Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight beta

GuziecTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. A mianowicie, czy są jakieś bugi na becie seafight, to jest pierwsze pytanie. A drugie to: Jak zdobyć dość dużo perełek/ kryształów? 

http://dogry.pl/r/d3v3t1v3

Jak ktos nie ma konta, to prosiłbym o rejestracje z tego linka, najlepiej przez facebook (dostane +20 pkt gratis :3) 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy są jakieś bugi na becie seafight

nie ma

Jak zdobyć dość dużo perełek/ kryształów? 

Tak jak i wszędzie

Opublikowano

ta nazbieralem mam teraz salwe 52k kryt konto robione samemu :) bez pomagania innych poprostu klikajk jak jestes wylogowany kupuj po 10 kilka razy kup wszystko po 10 ;D

Tylko ze teraz to i mi to nie chodzi :/

Opublikowano

moze i zabiora ale milion kluczy to kosztowalo pol mln perel ;P to nwm skad to wytrzasneles ja mam nadal kilka mld kul i nie zabieraja ;P

Wiesz raczej nie pomoge bo tak tu nikt nie chce sluchac ;D tak pewnie wyjde zaniedlugo z X zrobie Tylko lepsze konto i bede bez gildi plywal ;P

Opublikowano

też mam pełno kul, i armat 60f na złoto, tylko teraz ich sprzedawać nie można :C

@akonista, kurde. szkoda, bo ja mam dość słabe konto, nigdzie nie chcą mnie przyjąć i nie mam jak się rozwinąć

Opublikowano

Dostajecie może nagrody za fale pergaminu ? czy tylko mi nie przypisuje ? oczywiście teraz na becie :)

Ponawiam pytanie. Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

mozna armaty znasz regulke sprzedasz za pomocas fidlera ja sprzedawalem chlopakom poklady za zloto w kwietniu ;D

nie znam regułki xD wyślesz na pw? :P

Z bractwem dobry pomysł. Ja jestem w swoim, jak chcecie to możecie dołączać i coś dobrego się stworzy. skrót WWW

Opublikowano

A wie ktoś jak sprzedać teraz pokłady za złoto bo tak normalnie się nie da :)

Nie da sie teray pokłady się wymienia . Najpierw trzeba miec zlote a potem kupujesz elitarne
Opublikowano

A wie ktoś jak sprzedać teraz pokłady za złoto bo tak normalnie się nie da :)

Nie da sie teray pokłady się wymienia . Najpierw trzeba miec zlote a potem kupujesz elitarne

U mnie się np; nie da.. mam 9 pokładów za złoto, coś mi się zbugowało i nawet kupić 10 nie mogę (oraz elitarnych). Nie mogę robić perga, nie widać salw od kogo, do kogo. Jednym słowem moje konto jest jakieś zbugowane ;/

Opublikowano

no ja mam pokłady 3 el i reszta za złoto, lecz nie ma na placu targowym elitarnego pokładu widocznego i lipa... :(

musisz mieć miejsce na pokład... czt. sprzedaj jeden i pojawi Ci się na placu targowym ten za perły ...

Opublikowano

jak sie zalogować na betę ?

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...