Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy sposób na grzybki z video!

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChima

Booo... po zmianie IP trzeba odczekać od 1 do 5min na reklame. Zostało to zmienione właśnie by utrudnić trochę wszystkim którzy zmieniają IP i w ten sposób zarabiają grzybki. Ale ja nadal wyciągam 50 grzybków dziennie, nie wiem jak było wcześniej bo zacząłem jakiś tydzień temu.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChima

Booo... po zmianie IP trzeba odczekać od 1 do 5min na reklame. Zostało to zmienione właśnie by utrudnić trochę wszystkim którzy zmieniają IP i w ten sposób zarabiają grzybki. Ale ja nadal wyciągam 50 grzybków dziennie, nie wiem jak było wcześniej bo zacząłem jakiś tydzień temu.

Dzięki pomogło :p narazie mam 5 grzybów z tego. Oglądanie tych reklam jest strasznie nudne..

Opublikowano

Zmieniłem ip z 1000 razy i ani jednej reklamy ;)

A ten dodatek do FF nawet IP nie zmienia pozdro szkoda że sie minusa nie da dać

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Przecież napisałem kolego że ten dodatek nawet IP nie zmienia więc nie mam zamiaru nawet czekać...

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Przecież napisałem kolego że ten dodatek nawet IP nie zmienia więc nie mam zamiaru nawet czekać...

To chyba tylko Tobie nie działa,mi śmiga jak należy. :rolleyes:

Opublikowano

Mam kilka IP na których wyskakują co chwile TV i to nawet po 10 z 1 IP więc starcza na wszystko, ale jak nie chce Ci sie czekać to możesz kupić. Ale nie widze w tym sensu jak możesz mieć nawet 100 grzybków dziennie.

Opublikowano

Nie działa ;/

Opublikowano

Witajcie , mam pytanie .

Jeszcze jakiś czas temu po zmianie IP na np Kanadyjskie reklamy można było oglądnąć w zakładce "Grzybiarz " [chodzi o Video]. Teraz jak to klikam ciągle wywala komunikat ,że Nie ma reklam . Czyli działają tylko telewizorki ,a tamto wyłączyli ?

sygna.png

Opublikowano

Witajcie , mam pytanie .

Jeszcze jakiś czas temu po zmianie IP na np Kanadyjskie reklamy można było oglądnąć w zakładce "Grzybiarz " [chodzi o Video]. Teraz jak to klikam ciągle wywala komunikat ,że Nie ma reklam . Czyli działają tylko telewizorki ,a tamto wyłączyli ?

Ja ostatnio teżna kanadyjskim miałem warte i nie mogłem wbić w karczme, kliknąłem u grzybiarza w zakładke video i otwarla sie reklama, ale tylko raz, potem juz nie dzialalo. Najlepiej siedziec w karczmie a warte zostawić na noc:)

Opublikowano

Ja ostatnio teżna kanadyjskim miałem warte i nie mogłem wbić w karczme, kliknąłem u grzybiarza w zakładke video i otwarla sie reklama, ale tylko raz, potem juz nie dzialalo. Najlepiej siedziec w karczmie a warte zostawić na noc:)

Jak jeszcze zakładka Video działała miałem po 80/100 grzybków dziennie . Szkoda ,bo znów zachciało się grać :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...