Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie słychać mnie w grze

MRbinladen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak: jest taki problem nie słychać mnie w rzadnej grze na steam, w cs go na turnieju to jest bardzo potrebne. Steam nie ,,widzi'' mojego wbudowanego mikrofonu w laptopie, gdy podłącze słuchawki z mikrofonem laptop nie wykrywa ich mimo to działają na Skype. Oba mikrofony działają. Moze wie ktoś czym to może być spowodowane?

Opublikowano

Tzn. jest tak ze mi nie pokazuje ani wbudowanego mikrofonu ani podłączanego

aby było mnie słychać musze w relakteku wyłączyć wyciszenie a wtedy sam siebie słysze w słuchawkach

Opublikowano

Słuchawki chujowe musze byc w takim razie.Nie masz czincy nie wiem jak to sie pisze te przy sluchawkach popalonych lub popsutych. Miales jakies sterowniki do tych sluchawek i czy jak od nowa podlaczysz to cos wyskakuje ci na kompie. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Różne słuchawki podłączałem i przez wbudowane głosniki i mikrofony różne bez różnicy, a mikrofonów podłącznych nie pokazuje a te mikrofony działają. Próbowałem u znajomych. Sterowników nie mam i nie było ich w zestawie.

Opublikowano
Zmien panel z przedniego na tylny lub odwrotnie.

Dla pewności wpisz komendę voice_loopback 1.

W cs w konsoli tez wpisz voice_enable 1.

Tez mozesz byc problem z karta dzwiekowa i nic na to nie poradzimy

"Upadli powstaną"

Opublikowano

wejdź panel sterowania --- sprzęt i dźwięk --- dźwięk --- Nagrywanie --- i ustaw tylko jedno urządzenie, czyli tylko jeden mikrofon, będziesz miał wejscia liniowe itp to po wyłączaj i spróbuj z tym co napisałem jak nie będzie chodzić na pierwszym to wyłącz ten pierwszy i ustaw ten drugi powinno pomóc.

• 1 rok później...
Opublikowano

Zmien panel z tylniego na przedni , lub na odwrót

JAK TO ZROBIĆ bo mam ten sam problem mi mikrofon nie dziala w csgo a wszedzie indziej dziala ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...