Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight beta

GuziecTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, zrobiłem konto. Mam 3k pereł i złoto. Nie mam nic wiecej :/ Co zrobić ?

@Pomoże ktoś ? W koncu to beta a nie zwykły global ;/

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra, zrobiłem konto. Mam 3k pereł i złoto. Nie mam nic wiecej :/ Co zrobić ?

@Pomoże ktoś ? W koncu to beta a nie zwykły global ;/

Teraz już nie warto :) na początku były armaty za grosze, tak samo kule.. ja ich mam miliardy jak większość. Wątpie żeby znowu było coś takiego

Opublikowano

daje nagrode za pergi ;D

Heh, śmieszna historia. Bo za panny mi daje nagrody a za kozy nie ;) Na becie jest tyle błędów, że szkoda gadać ;) Stara wersja bety nie miała takich problemów jak ta

Opublikowano

Heh, śmieszna historia. Bo za panny mi daje nagrody a za kozy nie ;) Na becie jest tyle błędów, że szkoda gadać ;) Stara wersja bety nie miała takich problemów jak ta

no wiem za kozla nie daje a skumalem sie przy 18fali ;D panne 5 zrobilem i dalo 

no i daje nagrode za strzelca :) za raka nwm jedynie ten pechowy strzelec

Opublikowano

no wiem za kozla nie daje a skumalem sie przy 18fali ;D panne 5 zrobilem i dalo 

no i daje nagrode za strzelca :) za raka nwm jedynie ten pechowy strzelec

O to miło, że chociaż strzelec jeszcze daje :) Oby rak również dawał :)

Opublikowano

Wie ktoś może jak zbugować prędkość lub zasięg? :P

dzisiaj na słonku widziałem kolesia co w 2 sek. przepłyną całą mapę i jeszcze zajebał mnie na raz czyli jakieś 300 tys. z kawałkiem xD

UWAGA, UWAGA !!!

NA CZARNY RYNEK WESZŁY 60 FUNTÓWKI ZA 1 ZŁ !

ale nie można ich sprzedawać :(

Kiedy

Upada

Rozum

Wchodzi

Agresja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no a teraz ja zaczelem na becie grac i nie mam nic ;/ pomoze ktos ze zlotem itd ?

Teraz Ci będzie ciężko. Tak jak mówił przedmówca, wcześniej dużo rzeczy było prawie za free.. teraz już niestety tego nie ma ale z pewnością w przyszłości znowu pojawią się armaty za 1 sztukę złota, czy kulki :) Musisz czekać

Opublikowano

za kilka miesięcy jak się dowiedzą że gracze odchodzą

odchodzą? skąd? z servera bety? Człowieku obudź się.. to jest SERVER testowy - tutaj grają ludzie dla przyjemności. Mówisz o odchodzeniu z gry to popatrz na to ile osób odeszło z servera PL1 w przeciągu kilku lat. Można najprościej to zauważyć na czacie gdzie kiedyś dosłownie pękał w szwach i tętnił życiem a teraz? Gra stała się nudna, zamieniła się w gwiezdne wojny a kolejne wprowadzane dodatki do gry są do dupy (że tak powiem). Czasami sam się zastanawiam dlaczego BP samo sobie strzeliło w głowę (już z 2 lata temu). Niestety po ostatnim evencie (kiedy to jeszcze Niemcy) władali tą grą to było bodajże w 2008 roku wszystko wyglądało inaczej. Dlaczego został usunięty jackpot ? Serio ludzie tego nie widzicie? Ludzie zaczęli się zgadywać na serverach aby wygrać JP, to jest to czego się BP nie spodziewało i takim trafem 10000$ wpadało nawet w ręce Polaków (bo sam doskonale pamiętam jak brałem w nim udział dla jednego z naszych graczy). BP nie będzie miało takich zysków jak kiedyś i to się nie zmieni. Kiedyś nie dało się grać bo były servery przeciążone i padały jak zapałki, dopiero po zmianie można było normalnie funkcjonować. Proszę Ci, nie mów co mam robić, bo te Twoje wypociny typu (nie graj na becie bo wszystko było za free a teraz już nie) są nic nie warte. Nie każdy gra dla rankingu, inni nie są uzależnieni i chcą sobie tylko pograć/posprawdzać co się zmieniło w grze. Osobiście już nie gram na żadnym serverze bo moim zdaniem gra się zepsuła ale jak słyszę takie bzdury to już mnie ponosi. Gadasz o odchodzeniu, jak oni to mają gdzieś bo już zarobili tyle że całe życie mogą sobie siedzieć do góry tyłkiem  :)

Pozdrawiam starą ekipę, która wie co z czym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...