Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kolego :D kto mówi że ja chcę zarabiać z tego servera ? :)

Po prostu postawię naprawię go jak mogę dodam jakieś fajne rzeczy, zrekrutuję sobie znajomych jako GM'ów i server może stać bez przeszkód :)

Co do graczy to powiem ci tak, jak by ludzie zobaczyli iż server zaczyna stawać na nogi to wracali by powoli :)

Tu nikt nie mówi o zarobku. Chodzi o to żeby serwer dawał rozrywkę graczom z wspólnej gry, a wydaje mi się że 20 osób online to raczej nie jest zabawa. Dodatkowo, biorąc pod uwagę eq jakie jest na serwerze i kolejne jego "załamanie", którego skutkiem będzie odejście kolejnych wiernych graczy yt2, to poprostu mija się z celem.

1RAnrGo.jpg

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu nikt nie mówi o zarobku. Chodzi o to żeby serwer dawał rozrywkę graczom z wspólnej gry, a wydaje mi się że 20 osób online to raczej nie jest zabawa. Dodatkowo, biorąc pod uwagę eq jakie jest na serwerze i kolejne jego "załamanie", którego skutkiem będzie odejście kolejnych wiernych graczy yt2, to poprostu mija się z celem.

Kolega pisze już drugi raz a Ty drugi raz go zniechęcasz do tego... Stać go, chce to zrobić to niech robi Ty nic na tym nie tracisz, więc przestań demotywować ludzi którzy chcą coś zrobić

Opublikowano

Nie wiem po co zniechęcasz ludzi... Oni coś robią, mają na to kasę, czas i chęci co jest najważniejsze to niech robią i szacunek im za to, nie wiesz jak będzie a i tak gadasz cały czas swoje. Pamiętaj, że nikt na tym nie traci. :)

Opublikowano

Akurat to czego my używaliśmy nie było bugiem w dt, było kilka różnych sposobów na zrobienie itemków

Idiotami powiadasz :) Idiotą to może ty jesteś, ale jak byś znał sytuacje to wiedział byś, że, gdyby detonation nie był w teamie i nie chciał odkupić wospa to nikt, by nawet nie wiedział o tym . Poza tym piszesz mądry to może się pochwal co takiego dało ci to bugowanie ??, że miałeś jak to dziecko neo trochę isu do popisu przed znajomymi ?? No właśnie a ja sobie na tym pięknie zarobiłem, bo Administracja myślała, że buga nie ma a było jeszcze kilka . Po czym sądzę, że nie zarobiłeś na tym ani grosza ?? Wiadomo wystawiałem dużo aukcji na różnych portalach i zazwyczaj były to jedyne aukcje jakie były wystawione także jednym słowem POĆWICZ :)

No nie zarobilem, 2 lata temu oddalem koledze, ktory zaczynal grac na yt2 caly ekwipunek.

Przez ostatni czas logowalem sie co ok. 2 miechy na postac Kreonek z lvl 75 (cosik w ten desen), aby zobaczyc co u was slychac.

Wole zarobić wiecej i uczciwiej w normalnej pracy. ;)

A co mi dalo bugowanie? Ostatnimi czasu tylko satysfakcje z takich jak ty, którzy musieli uruchamiac switchboty, expboty i inne po ponownym zalogowaniu sie. ^.*

Ps. To powiesz choc jeden bug w kliencie, ktory dawal Ci korzysci?

Serio pytam. xD

Opublikowano

Jak uda mi się zdobyć jaki kolwiek kontakt z Administracją dam wam znać, chyba, że checie mi pomóc :)

Yitian'a pewnie bym odświeżył i dodał wiele nowych rzeczy a EQ z mega bonkami by zniknęło :) Raczej dużo osób by wróciło, nie musimy nawet włączać IS'u :) wszystko do zdobycia może być w grze.

Opublikowano

_venoms_ jeśli będzie tak jak mówisz i żeczywiście postawisz serwer to będziesz chodzącym prze ch**em. Yitiana pamiętają TYSIĄCE osób, jak pójdzie fama że jest admin który robi porządek to daje sobie rękę uciąć że ten serwer wróci do swojej świetności ! Elita yitiana tylko czeka na powrót ! Co do ISu to całkowita likwiadcja nie była by dobra, myślę że to co było mogło by zostać, ale wprowadzenie tych itemów do dropu e grze uważam za zajebisty pomysł ! Ze specjalnymi bonami to oczywiście out wszystkie takie przedmioty + to co podostawali gracze od GM w dzień upadku serwera, lecz pozostałe eq powinno zostać :)

pozdrawiam \Kujawiak

Opublikowano

Witam :( szkoda że serwer upadł, miałem już całkiem spoko postać i w ogóle ale cóż lipa ;( moja postać to BOSSdeda, możecie polecić jakiś świeży priv gdzie nikt się jeszcze tak naprawdę nie rozwinął?

371007.gif

Opublikowano

Wielka szkoda ze taki serv na którym grałem ładnych kilka lat i który był pierwszym moim privem w taki sposób upadł. ;/

Pozostają tylko wspomnienia. Wielkie Pozdrowienia  dla wszystkich którzy umilali mi grę . :)  Mam nadzieje ze kiedyś się jeszcze spotkamy na innym serverze :)  ThisIsHunteR / ThisIsSmok

Opublikowano

Pan Wojtas to chyba liczyc nie potrafi, co jak co, ale 20 osob to nie gralo, tylko znacznie wiecej, wiec zaokrąglaj do wlasciwej liczby, a nie do zmyslonej :)

Opublikowano

Qya, grało max 100 osób ale to były wyjątki a licznik w ch.. Zawyżony bo pokazywal 600/800 graczy chyba spobie ten

Licznik mnożył graczy którzy byli na serwerze w danej chwili razy 10...

Opublikowano

Qya, grało max 100 osób ale to były wyjątki a licznik w ch.. Zawyżony bo pokazywal 600/800 graczy chyba spobie ten

Licznik mnożył graczy którzy byli na serwerze w danej chwili razy 10...

600/800?!?!?!?!?!?!?! chyba sobie kpisz! nie zmyślaj aż takich liczb, owszem był zawyżony ale wskazywał 300-350 graczy a nie twoje wyssane z palca 600/800

Opublikowano

Teraz taki rozgłos ma yitian,że można by było wprowadzić nowe  rzeczy,odbugować itd. i odpalić.Jak chuy przybyło by nowych graczy. :D

Opublikowano

Sam chętnie bym zagrał tylko nie od momentu gdzie miałem w cholerę ISu i eq zrobione praktycznie do końca lecz od nowa. Co z tego, ze reaktywujesz serwer jak znowu wbije te 100 osób i będą stać w m1 bez celu? Nowych graczy nie będzie ze względu na dorobek tej całej wykokszonej hołoty :D

Opublikowano

600/800?!?!?!?!?!?!?! chyba sobie kpisz! nie zmyślaj aż takich liczb, owszem był zawyżony ale wskazywał 300-350 graczy a nie twoje wyssane z palca 600/800

Wrzuć na luz, słonko. Chodziło o sam fakt podkręcenia licznika.

Imo nie powinno się reanimować truchła, zresztą, jeżeli dobrze pamiętam to były już z trzy próby postawienia czegoś w rodzaju xlasta - wszystkie skończyły się tak samo. 

To niesamowite, że pozornie tak znienawidzony serwer ma w dalszym ciągu tylu sympatyków. Słodko.

Buziaczki, Emm

Opublikowano

Faktycznie macie o co płakać.

Serwer i tak stał na skraju upadku, to była tylko kwestia czasu.

Yitianowi życia nie wrócicie, szkoda czasu i pieniędzy, a i tak mimo wybryków administracji, nie sądzę, aby udało się zdziałać coś w tym kierunku. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie spinajcie kucyków - grożenie pobiciem od dawna jest passe.

Jak mówili przedmówcy, serwer długo chylił się ku upadkowi, aczkolwiek - pomijając ewidentną winę administracji (kij w wam w oczy i na imię) - jest to również wina zasobności "rynku" gier. Obecnie do wyboru mamy od cholery więcej gier pokroju metina niż kilka lat temu, gdy yitian był w latach świetności.

Opublikowano

Kolega niech okulary lepiej kupi, 300 licznik pokazywal 7-14 jak dzieciarnia w szkole siedziala, wbilo kilka osob na serwer, odrazu licznkk w chuj zawyzony 600 graczy pokazuje... Wszystkich na ch1 .. Napewno ja 1 tego sam nie widzialem.

Opublikowano

Postawcie serwer na tych starych plikach, technika znajdziecie, kasiore też, każdy coś żuci :P Jak dla mnie isów nie musi być... można wszystko mieć z gry ale to troche mi przypomina PLa .... 300/400/500 osób to mi w zupełności wystarcza :D po co więcej żeby lagi były :P

sory za ortografie

Opublikowano

Postawcie serwer na tych starych plikach, technika znajdziecie, kasiore też, każdy coś żuci :P Jak dla mnie isów nie musi być... można wszystko mieć z gry ale to troche mi przypomina PLa .... 300/400/500 osób to mi w zupełności wystarcza :D po co więcej żeby lagi były :P

sory za ortografie

Pamietam stare czasy yitiana 2,5 tysiąca ludzi 0 laga :) na pl'u złączyli serwery, było na nich po 1000/2000 tysiące osób i 0 lagów, gre ścina bo są wgrywane ciągłe syfy na serwer niepotrzebna, można dodać kilka bardzo ciekawych opcji, które podobają się graczą i serwer nie tnie w to sie równa z większą ilością graczy.
Opublikowano

Buahahahhahahhaahha. xD

Zróbmy pogrzeb jeszcze i dajcie nekrolog na wp.pl. 

Jebać was i ten serwer. <3

Nie pozdrawiam. Barnej.

Chcecie dobry stabilny serwer to polecam ten. :)

To jest ukryta treść, proszę

Combat 18.

Opublikowano

sory za ortografie

Ja pierdole, co ty się uczepiłeś tak tego serwera o nazwie Yitian2!?

Jakby  było mało innych serwerów.

Przecież i tak będziecie grać od zera, więc wystarczy wybrać stąd:

http://www.mpcforum.pl/forum/343-zapowiedzi-i-dyskusje/

nowo startujący serwer..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...