Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Strony, które mogą ci się przydać! m.in cenniki, targowiska! - WAŻNE

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Oto lista stron, które mogą ci się przydać!

To jest ukryta treść, proszę

TF2outpost

Na tej stronie możemy wystawić ogłoszenie dot. kupna lub sprzedaży jakiegoś przedmiotu.

bazaar.tf

To samo co w outpoście,

backpack.tf

Strona na której możemy sprawdzić czyiś plecak, jak i wystawić ogłoszenie kupna/sprzedaży i sprawdzić cenę danego przedmiotu

tf2r.com

Strona na której możemy zakładać tzw. raffle (Losowania), w których uczestniczą inni gracze. Do zdobycia jest dużo rzeczy, od bronie po klucze!

scrap.tf

Strona na której kupimy lub sprzedamy botowi jeden z przedmiotów. Poradnik o tej stronie - http://www.mpcforum.pl/topic/1146815-scraptf-czyli-co-gdzie-i-jak/

Wiki Team Fortress 2

Tu dowiecie się wszystkiego o grze!

(polska wersja na dole)

tf2tp.com

Strona do handlu. 

TF2 Warehouse

Strona umożliwia sprzedawanie itemków za punkty, za które można kupić inny przedmiot.

Scrapwh.com

Brak opisu.

stats.tf

Strona na której zobaczysz ile i jakiego rodzaju przedmiotów jest w grze!

shopbot.tf (CHYBA USUNIĘTA)

Strona na której kupimy przedmioty od bota.

dispenser.tf

Strona na której kupimy od graczy przedmioty poprzez bota.

rep.tf

Strona na której sprawdzisz, czy dana osoba jest oszustem!

Słowniczek! Tu dowiesz się o wszystkich skrótach, o których mówią gracze!

Jakbyś znał jeszcze jakąś stronę, poinformuj mnie o tym! Z góry dzięki!

Opublikowano

Dzięki.

A takie pytanko, jak się zwała strona na której sprzedawało się itemki za punkty i za punkty się kupywało inne.

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć jak działa tf2raffles ?

Np. robię losowanie, w puli jest np. 1 ref. Do losowania dołącza 200 osób, i jak się skończy czas lub będzie tyle graczy ile próg. Wygrywa jakaś osoba, dodaje ja ją, lub ona mnie i daje jej te przedmioty.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy do loterii trzeba mieć premium?

Nie trzeba miec, ale jak ty robisz losowanie i ty dajesz itemki to tak.

• 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy strona shopbot.tf tylko mi nie działa czy już nie funkcjonuje? 

Chyba już nie działa.

Tak w ogóle, znacie jakieś nowe strony?

Opublikowano

Chyba już nie działa.

Tak w ogóle, znacie jakieś nowe strony?

Nowych póki co nie widać.

A tylko na scrap.tf dodają aukcje które testują donatorzy (od 5$ ranga) ale kupować na scrap sie nie pyla oprócz zwykłych broni,zawyżyli ceny i to bardzo a sprzedając zniżyli.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

siema mam problem ze stroną scrap.tf.

Klikam weapons>jakiegoś tam bota> i wybieram sobie 2 itemki za 1 scrap>klikam na przycisk "Trade" (U mnie to jest koszyczek)>Przenosi mnie do kolejki.

...Kiedy już dojdzie do mnie wyskakuje mi okienko

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRADE ERROR

Unfortunately, we could not finalize the trade offer. This is an issue with Steam.

Have you recently created a new Trade Offer URL?
                                                         Click here to check/update your Trade Offer URL on Scrap.TF!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I co ja mam z tym zrobić?

PS: Mam PREMIUM Team Fortress 2.

Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź.

Opublikowano

siema mam problem ze stroną scrap.tf.

Klikam weapons>jakiegoś tam bota> i wybieram sobie 2 itemki za 1 scrap>klikam na przycisk "Trade" (U mnie to jest koszyczek)>Przenosi mnie do kolejki.

...Kiedy już dojdzie do mnie wyskakuje mi okienko

TRADE ERROR

Unfortunately, we could not finalize the trade offer. This is an issue with Steam.

Have you recently created a new Trade Offer URL?

Click here to check/update your Trade Offer URL on Scrap.TF!

I co ja mam z tym zrobić?

PS: Mam PREMIUM Team Fortress 2.

Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź.

Od  tego są inne tematy

@wlatca dodaj tf2mart.net

• 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Strony, które mogą ci się przydać! m.in cenniki, targowiska! - WAŻNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...