził Nakło ;>

Pozdrawiam
Insert

Opublikowano

A oto prawie wszystkie moje postacie które miałęm i je sprzedawałem Pozdrownie dla ostatnich właścicieli :

-Inaeton woj (183)

-Ripper sura (155)

-Vedan sura (165)

-LIGIA szamanka (165)

-Aseris szamanka (250)
-AxxS sura (250) max 2 miesiące na nim grałem

-MrytyR sura (207) chwile go miałem 1/2 dni chyba

-Yonasuka sura (190)

-xXxCarlosxXx woj (173)

-Ver coś tam sura (190) 2 dni przed upadkiem serw kupiłem go za epika :D

-Iladius sura (208) chyba

-Oliwkaa wojka (75lvl) kosa w neradji :D

-PWR szamanka (151)

-ShireBaggins sura (165)

-Sigann sura (250) max miesiąc grałem tam

-Yitianowy woj (120)

-Zebho szaman (250)

-Zmyslova szamanka (200) sprzedałem go Kamil75 pozdrawiam

-Legendarny woj (100) pierwsza orginalna postać już dawno nie istnieje xD

I wiele innych których nei wymienie po prostu nei pamiętam a nie mam  ss tych postaci xD

Memos łodpisz coś

daj nam jakiś znak ..żyjesz stary ? 

Opublikowano

Wyczuwam ból dupy, bo na serwie nie miał już kto biednego Diarasirka faworyzować (jak Zonni) to trzeba powiedzieć, że była to najgorsza Administracja.

Diarasir żył na serwie z tego, że wszystko zawsze miał za darmo od Zonniego. Zonni zniknął to biedny Diarasirek zaczął być traktowany nareszcie jak normalny gracz i chyba nie bardzo mu się to podobało.

#prawdaboli, #przydupasek

A co do serwera, szkoda. Pozdrawiam wszystkich, z którymi miałem przyjemność pośmiać się i pobawić na tym serwerze. ;-) Może się z niektórymi gdzieś kiedyś spotkam!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nic w życiu nie dostałem od Zonniego oprócz autopotów xD hahahhaha wszystko zawdzięczam komuś innemu. A to, że byłem najlepszy i z bugami leciałem na całość to wiadome, trzeba kombinować xD

Opublikowano

Ostatnio, czy ja wiem czy tak ostatnio, w tym roku chyba jeszcze. Mam typka do ktorego przez przypadek napisalem, bo mialem problem z clientem bodajze. Napisalem do niego "...." on mi odpisal, zapytalem sie czy mnie pamieta jak stawialismy hamaka i zaczelismy gadke i napomknal, ze doszedl do team Yitian2 po to by ogarnac ich bugi i nie ma teraz dla mnie czasu. Napisal, ze sami sie go zapytali czy im pomoze. I on chyba doszedl do team ich i ogarnial pliki. I teraz sie zastanawiam jaka on mial range w team.

@Edit znalazlem jego GG i chcialbym znac jego pozycje i czy to prawda, ze on dostal pliki YT2 pod opieke, Ciekaw poprostu czy to on zrobil bo wydaje mi sie, ze byl do tego zdolny

Tu macie jego gg jak i profil ( zbanowany wiec jest SS )

To jest ukryta treść, proszę

Potwierdzenie, ze pisal, ze przejal pliki

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zapraszam na mojego fan page na facebooku ( Yitian2 , profilówka to pomarańczowy napis ) napewno znajdziesz tam wiele ciekawych zdjęć... Razem zastanowimy się gdzie dalej pogramy xD               Mamy już 22 lajki dziękuje xD

Opublikowano

Byłem nieoficjalnym testerem za czasów Zonniego, miałem ukrytą rangę na forum, wraz z koko i kimś jeszcze zapomniałem. Miałem nawet GM`a ale tylko na becie :D To jest wszystko co dał mi Zonni. Raczej to nie wpływało na nic a nawet ja potrafiłem jakoś pomóć :P

Opublikowano

Byłem nieoficjalnym testerem za czasów Zonniego, miałem ukrytą rangę na forum, wraz z koko i kimś jeszcze zapomniałem. Miałem nawet GM`a ale tylko na becie :D To jest wszystko co dał mi Zonni. Raczej to nie wpływało na nic a nawet ja potrafiłem jakoś pomóć :P

Luz nie musisz się tłumaczyć nikogo to nei interesuje proste...

Ostatnio, czy ja wiem czy tak ostatnio, w tym roku chyba jeszcze. Mam typka do ktorego przez przypadek napisalem, bo mialem problem z clientem bodajze. Napisalem do niego "...." on mi odpisal, zapytalem sie czy mnie pamieta jak stawialismy hamaka i zaczelismy gadke i napomknal, ze doszedl do team Yitian2 po to by ogarnac ich bugi i nie ma teraz dla mnie czasu. Napisal, ze sami sie go zapytali czy im pomoze. I on chyba doszedl do team ich i ogarnial pliki. I teraz sie zastanawiam jaka on mial range w team.

@Edit znalazlem jego GG i chcialbym znac jego pozycje i czy to prawda, ze on dostal pliki YT2 pod opieke, Ciekaw poprostu czy to on zrobil bo wydaje mi sie, ze byl do tego zdolny

Tu macie jego gg jak i profil ( zbanowany wiec jest SS )

Potwierdzenie, ze pisal, ze przejal pliki

Jakim cudem obcy gościu naprawiał nasze bugi ? horror !!!

Opublikowano

Za takie bezczelne wyłudzenie pieniędzy od graczy i taki cyrk na zamknięcie 5letniej historii Yitiana naprawdę się dziwie że jeszcze nikt nie odwiedził Nakło ;>

Pozdrawiam

Insert

to on w nakle mieszka? zaraz gdzie bydzia?

Opublikowano

Witam.Tak się sklada ze byłem w ostatnich chwilach przed zamknieciem serwera i widziałem co tam się wyprawilalo samo słownictwo wypisywane przez tych posranych gm było masakra,pisali od kurxxxxxx cixx  hwdp zalili się miedzy graczami prawie płakali oni byli albo nacpani albo pijani myslalem ze znowu ktoś się wlamal na serw ale nie :ninja:.Gralem na tym serwie od początku yitiana potem przestałem bo było widoczne ze liczy się tylko realna kasa bez tego nie miałeś szans ale nie o tym bo to priv i to normalne,chodzi o to ze jak ktoś tam już pisal wcześniej gm(owie) rozdawali swoim kolega lizusa i przydupasa :angry: jakies specjalne bony eq itd.Nie pisze o tym bo nie sciska mi dup..tylko po co grac i bonowac bony  i eq skoro lizusy gm  nosza się po serwie w eq i specjal bonach,wrocilem po długiej przerwie ale nic się nie zmienilo i nie inwestowałem już w eq tylko gralem sobie COMPRESOREM tak dla jaj z nudow .Miałem dużo is  i 3 postacie po 250 lv   ale gralem ta 150 he he zdarzylem jeszcze wymienić 2 laski is za amo, smieszne jest to ze na koniec placzek memos wywalal runa akta antyczne i rozne tam isy za free ale się dorobiłem chyba 9 run  i akty mialem na chwile bo potem game ower nastal.Pisze bo mi nie szkoda tego serwa to było pewne ze tak skończy ci co mieli tam dobrych kolegow znajomych sa zawiedzeni dla mnie to tylko gra i szkoda na nia kasy :Pa gadka ze ja wiedzalem co robi memos i nie reagowałem bo co Nothey ,Axter dla mnie to jest kabaret PRAWDZIWA BANDA YITIANA :D(złodziei) :D                                                                                        sorry za bledy pisałem na szybko, pozdro wszystkim uczciwie grajacym

Opublikowano

Ziomy jest ktoś z małopolski ? Jbc. jestem za tym żeby zwołać małą ekipe, która ma jakąś furę i szlifnąć się do Nakła, sam mam brykę jbc. (ps. Pisząc bluzgi co do Memosa nie postawimy serwera na nowo) nie ukrywam że skopał bym mu dupe, chyba że coś naprawi, ale może skontaktować się i ogarnąć jakiś wspólny plan działania, nie jechać po administracji tak jak wy byście kurwa byli święci.... No ludzie kiedykolwiek zrobiliście coś dla serwera żeby innym wytykać ?! NIE NIC NIE ZROBILIŚCIE więc może pora aby ktoś pogadał z Memosem co on planuje, tylko na spokojnie, jeśli by chciał odsprzedać serwer, to znowu można pogadać z Tognarem, mam do niego dojście, i pogadać z Zonim, tylko wtedy też nie zostawic ich z wolną ręką, tylko ustalić coś i trzymać się tego.

Kujawiak

Opublikowano

Witam.Tak się sklada ze byłem w ostatnich chwilach przed zamknieciem serwera i widziałem co tam się wyprawilalo samo słownictwo wypisywane przez tych posranych gm było masakra,pisali od kurxxxxxx cixx  hwdp zalili się miedzy graczami prawie płakali oni byli albo nacpani albo pijani myslalem ze znowu ktoś się wlamal na serw ale nie :ninja:.Gralem na tym serwie od początku yitiana potem przestałem bo było widoczne ze liczy się tylko realna kasa bez tego nie miałeś szans ale nie o tym bo to priv i to normalne,chodzi o to ze jak ktoś tam już pisal wcześniej gm(owie) rozdawali swoim kolega lizusa i przydupasa :angry: jakies specjalne bony eq itd.Nie pisze o tym bo nie sciska mi dup..tylko po co grac i bonowac bony  i eq skoro lizusy gm  nosza się po serwie w eq i specjal bonach,wrocilem po długiej przerwie ale nic się nie zmienilo i nie inwestowałem już w eq tylko gralem sobie COMPRESOREM tak dla jaj z nudow .Miałem dużo is  i 3 postacie po 250 lv   ale gralem ta 150 he he zdarzylem jeszcze wymienić 2 laski is za amo, smieszne jest to ze na koniec placzek memos wywalal runa akta antyczne i rozne tam isy za free ale się dorobiłem chyba 9 run  i akty mialem na chwile bo potem game ower nastal.Pisze bo mi nie szkoda tego serwa to było pewne ze tak skończy ci co mieli tam dobrych kolegow znajomych sa zawiedzeni dla mnie to tylko gra i szkoda na nia kasy :Pa gadka ze ja wiedzalem co robi memos i nie reagowałem bo co Nothey ,Axter dla mnie to jest kabaret PRAWDZIWA BANDA YITIANA :D(złodziei) :D                                                                                        sorry za bledy pisałem na szybko, pozdro wszystkim uczciwie grajacym

Przestań jakieś głupoty pitolić pod koniec... Przecież na koncie Axtera (Notheya) był jeden z kumpli Memosa i nawet sam się nawet do tego przyznał :) Axter dostał info na skype i wbił na prywatną postać, zresztą co GM może zrobić właścicielowi... :)

Opublikowano

Słuchajcie, może uda się nam w jakiś sposób postawić ten, albo nowy serwer na nogi. Wśród nas są może ludzie, którzy ogarniają to od strony technicznej. Sam mnóstwo czasu spędziłem na Yitianie i muszę przyznać, że drugiego takiego serwera nie znalazłem. Najbardziej szkoda mi graczy, którzy zostali przez niego oszukani. Ludzie, pokażmy, że Yitian to nie Memos ale my wszyscy, gracze.

Pozdrawiam wszystkich byłych graczy, były moderator : Hander

Opublikowano

Ooo zaczyna się interesująca dyskusja. Ach, jak za starych czasów!

A tak serio przestancie pierdolić bzdury. xD Pobić Memosa etc. Hah ha ha. :D Aż tak wam ta gra zryła banie, czy jeszcze z gimbazy nie wyszliście?

Jak narazie, to sensowne wypowiedzi były od Doktorka i Diarasira (? Chyba taki miałeś nick?)

Z każdym z Was mam coś "wspólnego".

#Doktorek

Też ich 'męczyłem' na forum. xD

#Diarasir

Też lubiłem wykorzystywać błędy gry, szczególnie 'wywalanie kanałów'.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...