Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tstorm wygrywa 16-6 trzecią mapę! ss z wygraną zara wrzucę :)

Jak na razie wszystko idzie idealnie po mojej myśli, też zaraz wrzucę :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

No k***a wreszcie VP pokazało klasę, pokonać 2:0 NaVi na lanach nie każdy potrafi.

Meczu nie obstawiłem bo na VP już straciłem dosyć sporo (xD) ale cieszę się w c**j że wracają do formy.

Szkoda tylko że burze u mnie były i neta nie miałem więc streama nie mogłem obejrzeć :/

Chociać Tempo Storm mi pykło, mało obstawiłem ale powoli do przodu.

Nie wiem czy obstawiać jeszcze coś dzisiaj czy już sobie odpuścić.

Opublikowano

nie było mnie cały mecz, aż tak słabo grało cloud9, że ugrali tylko 5 rund? B)

Haha mnie tez nie bylo wracam z silowni odpalam kompa, patrze, a tu 15:5, az zaluje, ze nie postawilem wiecej na mouz ehh ;/

Opublikowano

Haha mnie tez nie bylo wracam z silowni odpalam kompa, patrze, a tu 15:5, az zaluje, ze nie postawilem wiecej na mouz ehh ;/

też postawiłem tylko 1,3 euro, ale do wygrania mam prawie 4, więc nie jest źle :D

Opublikowano

też postawiłem tylko 1,3 euro, ale do wygrania mam prawie 4, więc nie jest źle :D

Malymi kroczkami do milionera xD Ogolnie to jestem zaskoczony tak dobra gra mouz :O Jezeli trafia do finalu, to chyba postawie takie solidne medium na nich :D

Opublikowano

Malymi kroczkami do milionera xD Ogolnie to jestem zaskoczony tak dobra gra mouz :O Jezeli trafia do finalu, to chyba postawie takie solidne medium na nich :D

W finale to wykażą się Virtusi  <3

Opublikowano

Jeśli mouz to ugra to spotka się z VP w półfinałach. Po dzisiejszym wyniku meczu z NaVi myślę że Virtusi nie odpuściliby tego spotkania i zakończyło by się wynikiem 2:1.

Opublikowano

@Feezy @largoczinio

Nie jarajcie się tak, to dopiero pierwsza mapa, na dodatek wybrana przez Mouz, jeśli C9 uda się wygrać dusta, to cobble też powinien skończyć się na ich korzyść.

Opublikowano

Nie no C9 tak raczej nisko nie spadnie i nie powinni przegrac z CLG ;o

Kto wie, bardzo ładnie grali wcześniejszy mecz z C9 i ledwo ledwo przegrali, a widać że u nich dłuższa gra-gorsze granie, a CLG ładnie się rozkręciło ^^

polecam lowa/icb na clg

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dokładnie jak działają te eliminacje do ESL Cologne? Ile teamów awansuje na majora, ile meczy muszą wygrać itp.

Bo już się pogubiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...