Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yitian2 był najlepszym privem  nie da się go zastąpić byle czym, atmosfera była nie z tego świata ;)  nawet jak będziecie szukać nowego serwa  to nie będzie tak fajnie jak na Yitianie wiem to stąd bo już się sam przekonałem po przetestowaniu dziesięciu innych dziadostw.

Ps. Jak komuś nie zależy na tym privie to poco wchodzi i komentuje ? Wygląda że jednak coś go to obchodzi -.-

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych ^_^

Opublikowano

Cóż, prawdę mówiąc niezmiernie mi miło to czytać :)
Pojawiła się w tym temacie esencja "życia" yitiana. Zawiść, afery, wyzwiska i wzajemny hejt :)
Czyli w sumie to co w tym serwerze uwielbiałem :)

Zonni był jaki był, ale trzymał to wszystko w kupie, po sprzedaży było wiadomo jak to się skończy. Spit już lubił oszukiwać ludzi za czasów moda i GM'a :)

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich członków Team, z którymi miałem okazję współpracować, wybierać, wywalać i ganić. Wszystkich graczy z którymi spędziłem wiele godzin na utarczkach słownych, przyjemnym expieniu, tych którzy próbowali zwalczyć moje lenistwo w expieniu i wszystkim innych, z którymi miałem okazję się kiedykolwiek spotkać :)

Najbardziej chciałbym pozdrowić "dinozaurów" tego serwera, którzy pamiętali takie akcje jak "włam" na serwer itp :P
Pozdrawiam również spamerską rodzinkę z dawnych, forumowych lat, z którymi człowiek spędził godziny na pogaduchach o różnych głupotach :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej.

Po rozmowie z administratorem jednym, znam już cenę itp itd :)

Teraz zostaje myśl czy opłaca się to reaktywować i odkupywać , prześpię się z tym i dam wam informacje. Powiem iż cena nie jest niska :)

Dlatego muszę to przemyśleć.

Opublikowano

Jezeli ten server wystartuje to z checia na nim zagram,,niestety tylko runko zdazylem zlapac przed wylaczeniem servera, ,pozdro od carantoc/xxRiverxx/Major276.jak cos moje gg: 11607594//mogl bys ujawnic cene?jak widac wielu osobA Zalezy na podniesieniu servera ,,najllepiej zebym mial to co mialem Ale pewnie nie mozna za wiele wymagac

Opublikowano

Grałem tu od "spalenia dysków" aż do 2012/3 i powiem wam, że to był mój pierwszy i zarazem ostatni priv na jakim grałem :D

Kilka SS (wspomnienia) :D :

022e88f370e77.jpg

1a56a2f58c5dc.jpg

d5eb108f30840.jpg

0a228142dce5a.jpg

cf6bcbff1f65d.jpg

18e9664c21e6c.jpg

add2efaa88fcc.jpg

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Panie wyzej, tylko nie dawaj wiecej niz 20k, bo Memos sam nie dal wiecej za yt odkupujac go od Zonniego ^^

Opublikowano

To że zamknął serwer wiedziałem już od kilku miesięcy, z całym szacunkiem dla administracji Yitian2, ale to co robiliście przez ostatnie miesiące było zjebane. Żadnych eventów, żadnych OX, nic! Czekam na porządne ruszenie tego serwera, lecz bez starej administracji.

IBLojyO.png

"Rycerz bez blizny to kutas, nie rycerz" ~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Ale czy ktoś podejmie się teraz, odkupienia serwera i poprowadzenia go dalej, po tym, co się wydarzyło? 

Nie wydaje mi się. Szkoda na to czasu, nerwów i pieniędzy. 

Jeżeli już mu się uda, to mało będzie chętnych do grania na serwerze z taką opinią. Ludzie będą mieć obawy, czy ponownie nie zostaną wyrolowani, jak za czasów Memosa. 

Pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia temu nieszczęśnikowi, który się tym zajmie. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale czy ktoś podejmie się teraz, odkupienia serwera i poprowadzenia go dalej, po tym, co się wydarzyło? 

Jeżeli już mu się uda, to mało będzie chętnych do grania na serwerze z taką opinią. Ludzie będą mieć obawy, czy ponownie nie zostaną wyrolowani, jak za czasów Memosa. 

Pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia temu nieszczęśnikowi, który się tym zajmie. 

Po co zniechęcasz ludzi do zrobienia czegoś.... ;) Jak mają kasę i chęci to niech próbują... Co my na tym tracimy....

Opublikowano

Po co zniechęcasz ludzi do zrobienia czegoś.... ;) Jak mają kasę i chęci to niech próbują... Co my na tym tracimy....

No cóż, jeśli tak bardzo chcą, to niech odbudowują serwer. Ale to tylko strata czasu :).

Mimo wszystko, życzę im powodzenia, bo im się przyda.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja zawsze chętnie zagram w Yitiana jak oczywiście wróci  :)  na pewno byłoby już lepiej ze względu na inną administracje chyba że byłaby gorsza, lecz Memosa to nikt nie przebije xD 

Opublikowano

nie wiem czy wiesz KOLEZANKO, ale yitiana zadna afera nie zniszczyla, a byly duzo gorsze od tej, a mimo tego zawsze sie trzymal

nie narzucaj z gory, ze bedzie malo chetnych do grania na nim, skoro mozesz jedynie zgadywac, czy bedzie lepiej czy gorzej, liczba graczy watpie zeby sie zmienila czy tez spadla, ta "opinia o serwerze" tworzy sie przez graczy, czy przez administracje? bo ja wybieram opcje druga -a z nowym wlascicielem i reszta teamu bedzie nowa, wiec pozdrawiam serdecznie, a ze yitian zawsze mial pechowych administratorow to nie jego wina, poza Piotrkiem

Opublikowano

nie wiem czy wiesz KOLEZANKO, ale yitiana zadna afera nie zniszczyla, a byly duzo gorsze od tej, a mimo tego zawsze sie trzymal

nie narzucaj z gory, ze bedzie malo chetnych do grania na nim, skoro mozesz jedynie zgadywac, czy bedzie lepiej czy gorzej, liczba graczy watpie zeby sie zmienila czy tez spadla, ta "opinia o serwerze" tworzy sie przez graczy, czy przez administracje? bo ja wybieram opcje druga -a z nowym wlascicielem i reszta teamu bedzie nowa, wiec pozdrawiam serdecznie, a ze yitian zawsze mial pechowych administratorow to nie jego wina, poza Piotrkiem

O ile w ogóle będzie jakiś nowy właściciel. 

No ale cóż, jeśli dalej będzie trzymał się tylko na IS'ie, to przygoda skończy się podobnie. Racja, to tylko moje domysły, ale serwer ma już opinię stojącego na IS'ie, gdzie bez własnych nakładów finansowych niczego nie osiągniesz. 

Zobaczymy jak się to potoczy, ale nie zapowiada się, żeby było lepiej :>.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O ile w ogóle będzie jakiś nowy właściciel. 

No ale cóż, jeśli dalej będzie trzymał się tylko na IS'ie, to przygoda skończy się podobnie. Racja, to tylko moje domysły, ale serwer ma już opinię stojącego na IS'ie, gdzie bez własnych nakładów finansowych niczego nie osiągniesz. 

Zobaczymy jak się to potoczy, ale nie zapowiada się, żeby było lepiej :>.

dobrze powiedziane, O ILE BEDZIE

a ja mam wlasnie inne zdanie, ze mozna bardzo duzo osiagnac bez ladowania w IS, tylko jest to trudne nie ukrywajmy, ale dla chcacego nic trudnego, wystarczyło raz pojsc na nowe dt i juz za fioletowy klejnot masz jakiegoś maga, ktory w isie kosztuje 600yt? a to jest 30zl.

ale trzeba chciec, rowniez czekam

Opublikowano

Ja jestem ciekaw do jakich wniosków doszedł venoms po "przespaniu" się z tym 

Opublikowano

Witam, z tej strony Kamil, może mnie kotś kojarzy, może nie. Od początku serwera jestem graczem, kto mnie zna ten mnie zna, nick: Danziger, LucyFer14, Thanatos, SirThanatos, Suri. Ma serwerze miałem pełno isu, przeszło 40 runków, 30 lasek, reszty dokładnie nie pamiętam. Zostałem po części przyjęty do Administracji, moim zadaniem na serwerze było patrzenie na grę okiem gracza, a potem donoszenie o wszystkim GM'owi (Zonni) Pisałem z TGM, GM, donosiłem o tym co robili podczas gry gdy nie było GA, donosiłem na wszystkich graczy którzy zachowali się nieprzyzwoicie, kumplowałem się z GM'ami tylko po to żeby donosić Zonniemu co knują, typu eq GM'a (zdarzało się nie raz takie rzeczy). Wiedziałem, że Zonni jest to bardzo chytry człowiek, robił specjalnie bugi, cofki, żeby tylko zyskać jakiś zarobek, mi nigdy nic nie cofnęło ani nie zniknęło z eq, bo tylko praktycznie ja wiedziałem, że coś takiego będzie (znałem czas). Potem szczerze wykorzystywałem tą posadę, po prostu grałem pisałem do Zonniego, banował tego i tego z góry bez powodu. Miałem/ Mam GM na kilku serwerach, ogarniam cmd do perfekcji, projektuje nowe rzeczy w serwerze. Nigdy nie skorzystałem z posady GM, chociaż miałem taką okazję. Na serverze nie gram od około pół roku, wiedziałem, że np. Memos to Zonni, wiedziałem dlaczego wrócił, wiem wszystko o serwerze, naprawdę wszystko, jeśli ktoś ma do mnie pytania śmiało pytajcie odpowiem Wam na wszystko znam Memosa lepiej iż on sam siebie. GG: 33739022

Opublikowano

Witam, z tej strony Kamil, może mnie kotś kojarzy, może nie. Od początku serwera jestem graczem, kto mnie zna ten mnie zna, nick: Danziger, LucyFer14, Thanatos, SirThanatos, Suri. Ma serwerze miałem pełno isu, przeszło 40 runków, 30 lasek, reszty dokładnie nie pamiętam. Zostałem po części przyjęty do Administracji, moim zadaniem na serwerze było patrzenie na grę okiem gracza, a potem donoszenie o wszystkim GM'owi (Zonni) Pisałem z TGM, GM, donosiłem o tym co robili podczas gry gdy nie było GA, donosiłem na wszystkich graczy którzy zachowali się nieprzyzwoicie, kumplowałem się z GM'ami tylko po to żeby donosić Zonniemu co knują, typu eq GM'a (zdarzało się nie raz takie rzeczy). Wiedziałem, że Zonni jest to bardzo chytry człowiek, robił specjalnie bugi, cofki, żeby tylko zyskać jakiś zarobek, mi nigdy nic nie cofnęło ani nie zniknęło z eq, bo tylko praktycznie ja wiedziałem, że coś takiego będzie (znałem czas). Potem szczerze wykorzystywałem tą posadę, po prostu grałem pisałem do Zonniego, banował tego i tego z góry bez powodu. Miałem/ Mam GM na kilku serwerach, ogarniam cmd do perfekcji, projektuje nowe rzeczy w serwerze. Nigdy nie skorzystałem z posady GM, chociaż miałem taką okazję. Na serverze nie gram od około pół roku, wiedziałem, że np. Memos to Zonni, wiedziałem dlaczego wrócił, wiem wszystko o serwerze, naprawdę wszystko, jeśli ktoś ma do mnie pytania śmiało pytajcie odpowiem Wam na wszystko znam Memosa lepiej iż on sam siebie. GG: 33739022

Hehe, Twoja wersja nawet kupy się nie trzyma, co ma to do rzeczy ile isu miałeś? :D

Nie wiem co ma na celu Twoja wypowiedź ale okey..

Ludzie przecież on gada jakieś głupoty..

Ps. Sam znam wiele osób bogatszych od Cb ;)

Opublikowano

tak, ja mam jedno pytanie, dlaczego robisz z siebie błazna?

Opublikowano

No masz się czym chwalić tym donoszeniem  :) Faktycznie godna postawa 

Tak czy siak wypisujesz brednie.

Memos to Memos, Zonni to Zonni - to dwie różne osoby.

To jest oczywiste i nie uwierzę w takie idiotyzmy wyssane z palca.
Chcesz sensacje zrobić? Wkręcić kogoś? 

"znam Memosa lepiej iż on sam siebie. " -A to dobre :D

de7416ac96.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...