Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka awansów, zapowiedź zmian i info o konkursie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Global mod koordynator.... 
Łotakurwafak
GMi powinni być na tyle ogarnięci, że koordynator powinien być całkowicie zbędny. 
Gratulacje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GM Koordynator? Antix zasługuje na rangę Administratora i każdy dobrze o tym wie. Takie wymyślanie kolejnych 'dodatkowych' funkcji jest po prostu słabe. Chcecie go zatrzymać, bo jest rzeczywiście zaangażowany w MPC jak mało kto, ale z drugiej strony nie doceniacie jego starań i dalej trzymacie go na tej samej pozycji tylko z dodatkowym 'koordynator'. (: 

@Miszczu. gratulacje, w końcu zasłużona ranga! :)

Pan Neoś i YourMetin2 lubią to
Opublikowano

Gratulacje :-)

@top: Kiedy mozemy sie spodziewac wynikow konkursu, w weekend jest szansa  ? :)

Wyniki najpewniej będą koło połowy przyszłego tygodnia ;)

GM Koordynator? Antix zasługuje na rangę Administratora i każdy dobrze o tym wie. Takie wymyślanie kolejnych 'dodatkowych' funkcji jest po prostu słabe. Chcecie go zatrzymać, bo jest rzeczywiście zaangażowany w MPC jak mało kto, ale z drugiej strony nie doceniacie jego starań i dalej trzymacie go na tej samej pozycji tylko z dodatkowym 'koordynator'. (: 

@Miszczu. gratulacje, w końcu zasłużona ranga! :)

Kiedy zrozumiecie, że administrator, to nie kolejna ranga po GMie. Od takiej osoby wymagane są inne cechy i nabór na taką pozycję inaczej wygląda. W obecnym układzie osobowym, nie tyle nie ma miejsca, co byłoby to nieekonomiczne rozdrabniać tak podział obowiązków. Administrator to osoba odpowiedzialna głównie za dbanie o forum, jego wizerunek i jakość przedazywanych treści, a także co ważniejsze kształtowanie i planowanie kierunków rozwoju forum. To tak słowem przypomnienia i ucięcia zbędnej dyskusji.

Miyoshi jeśli nie wiesz co się dzieje wewnątrz teamu proszę nie wypowiadaj się, bo nie znasz wszystkich szczegółów, a tworzenie sztucznego ciśnienia i próba wprowadzenia atmosfery nacisku działa dzięki tobie tylko przeciwko Antixowi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wyniki najpewniej będą koło połowy przyszłego tygodnia ;)

Kiedy zrozumiecie, że administrator, to nie kolejna ranga po GMie. Od takiej osoby wymagane są inne cechy i nabór na taką pozycję inaczej wygląda. W obecnym układzie osobowym, nie tyle nie ma miejsca, co byłoby to nieekonomiczne rozdrabniać tak podział obowiązków. Administrator to osoba odpowiedzialna głównie za dbanie o forum, jego wizerunek i jakość przedazywanych treści, a także co ważniejsze kształtowanie i planowanie kierunków rozwoju forum. To tak słowem przypomnienia i ucięcia zbędnej dyskusji.

Miyoshi jeśli nie wiesz co się dzieje wewnątrz teamu proszę nie wypowiadaj się, bo nie znasz wszystkich szczegółów, a tworzenie sztucznego ciśnienia i próba wprowadzenia atmosfery nacisku działa dzięki tobie tylko przeciwko Antixowi.

Ale ja naprawdę nie mam zamiaru wprowadzać żadnej atmosfery nacisku, ani tym bardziej szkodzić Antixowi. Po prostu wiem, co było mówione jakiś czas temu, a co zostało zrobione. Wyraziłam swoją opinię na temat wprowadzenia rangi GM-a Koordynatora i moje własne odczucia, a chyba mam do tego prawo, tak? Nie obchodzi mnie kogo awansujecie i za co. Napisałeś news, a ja go skomentowałam. To wszystko. 

Opublikowano

Ale ja naprawdę nie mam zamiaru wprowadzać żadnej atmosfery nacisku, ani tym bardziej szkodzić Antixowi. Po prostu wiem, co było mówione jakiś czas temu, a co zostało zrobione. Wyraziłam swoją opinię na temat wprowadzenia rangi GM-a Koordynatora i moje własne odczucia, a chyba mam do tego prawo, tak? Nie obchodzi mnie kogo awansujecie i za co. Napisałeś news, a ja go skomentowałam. To wszystko. 

Ale to robisz :P

A wracając do konkursu, to spokojnie wyniki będą tak jak już wspominałem, a co do wybierania zwycięzców, to naprawe jest wiele bardzo ciekawych pomysłów i trudno się zdecydować ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Antix i Wilczek to super wybór, a Miszczowi po prostu została nadana ranga którą tak czy siak ma, więc nic nie powinno się zmienić . Gratulacje wszystkim.

Wilczek i Makin lubią to

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak się wydaje, bo nie ma obrazka jak zwykle :D użyłem takiej ilości jak standardowo piszę mniej więcej ;)

Nie kłam, normalnie dajesz wiecej "xD". '=.=

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Po prostu brak miejsc ;)

I dzięki za miłe przywitanie, postaram sie na nowym stanowisku dac jeszcze więcej z siebie ;)

Przecież kierzek odszedł, to jest miejsce.. 

Antix'owi nie dadzą administratora bo wiedzą, że nie jest człowiekiem który byłby podwładny Makinowi ;) Wiedzą, że na forum nie byłby już samowolki administratorów, tylko wszystko zgodne z regulaminem... To jest chore co się wyprawia na tym forum, Antix to najlepszy człowiek na tym forum.

LittleBlack, ScoTube i Miyoshi lubią to
Opublikowano

Wiedzą, że na forum nie byłby już samowolki administratorów, tylko wszystko zgodne z regulaminem...

To zdanie nie ma sensu, iż przecież Oni stanowią regulamin. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To zdanie nie ma sensu, iż przecież Oni stanowią regulamin. 

No nie do końca. Zostały ustalone pewne zasady, tj. regulamin globalny MPC forum. Oczywiście administracja może go zmieniać i naginać wedle własnych upodobań, bo jest administracją. Koledze chodziło o to, że Antix w 100% respektowałby to, co zostało spisane i nie byłoby żadnych odstąpień, wyjątków itp. itd. (:

Pan Neoś i YourMetin2 lubią to
Opublikowano

Zajebiście się ciesze no i z głębi serca gratuluję rangi.

Zwłaszcza miszczowi znaj się na wszystkim i na niczym - Witamy w teamie MPC

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

O to, to, to!

Dobrze napisane, skończyłoby się pierdolone i wywyższanie, naginanie i kolesiostwo. Antix to swój chłop, Makin też ma serce (dobry człowiek), ale czasem niektóre osoby zwodzą go na manowce i tyle.

Antix tutaj powinien trzymać pieczę nad administratorami. :O

LittleBlack lubi to
Opublikowano

No nie do końca. Zostały ustalone pewne zasady, tj. regulamin globalny MPC forum. Oczywiście administracja może go zmieniać i naginać wedle własnych upodobań, bo jest administracją. Koledze chodziło o to, że Antix w 100% respektowałby to, co zostało spisane i nie byłoby żadnych odstąpień, wyjątków itp. itd. (:

Jak komuś zasady nie odpowiadają to jest jedno wyjście:

#usunkonto

Co do Antixa - znacie powiedzenie "gdzie kucharek sześć?

Antix tutaj powinien trzymać pieczę nad administratorami. :O

huehue

Makin lubi to
76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...