Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka awansów, zapowiedź zmian i info o konkursie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież kierzek odszedł, to jest miejsce..

Sytuacja uległa zmianie, przez co nawet po odejściu Kierzka zabrakło miejsca. Pozostaję życzyć Antixowi awansu w przyszłości ;)

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najśmieszniejsze, że najwięcej krzyczą osoby, które mają problem z dostosowaniem się do zasad lub o niespełnionych ambicjach. Dziwne, że nikt nie miał problemu, gdy w temacie były oferowane nagrody lub ogłaszane są bonusy dla użytkowników.

aray19, Naiko, Xanter i 6 innych lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Takie życie Makin :) Ale popatrz, że Oni może oceniają co widzą, a nie biorą pod uwagę tego co pozostaje w teamie. Sam też nie wiem wszystkiego, ale skoro Marselo dostał awans to widać zasługiwał bardziej pomimo, że użytkownicy woleli Antixa.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zajebiście się ciesze no i z głębi serca gratuluję rangi.

Zwłaszcza miszczowi znaj się na wszystkim i na niczym - Witamy w teamie MPC

Kiepskie trolle wiedzą najlepiej ;)
Opublikowano

GZ :)

Ale dostac range na zachete by sie bardziej starac ? Powinno byc ma odwrot, najpierw powinien sie postarac jak moze a ranga to nagroda :D

Noo Risen 2 by mi sie przydaja, jedna z tych zajebiaszczych giercajek :)

Aspioo lubi to
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kiepskie trolle wiedzą najlepiej ;)

To teraz napraw mi to kochaniutki

5gCB7ph.png

Najśmieszniejsze, że najwięcej krzyczą osoby, które mają problem z dostosowaniem się do zasad lub o niespełnionych ambicjach. Dziwne, że nikt nie miał problemu, gdy w temacie były oferowane nagrody lub ogłaszane są bonusy dla użytkowników.

Niektórzy chcą coś powiedzieć, ale jesli za dużo powiedzą to potem widzą się w zbanowanych, choć w rzeczywistości nie mają problemów z dostosowaniem się albo z niespełnionymi ambicjami :>

Opublikowano

@Up. Ale to nie jego sprawa... twoje błędy, sam napraw O,o

GJ killer antix!

Exíle lubi to

87225705356827008866.png

Opublikowano

Error 505
HTTP Version Not Supported

To jest niemniej śmieszne. Antix zasługuje być adminem. Wpychacie jakiegoś koordynatora, który i tak stoi niżej od zielonego. Boicie się czegoś, zmian czy co?
Co do ,,Miszcza''. Wg mnie osoba, która zachowuje się jak dziecko nie powinna mieć miejsca nawet w teamie moderacyjnym. Obraża się i hejtuje bez powodu, żywi uraze jakbym mu coś zrobil. Szkoda, że celujecie w osoby, które Wam się przylizuja, a nie w takie, które swą ciężka praca i potencjałem mogłyby więcej wnieść do grona czerwonych. (nie mowie, ze jakiekolwiek wybory były złe :) )

Gratuluję Antix,Wilczek, Miszczu.

I ty byłeś global moderatorem? rly? To że ktoś się sprawdza na swoim stanowisku wcale nie musi oznaczać że od razu nadaje się na wyższe.

To ma być obrona czy co? Dokładnie, to, że Miszczu zna się na programowaniu,, wcale nie musi oznaczać że od razu nadaje się na wyzsze"(technika) tym bardziej, że mamy @techse

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpion jakie Ty bzdury piszesz.. Do teamu nie wtrąca się nikt inny poza radą naczelną tj. Makin itd. Jeżeli nie miałeś nigdy rangi na takim forum i nie byłeś w ogóle w teamie to nie pisz...

87225705356827008866.png

Opublikowano

Skorpion jakie Ty bzdury piszesz.. Do teamu nie wtrąca się nikt inny poza radą naczelną tj. Makin itd. Jeżeli nie miałeś nigdy rangi na takim forum i nie byłeś w ogóle w teamie to nie pisz...

skorpion był global moderatorem, panie łysolo aka nic niewiedzący. 

btw. kto mi moje błędy ponaprawia jak nikt nie umi? :<

TCQ lubi to
Opublikowano

@Był to nie znaczy, że wie co się teraz dzieje. A Ty możesz najmniej to sięgnąć stopy.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Takie życie Makin :) Ale popatrz, że Oni może oceniają co widzą, a nie biorą pod uwagę tego co pozostaje w teamie. Sam też nie wiem wszystkiego, ale skoro Marselo dostał awans to widać zasługiwał bardziej pomimo, że użytkownicy woleli Antixa.

Żebyś ty wiedział co się działo kilka dni przed awansem Marsela, to byś nie był taki pewien kto na admina zasługuje.

Kiedyś doczekamy tego dnia aż wkoncu Antix będzie miał admina, a osoby które tylko zajmują najwyższy stołek zostaną zdjęte, jak w przypadku kierzka choć oczywiście nie wiem do końca czemu nie ma już admina.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak płaczecie o tego antixa a na tej randze i tak ma prawie takie same prawa jak administrator.

Antix jest znany z pracy jako idealny GM (sprawdzanie raportów podejmowanie decyzji itp itd) więc czemu ranga która pozwala mu sie dzielic doswiadczeniem z innymi jest dla niego zła?

Ktoś tam pisał że osoba na global modzie sama sobie umie poradzić a założe się że jakbyście z moderatora przeskoczyli na GM'a nie wiedzielibyście wszystkiego i mielibyście jakieś pytanie ( a od odpowiedz na takie pytania jest Antix). Rzeczy które cechują administratorów są troche inne jak np. charyzma czy utrzymanie na forum dobrej atmosfery jak i dobieranie właściwych ludzi do teamu. Antix nie jest adminem bo cechują go cechy które idealnie pasują na gm koordynatora. 

Whatever. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich :)

Phoenix_PL, Małpa i Evaneth lubią to

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...