Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy sposób na grzybki z video!

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W ogóle działa to jeszcze bo mam zrobione tak jak było pisane i za nic w świecie mi TV się nie pokazuję.

Nie, nie am Adblocka.

Opublikowano

Mi dziś pojawił sie raz telewizor na 2 serwerach jednoczenie, ale chyba t tylko taka jednorazowa "anomalia" bo też mi nic nie działa z zmienianiem IP :/

18706.png
Opublikowano

Wszystko działa tylko trzeba mieć swoje dobre własne IP. Ja mam takie które ma z 30 grzybów - a jak się skończą to zmieniam jedną cyferkę i od nowa ~30 :D Więc teoretycznie mógłbym mieć nieskończoność... ale MI SIĘ NIE CHCE ROBIĆ TEGO xD bo te filmiki trzeba 30 sek oglądać więc w zupełności 10-20 dziennie mi wystarcza. Nie ma roznicy jaki serwer - ja to robie na s32. Wiec nie pasieć się przed komputerami tylko mózgu uzywać!!!

Opublikowano

@iTeori, ale Tobie sie telewizor co chwile pojawia czy  grzybiarza męczysz przycisk "video"?. A co do tego co pisalem w swoim poprzednim poście to mi sie codziennie raz telewizor pojawia, przy pierwszym zadaniu danego dnia na moim normalnym polskim IP.

@iTeori a możesz zdradzić czy żyważ do tego jakiegoś programu czy wtyczki do firefox/chrome?

18706.png
Opublikowano

To już nie działa, naprawili, co prawda telewizor w karczmie mi sie pojawia, ale jest zbugowany i jak naciskam to znika.

A masz włączonego adblocka? Mi znikał jak miałem włączonego. Ja w weekendy jak mi się chce to nabijam po 40 grzybków. 

Opublikowano

Ja ostatnio myślałem że znalazlem jakieś dobre IP bo na jednym zobiłem kilka reklam w 15 min a potem tak samo na drugim IP, ale dziś rano sie zawiodłem bo nic na ni nie miałem :( skąd wy te IP bierzecie?! @czarek10m a jakiego program do zmiany IP używasz?

18706.png
Opublikowano

Ja ostatnio myślałem że znalazlem jakieś dobre IP bo na jednym zobiłem kilka reklam w 15 min a potem tak samo na drugim IP, ale dziś rano sie zawiodłem bo nic na ni nie miałem :( skąd wy te IP bierzecie?! @czarek10m a jakiego program do zmiany IP używasz?

Dolus https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/dolus/

Zauważyłem, że w godzinach 8-15 (na tygodniu) jest normalnie telewizor. Działa to chyba tak, że czym mniej osób ogląda ten telewizor, to on częściej się pojawia. 

Jeśli ktoś zmienił ip w dolusie i nie ma telewizora, można wtedy zaatakować kogoś na arenie i powinien się pojawić. 

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...