Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Set Broni

Asghar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie ładne. Szczególnie 2 i 3 set bo pierwszy jak by z Painta ;)

Łuk na ostatnim ss ładny :)

Broni nie widziałem jeszcze na epvp i innych forach więc nwm skąd to masz chyba że sam robiłeś to gratulacje

++

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Opublikowano

Oczywiście plusik leci.

Widziałem ss broni jak pokazywałeś w media.

Eleganckie,już lecą na dysk.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Napiszę że ładne sety również się zgodzę że 2 oraz 3 set jest ładny ale pierwszy mi się nie podoba :) łap +

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Ho ho, ciekawy set.

Najbardziej mi się podoba pierwszy i trzeci, chociaż wachlarza są takie sobie.

Drugi set mi się nie podoba.

Oczywiście like. ^^

Opublikowano

Są to bronie plechito, który je ssprzedaje. Nie pozwolił na publikację.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Napisz do Plechito i spytaj , a dopiero później siej ploty

PS ; dla tych co nie wiedzą sam eksportowałem je do metka więc nigdzie ich nie znajdziecie !

Opublikowano

Plechito wyciąga je z TERY więc nie tylko on może je posiadać. Co do tych broni to nie podobają mi się trochę sztylety, zamiast laski zrobiłbym dzwon oraz zamiast tego toporu dla sury normalny miecz ;P

^^

Opublikowano

Plechito wyciąga je z TERY więc nie tylko on może je posiadać. Co do tych broni to nie podobają mi się trochę sztylety, zamiast laski zrobiłbym dzwon oraz zamiast tego toporu dla sury normalny miecz ;P

też tak myśle , ale miałem kompletną puste w głowie nie chciałem robić 2 reki dla woja z topora bo lipnie wygląda to padło na sure :D

Opublikowano

Bronie ładne tylko te sztylety lipne nie wiem co to jest ale wydaje mi się że to do "głaskania mobków" (To coś po bokach oczywiście) oczywiście lajk za samo wyciągnięcie z gry 

PS: Moim zdaniem topór dla surek jest dobrym pomysłem ^_^ zawsze miecze ma i w broniach nie szczególnie się wyróżnia ta klasa ;)

Opublikowano

Mi się tak średnio podobają najgorsze według mnie są sztylety.Reszta jak najbardziej ok. + za prace

Opublikowano

Bronie ładne tylko te sztylety lipne nie wiem co to jest ale wydaje mi się że to do "głaskania mobków" (To coś po bokach oczywiście) oczywiście lajk za samo wyciągnięcie z gry 

PS: Moim zdaniem topór dla surek jest dobrym pomysłem ^_^ zawsze miecze ma i w broniach nie szczególnie się wyróżnia ta klasa ;)

jak czytam twoją wypowiedź to nie wiem czy ci nie zaje****ć przez odległość

"oczywiście lajk za samo wyciągnięcie z gry" nie dawaj lajków nikt tu nie potrzebuje twojej łaski i wypier***al jak możesz z tego działu Mistrzu !

Opublikowano

No proszę, jednak jeszcze ludzie wstawiają coś swojego.

Parę rzeczy mi się nie podoba, ale jak na pierwszy raz bardzo ładnie.

Dobrze, że mam ludzi to mi poprawią to co mi nie pasuje :D

Oczywiście zostawiam plusa, wykorzystam.

Opublikowano

jak czytam twoją wypowiedź to nie wiem czy ci nie zaje****ć przez odległość

"oczywiście lajk za samo wyciągnięcie z gry" nie dawaj lajków nikt tu nie potrzebuje twojej łaski i wypier***al jak możesz z tego działu Mistrzu !

Nie rozumiem cie a powiedz mi co on tu zrobił bo wyciągnął z gry za co dostał lajka bo reszta tutaj z epvp i innych for udostępnia :) niech ludzie wiedzą że jest ktoś jeszcze co robi dla innych :) no i że polak robi to dla "wszystkich maniaków metinowych plików" i za samą chęć zrobienia takiego tematu i wyciągnięcie należy mu się lajk a nie takiemu co zrobi kopiuj wklej epvp np i jeszcze oczekujący zdjęcia % bo temat zrobił a autor tego tematu chociaż włożył w to swój czas i za to mu się należy owy lajk :< 

Opublikowano

Nie rozumiem cie a powiedz mi co on tu zrobił bo wyciągnął z gry za co dostał lajka bo reszta tutaj z epvp i innych for udostępnia :) niech ludzie wiedzą że jest ktoś jeszcze co robi dla innych :) no i że polak robi to dla "wszystkich maniaków metinowych plików" i za samą chęć zrobienia takiego tematu i wyciągnięcie należy mu się lajk a nie takiemu co zrobi kopiuj wklej epvp np i jeszcze oczekujący zdjęcia % bo temat zrobił a autor tego tematu chociaż włożył w to swój czas i za to mu się należy owy lajk :< 

Szacunek !!!

Opublikowano

2 i 3 bardzo ładnie wykonany. Trochę dzwony mi nie pasują, ale to już zależy od gustu. Jeśli robisz je sam i chciałbyś może zrobić kilka na zlecenie to napisz pw.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...