Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astivia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna prezentacja, z chęcią wbije na serwer. Polecam bo harnaś.

Mam kilka pytań:

- Czy na serwerze będzie dostępny wierzchowiec o nazwie "Krowa morska"?

- Czy to prawda że pierwsza osoba która wbije max lvl dostanie dożywotni zapas płynu do naczyń marki Ludwik?

- Będzie można płacić w is'ie walutą cyganów jaką jest gruz?

- Kiedy start serwera?

Opublikowano

Nadal ten temat jest odpalony ? nie zezwolilem na uzywanie znaczka GM.

To jest ukryta treść, proszę

A teraz oficjalnie możesz wypierdalać mi z prezki, dzięki! :)

Ładna prezentacja, z chęcią wbije na serwer. Polecam bo harnaś.

Mam kilka pytań:

- Czy na serwerze będzie dostępny wierzchowiec o nazwie "Krowa morska"?

- Czy to prawda że pierwsza osoba która wbije max lvl dostanie dożywotni zapas płynu do naczyń marki Ludwik?

- Będzie można płacić w is'ie walutą cyganów jaką jest gruz?

- Kiedy start serwera?

1. Jasne, że nie. Aczkolwiek jezeli miałbyś taki model, dawaj, chetnie dodamy.

2. Tak

3. Po starcie moze wprowadzimy, na chwile obecna nie ma takiej mozliwosci.

4. W tym tygodniu raczej.

Opublikowano

Muhaha Harnas i Flourine= Dead Astivia.

Serdeczne pozdro , zlodzieje .

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Administracja tego serwera to istny Monty Python - szczyt absurdu będzie aż nadto widoczny :D tak czy siak zawsze możecie spróbować xD

Opublikowano

prezentacja uboga ale widzialem ze jest to celowe ;) zagral bym ale te opinie odstraszaja ;/ ledwo temat sie ukazal a juz flame i oskarzenia o ,,zlodziejstwo"
poczekam az sprawa sie wyjasni i zastanowie sie czy oplaca sie zaczynac ;)

Opublikowano

A teraz oficjalnie możesz wypierdalać mi z prezki, dzięki! :)

1. Jasne, że nie. Aczkolwiek jezeli miałbyś taki model, dawaj, chetnie dodamy.

2. Tak

3. Po starcie moze wprowadzimy, na chwile obecna nie ma takiej mozliwosci.

4. W tym tygodniu raczej.

Jestes tepy czlowieku?1389460373-U592769.png

Czy to jest znaczek gm?

Idiota z gimbazy , patrzcie go.

Znaczek byl wykonywany przez wlasna inspiracje . Sami zesmy go zrobili korzystajac z kolorystki tej belki.

Nie zezwalam , MOD cls please.

ps: Smieszny jestes glupcze;

Opublikowano

prezentacja uboga ale widzialem ze jest to celowe ;) zagral bym ale te opinie odstraszaja ;/ ledwo temat sie ukazal a juz flame i oskarzenia o ,,zlodziejstwo"

poczekam az sprawa sie wyjasni i zastanowie sie czy oplaca sie zaczynac ;)

Prezentacja uboga bo wyjasnienia masz na samym poczatku.

A oskarżenia w moją strone są niesłuszne, marni hipokryci zawołali kolegów i każdy w kółko bezpodstawnie bedzie to samo powtarzać przez nastepne 10 stron, przywykłem.

Jeszcze troche skończą z banem i bedzie spokoj

@up

Korzystajac ze styli Julietty, ślepy nie jestem, mam tu Julke zawołać, by Was zgasiła? :)

Opublikowano

Czy to jest znaczek gm?

Znaczek byl wykonywany przez wlasna inspiracje . Sami zesmy go zrobili korzystajac z kolorystki tej belki.

Kretyna udajesz? zjebie zajebałeś styl + dojebałeś czcionke i włala twoje autorstwo ?

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Jeżeli ten znaczek, aż tak 'ci' się podoba to użyj tego 'gotowego' stylu i zrób to kur*a sam, a nie kradniesz złodzieju. 
Ten styl został zmieniony tak, aby pasował to wielkości napisu i wymagań zleceniodawcy, więc nie jest taki sam. Gówno znasz się na swojej robocie. 
Radzę Ci to usunąć dopóki jestem miły i jeszcze się tu udzielam, jeśli skończę to wiedz, że miły nie będę(If you know I mean). 

Nie polecam ze względu na dwa powody:

1. Flourine jest to osoba, która obrzydza swoim płaczem na TS'ie, rozdaje eq na lewo i prawo. 
2. Harnaś, który potrafi wszystko zniszczyć oraz nic nie utrzymać aka. złodziej.

Radzę przyznać się do kradzieży i to usunąć. :) 

ps: Flourine już płacze. 

Opublikowano

Prezentacja uboga bo wyjasnienia masz na samym poczatku.

A oskarżenia w moją strone są niesłuszne, marni hipokryci zawołali kolegów i każdy w kółko bezpodstawnie bedzie to samo powtarzać przez nastepne 10 stron, przywykłem.

Jeszcze troche skończą z banem i bedzie spokoj

@up

Korzystajac ze styli Julietty, ślepy nie jestem, mam tu Julke zawołać, by Was zgasiła? :)

idiota... Naucz sie czytac post.

Czy to jest znaczek gm?

Opublikowano

Harnaś marni hipokryci ? Pamiętam naszą rozmowę na GG, jak groziłeś Mi, że poczekasz na mój serwer ;) Wiadomo o co chodzi. To, że twoje złodziejstwo rozpowszechnia się wszędzie nie moja wina. 

1. Nie potrafisz nic sam, przepraszam jedno potrafisz kraść.

2. Zamknij szanowne mordę, ponieważ nie jesteś godnym rozmówcą. 

3. Nie polecam serwera ze względu na Harnasia w Teamie, do reszty nic nie mam(nie znam)

Opublikowano

Opuściłeś Aska i jego Aslan'a bo stwierdziłeś ze serwer prędzej czy później i tak padnie?

Tu mogę polecić ze względu na Sponsora który jest naprawdę dobry i dość konkretnie wykonuje swoje zadanie :)

w ile max lvl? jakiś przedział pierw szybko potem schody ?

Ostatnio wszystkie serwery, które sponsoruje True nie wypalają i padają po jakoś 2-3 godzinach, z tych wszystkich, które stawiał w tym roku przetrwał może 1.

Serwer nic ciekawego, prezentacja słaba, mało informacji.

Neutral.

Opublikowano

Sobie idź, nie róbmy spamu, Harnaś nawet z tym nie startuj, prędzej to padnie niż wystartuje ;)

Wystartuje.

A ty idz dalej pisać chujowe DISSY NA NITRO ZYNIAKA łaku.

hc-diuhrwxnnszttpprebvn.png

Wiem,z e sam Ci to zaproponowałem ale nie wiedziałem, ze jesteś taki marny by sie zgodzic. ;-)

I mi tu nie groź bo wiem co mozesz planować, ale serwerem opiekuje się True od strony technicznej nie ja, także bywaj! :)

Postaramy się, by wszystko wypaliło po naszej myśli. To, że serwery True padały, to nie była jego wina z tych pseudo techników co te serwery prowadziły, także oszczerstwa w buty i papa.

Opublikowano

Wystartuje.

A ty idz dalej pisać chujowe DISSY NA NITRO ZYNIAKA łaku.

hc-diuhrwxnnszttpprebvn.png

Wiem,z e sam Ci to zaproponowałem ale nie wiedziałem, ze jesteś taki marny by sie zgodzic. ;-)

I mi tu nie groź bo wiem co mozesz planować, ale serwerem opiekuje się True od strony technicznej nie ja, także bywaj! :)

Postaramy się, by wszystko wypaliło po naszej myśli. To, że serwery True padały, to nie była jego wina z tych pseudo techników co te serwery prowadziły, także oszczerstwa w buty i papa.

Przecież Ty jesteś pseudo technikiem, przyszłość swoją piszesz ? 

Opublikowano

I po co te kłótnie?Nie rozumiem skoro jesteście tak pewni że to padnie to po co się wypowiadacie?Niech ludzie sami wejdą i się przekonają skoro ten serwer jest waszym zdaniem z góry skazany na porażkę.Moim zdaniem prezka dość ładna, na pewno wejdę sie przekonać jak to będzie w praktyce wyglądało.Co do Harnasia zobaczymy.Wiadomo nie cieszy się super opinią ale ja postanawiam jeszcze raz mu zaufać ;p

Myślę że inne osoby też powinny bo serwer wygląda na fajny i nic wam nie zaszkodzi zajrzeć.

Opublikowano

Jeżeli ten znaczek, aż tak 'ci' się podoba to użyj tego 'gotowego' stylu i zrób to kur*a sam, a nie kradniesz złodzieju. 

Ten styl został zmieniony tak, aby pasował to wielkości napisu i wymagań zleceniodawcy, więc nie jest taki sam. Gówno znasz się na swojej robocie. 

Radzę Ci to usunąć dopóki jestem miły i jeszcze się tu udzielam, jeśli skończę to wiedz, że miły nie będę(If you know I mean). 

Nie polecam ze względu na dwa powody:

1. Flourine jest to osoba, która obrzydza swoim płaczem na TS'ie, rozdaje eq na lewo i prawo. 

2. Harnaś, który potrafi wszystko zniszczyć oraz nic nie utrzymać aka. złodziej.

Radzę przyznać się do kradzieży i to usunąć. :) 

Uwielbiam czytać takie wypowiedzi, sam podjebałeś style i zrobiłeś z tutorialu ten znaczek, i jeszcze siebie grafikiem nazywasz?

Przez 2 strony czytania wypowiedzi w 3/4 jesteś ty i przypierdalasz się o znaczek GM w którym nie ma nawet 1% TWOJEJ ROBOTY.

A jeśli nie usuną to co? Na starcie ich wyłożysz? pls..

idiota... Naucz sie czytac post.

Czy to jest znaczek gm?

ty tak samo wypierdalaj razem z tym swoim gotowcem i grafiką podjebaną z tutoriala, przy okazji, ty jakimś hipokrytą jesteś? Śmieszne to jest twoje składanie zdań, bo nawet przecinku wstawić poprawnie nie potrafisz.

"Nie zezwalam , MOD cls please." wyje ze śmiechu tak jak z twoich wypowiedzi i tego wyżej.

Ty nie umiesz plików na vpsie odpalić, także milcz.

może zagram, tylko że dużo serwerów startuje i jest na prawdę wielka rywalizacja.

Opublikowano

Kilka pytań.

Są kostiumy jakieś? Jeżeli tak to czy można je zdobyć wszystkie w grze czy np jakieś są tylko w IS.

Biolog dropi na każdym lvl?

Pety dostajemy na start czy dropimy, i czy są jakieś pety w is co dają lepsze bony niż te co w grze? 

Jest w uj ulepek, czy tylko perły i np jakieś luski itp? Mam nadzieje że nie będzie trzeba dropić 5h żeby zrobić jeden itemek na +9 ;-;.

Biolog jest na większy lvl, czy tak jak na PL?

Na razie to chyba tyle.

Polecam i życzę powodzenia ;).

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Polecam utrudnić bonowanie itemków wprowadzając kilka wartości bonusów i sporą cenę za zmianki, przy takich wartościach + cenie za zmianki wbicie 4x15+hp jest praktycznie nie możliwe a tym samym dobrze wybonowane itemy mają swoją wartość.

BON2USY.png

Opublikowano

Polecam utrudnić bonowanie itemków wprowadzając kilka wartości bonusów i sporą cenę za zmianki, przy takich wartościach + cenie za zmianki wbicie 4x15+hp jest praktycznie nie możliwe a tym samym dobrze wybonowane itemy mają swoją wartość.

BON2USY.png

Lepiej nie :) Jeśli lubisz takie bony idź na inny serwer .

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...