Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogółem mecz na wysokim poziomie, wbita snaxa przez smoke 4k poezja aż przyjemnie się oglądało ale chyba nie powiecie mi, że vp słynie z tego że jak tak naprawdę mają wygraną w kieszeni (15:10) to potrafią osiąść na laurach a efekty tego było widać w dzisiejszym meczu. Też uważam że VP > Fnatic tylko na takie zespoły jak Fnatic nie można sie rozkojarzyć czy myśleć o dupie marynie szczególnie że VP przegrywając ten mecz odpali z jednego turnieju, mieli nóż na gardle myślałem że to wystarczy by wygrali. Sercem za VP rozumem za fnatic 

bez gif

Opublikowano

Co myślicie o dzisiejszym meczu Titan vs Fnatic? Titan mogą zaskoczyć?

graphic.png

Opublikowano

Titan vs Fnatic?

Penta vs Infused?

TSM vs EnVyUs?

Chciałbym postawić wszystko co mam, na który z tych meczy stawiac i druzyny/e?? (z 14 euro zostalo mi ok 3-4 ^^ trzeba sie odrobić)

Opublikowano

Titan vs fnatic, straszna decyzja ,tym bardziej, że wszystko jest tutaj możliwe, mecz BO1 myślę, że jak postawie na Fnatic moje all in 5 euro to coś z tego będzie, w końcu teraz mają dość dobrą formę :P

Opublikowano

Titan vs fnatic, straszna decyzja ,tym bardziej, że wszystko jest tutaj możliwe, mecz BO1 myślę, że jak postawie na Fnatic moje all in 5 euro to coś z tego będzie, w końcu teraz mają dość dobrą formę :P

BO1, a jak mapa?

Opublikowano

­

Ile % było ?

@topic

Obie drużyna grają gut :D

Ja bym leciał na Titanów.

54% fnatic 

Co do meczy

Fnatic > Titan Train

14 dni temu Fnatic dostało srogie bęcki od Titan na train (16:13) zagrali naprawdę słaby mecz jak na ich poziom niemniej jednak nie można zapomnieć, że jednak Fnatic to Fnatic, mają bardzo dobrych "clutch'erów" psychicznie są bardzo mocni oraz ich teamplay na mapie takiej jak train powinien przesądzić o wyniku

Proponowany bet: Fnatic

Envy TSM (?) Mirage 

Ostatnimi czasy  TSM jest  w nieziemsko dobrej formie, większość ostatnich meczy wygrywali max do 6, jedynie z Navi na cache w dogrywce, nie mniej jednak warto pamiętać, że TSM to drużyna bardzo dobra pod względem poszczególnych skillów zawodników. Envyus podobnie jak TSM w ostatnich meczach pokazywało wysoki poziom w każdym meczu nie wliczając overpassa z Pentą którego oglądałem i uważam, że to była jedna wielka pomyłka. Wygrali z Fnatic o ile mnie pamięć nie myli 2 dni temu na cache (16:5) oraz jak na mape Mirage gdzie wiadomo kontrola mida to podstawa posiadają dobrego snajpera. 

Sądzę, że mecz będzie dość zacięty

Proponowany bet: Envy, procenty kuszą, jeśli Kenny będzie w formie i na midzie będzie nie do zdarcia po stronie ct może być pogrom + tak jak mówię mecz 50/50 szczegółowe aspekty zawodników zadecydują o wygranej. Osobiście chyba odpuszczę ten mecz aczkolwiek bardziej byłbym skłonny dla beta Envy

TSM > VP Mirage

Tak jak napisałem w meczu UP TSM posiada bardzo dobrych indywidualnych zawodników oraz ich forma stoi na  naprawdę wysokim poziomie. Virtusi zaś nie radzą sobie tak jak powinni. 

Proponowany bet: TSM, nie wydaje mi się, żeby była jakaś rewelacja ze strony VP

Taka moja delikatna rozpiska na temat najciekawszych meczy dzisiaj, troszeczkę analizowałem poszczególne mapy wyniki wszystkich drużyn i jeśli ja miałbym dziś betować na pewno zastosuję się do rozpiski którą właśnie czytacie. Tylko pamiętajcie i miejcie na uwadze, że są to mecze BO1 a jak wiadomo na nich może się wszystko wydarzyć.

Miłego betowania :) !

bez gif

Opublikowano

VP > TSM Mirage

Tak jak napisałem w meczu UP TSM posiada bardzo dobrych indywidualnych zawodników oraz ich forma stoi na  naprawdę wysokim poziomie. Virtusi zaś nie radzą sobie tak jak powinni. 

Proponowany bet: TSM, nie wydaje mi się, żeby była jakaś rewelacja ze strony VP

Coś tu nie gra  :v

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

kurde, mam ochote postawic na polakow z tsm,ale czuje ze bedzie ez dla tsm :< tyle ze z drugiej strony vp wkoncu musi cos wygrac xDD

Opublikowano

Ayyy, envy prawie. Gdyby nie ten błąd, gdy było 14:13 dla NiPu i Szwedzi mieli eco. Ehh, gg, oby lepiej poszło w meczu z TSM.
Rip skins 15 centów poszło :makka:

no kurde, envy 14:5 > 16:13, tsm pokazało, że jednak umie grać, niemal zrobiliby naprawdę niezły comeback.

tenor.gif

Opublikowano

Najlepszy mecz na dzisiaj chyba to Envy vs Fnatic bo1 train 

Teoretycznie tak jak 90% na hltv pisze "ez for envy" bo raptem 8 dni temu fnatic zostało wulgarnie mówiąc rozj*bane na train przez envy 16:3:

http://i.imgur.com/PJvPNTb.png

Jednak po 1

- To jest Fnatic

po 2

- To jest mapa bo1

Wszystko może się wydarzyć, procenty kuszą, chyba wjadę full na envy. 

Jakieś opinie na temat tego meczu? 

bez gif

Opublikowano

­

Najlepszy mecz na dzisiaj chyba to Envy vs Fnatic bo1 train 

Teoretycznie tak jak 90% na hltv pisze "ez for envy" bo raptem 8 dni temu fnatic zostało wulgarnie mówiąc rozj*bane na train przez envy 16:3:

http://i.imgur.com/PJvPNTb.png

Jednak po 1

- To jest Fnatic

po 2

- To jest mapa bo1

Wszystko może się wydarzyć, procenty kuszą, chyba wjadę full na envy. 

Jakieś opinie na temat tego meczu? 

Moim zdaniem envy wygra, chociaż za tydzień major, więc drużyny mogą "oszczędzać taktyki" na tego właśnie majora. No i mecz meczowi nierówny, niby wygrali z fnatic do 3, ale np. wczoraj envy jakoś bardzo dobrze nie grali, wygrali z TSM, ale z Titanami i z NiP'em przegrali. Ale jednak stawiałbym (jakbym miał skiny :v) na envy. Ew. skip, bo nie jest to pewny mecz.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...