Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitro i jego ogromna głupota

BestHooks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciałbym rozwiewać tej dramy po raz kolejny ale chciałbym wam tylko pokazać jakim to trzeba być idiotą aby popełnić ten sam błąd po raz kolejny.

Każdy chyba pamieta arama z bol-em cassipeie i ogromnego "plejsa" pana nitro zyniaka. Tutaj wrzucił filmik w którym stwierdził że kończy gre w lol-a wczoraj widziałem na yt kolejny filmik z lol-a więc rzuca słowa na wiatr.

W tym filmiku 

To jest ukryta treść, proszę

w 3;00 podpierdolił właśnie swojego kolege iż również uzywa tego syfu zwanego Bol-em może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego on jest takim idiotą ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

No jest i to każdy wie, ale co z tym zrobisz : ]

Więcej plakietek się nie da? ;_;

Nitro to śmieć, niby dorosły, a połowa znajomych z gimbazy zachowuje się dojrzalej od niego xD Lubię oglądać Isamu, ale nie wierzę, że zadaje się z typami takimi jak Nitro ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Przecież każdy jego widz wie że on się zachowuje tak tylko przez internet, Isamu mówił że nitro w realu jest świetnym przyjacielem. 

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Przecież każdy jego widz wie że on się zachowuje tak tylko przez internet, Isamu mówił że nitro w realu jest świetnym przyjacielem. 

skad ty mozesz wiedziec jak on sie zachowuje w realu? isamu ci powiedzial ? pokazal swoj poziom w rozmowie z dissem,jest niewychowanym glupim dzieckiem :-)

@topic wystarczy zglosic tego goscia,nastepny slabiaczek grajacy na bolu 

baner.png

Opublikowano

LOL w 3:01 cassiopeia waląca skille plecami znowu :D

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Przeciez ten caly jp chuy dodał tutaj SS z zoom hackiem xD

Gdzies w media jest chciał coś pokazać ale zapomniał wyłaczyc :D

x

Opublikowano

Nitro MOŻE sobie żartuje ^^

Nadal wierzysz w tego brudnego hiszpana?

@top

tak, jest to głupi idiota i widać że cheater :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Ja tam lubiłam oglądać tylko jego żartobliwe telefony, ale niektóre są przesadzone. Co do tego tematu, BOLa i wkopaniu znajomego, bywa, czym się przejmujesz? Nie rozumiem po co ten temat.

Btw., śmiechu warte z tymi komentarzami "bo Isamu tak powiedział"... facepalm x 100.

Opublikowano

isamu z islamu największy szczur w internecie i kozak metr 55, bardzo nie lubię jego osoby nie mam pojęcia kto go wpuścił na yt. a ten nitro na niego popatrzeć ani to ładne ani mądre... kto ich w ogóle ogląda.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Dla mnie ten temat już jest skończony. Nie umiał grać - sięgnął po skrypty, a na dodatek przyznał się jeszcze do ELO boostingu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Przeciez ten caly jp chuy dodał tutaj SS z zoom hackiem xD

Gdzies w media jest chciał coś pokazać ale zapomniał wyłaczyc :D

Od dawno wiadomo ze chudyni na bolu jechal, i co do screena to tez go widzialem.

Papa chudyni... fajne konto miales z tymi wszystkim rpkami z refow :P

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Od dawno wiadomo ze chudyni na bolu jechal, i co do screena to tez go widzialem.

Papa chudyni... fajne konto miales z tymi wszystkim rpkami z refow :P

On na tym bolu to już jakiś rok gra, ale dopiero teraz ktoś nagle go zbanował

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up nie nagle, tylko nim się zainteresowano po filmiku z cassiopeią, na reszcie filmikach tego nie pokazywał tak bardzo. W koncu musiał wpaść

Opublikowano

Ale na ch*j tak spinać ? Naprawdę trochę tego nie rozumiem, że wszyscy ludzie tak spinają, że używał BoL'a. Nawet jeśli go używał to nie moja sprawa jego konto jego sprawa nie mieszam się do tego ... Jedyne czego mi szkoda to osoby które grały przeciwko niemu bo jak wiadomo, jeśli ktoś ogarnie premium Bol'a to nie da się go zajeb*ć. Co do tematu mówicie o Bol'u a na tym forum jest nawet temat poświęcony skryptom ^^ dlaczego ludzi którzy "działają" w tym temacie nie hejtujecie ?

Bądź co bądź nitro jest jak każdy z nich ? ...

Let's play....

Opublikowano

On na tym bolu to już jakiś rok gra, ale dopiero teraz ktoś nagle go zbanował

Prawdopodobnie przeze mnie, napisałem do Disa i wysłałem ticketa do supportu xDDDDD

Jeszcze 19h temu grał, ja napisałem 2 dni temu. Najwyraźniej już zareagowali, bo na maila mam że przydzielili mi agenta na suppie

poprawka.png

Opublikowano

Gadacie na forum o CHEATACH jakim to trzeba być idiotom żeby grać na BOLU.

FCK LOGIC >.<

Opublikowano

Ludzie z tego forum to hipokryci. Forum było o cheatach od początku a wy spinacie że grał na bolu. Nazwa forum nie została zmieniona. Większość społeczności wchodzi tu tylko po bole, drophacki i inne gówna. Jak chcecie spinać, czy dobrze ze grał czy też źle to wypad na oficjalne forum lola, donosić na innych czy co tam chcecie.

Pozdrawiam, dziękuję

Swoją drogą- nabijacie mu tylko fejmu, debile...

#up sekundy ....

Opublikowano

Ludzie z tego forum to hipokryci. Forum było o cheatach od początku a wy spinacie że grał na bolu. Nazwa forum nie została zmieniona. Większość społeczności wchodzi tu tylko po bole, drophacki i inne gówna. Jak chcecie spinać, czy dobrze ze grał czy też źle to wypad na oficjalne forum lola, donosić na innych czy co tam chcecie.

Pozdrawiam, dziękuję

Swoją drogą- nabijacie mu tylko fejmu, debile...

#up sekundy ....

"Debilu", chodzi o to, że nie potrafi grać na Bolu. Jeśli grał na exploitach to jest debilem tak samo jak jego koledzy, tylko Srelex, TheNitroKurwa i inne polaki w historii dostały bany za BoL'a, jeszcze NIKT nie dostał. Polska jak zwykle pierwsza xD

poprawka.png

Opublikowano

1. Na pewno inni też dostali. Po prostu sie tym nie chwalą, nikt dramy na poł działu na forum nie robi. Dostał bana, chce to zakłada nowe konto i po problemie.

2. Tylko polaczek potrafi podpierdzielić do adminów gry innego polaczka, jeszcze się tym chwaląc na forum o cheatach.

3. Wspomniany ytuber się śmieje, bo ma darmową reklame.

Opublikowano

Mpc- multi player cheats (jeszcze)

Obrażacie chetara a na samym forum prosicie o linki do BOLA.

Nitro nie jest idiotą, nawet jeżeli odwalił coś bezmyślnego w paru filmikach to o tym nie świadczy.Wiadomo bardzo często zachowuje się jak gnojek, bachor itd ale za to właśnie ma tyle widzów.Ktoś kto jest debilem nie wymyśliłby takich rozmów telefonicznych i nie potrafiłby tak udawać jak on.

Wiadomo ze trochę poniósł porażkę w rozmowie z dissem na ts3 nie miał wielu argumentów by się bronić, było widać dokładnie jak cheatuje.A kiedy skończyły mu się argumenty zaczął obrażać dissa ale kto by się nie wkurzył gdyby stracił konto wartę parę tysięcy ? Ktoś go ogląda dłużej to wie jednak ze z pewnością nie jest debilem i potrafi  się normalnie zachować.Ta cała jego armia jp to wszystko są jaja, z których się ludzie śmieją on udaje specjalnie "wielkiego koksa".

Wiadomo ze zle zrobił dostał bana więc poniósł karę , ale to nie daje nikomu chyba prawa by nazywać go brudasem, debilem czy śmieciem.Zachowajcie resztki kultury a samą awanturę napędzacie wy ludzie którzy żyją takimi gównianymi sprawami w internetach.Pisząc wszędzie ze bol to gówno sami go rozpowszechniacie a potem płaczecie na rankedach ze dzieci cheatują   :)

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...