Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyżej 5/8 meczów weszło, teoretycznie 6/8, bo sam obstawiłem jednak VP.

Dignitas vs Astralis - Dignitas oczywiście, ładny meczyk z CLG dziś, wczoraj wyrównany mecz z Astralis, a jutro nie zagra u nich dupreeh - nie wiem czemu, wiem tyle, że był w szpitalu dziś, za niego pojawi się zonic, więc mają 2 stand inów + xyp9x, który nie gra najlepiej na tym majorze, a karrigan zawsze ssał, rubino + k0nfig ez.

NiP vs Flipsid3 - nie ma co tłumaczyć, NiP wygra, flip ma szanse na jedną mapę, ale nie ma mowy o dwóch.

Liquid vs mouz - IMO liquid, ale mecz będzie wyrównany, na pewno 3 mapy (mouz ma lepszy map pool), s1mple nie gra najlepiej, mam nadzieję, że się obudzi, bo liquid przy awansie osiągnie więcej niż mouz, jdm także nie gra najgorzej, oba teamy mocno aimowe - niko, nex, s1mple, elige.

Fnatic vs Faze - także myślę, że będą 3 mapy - 2 wyrównane lub 2:0 dla Fnatic. Ogólnie Faze ma duży potencjał z obecnym składem. Zależy jeszcze od %, powinny być w pobliżu 55/45 dla fnc. 

Twoja znajomosc co do obstawiania meczy rowna sie ze znajomoscia noszenia majtek u dziwki = zerowa.

hehe ostro, how much?

http://prntscr.com/bq3230

dzięki za % bobki 

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co myślicie o SK vs Liquid? 

SK myśle tutaj troszkę wyżej poprzeczka :D bynajmniej ja tak uważam nie każdy może się ze mną zgodzić ;)

Opublikowano

SK myśle tutaj troszkę wyżej poprzeczka :D bynajmniej ja tak uważam nie każdy może się ze mną zgodzić ;)

bynajmniej ty tak uwazasz

Opublikowano

bynajmniej ty tak uwazasz

bynajmniej =/ przynajmniej

@top

sk

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

LDLC vs Pride? 

80% na ldlc xD

Najlepiej skip albo low na Pride (lub low na fanobecie, że pride wygra jedną mapę).

LDLC jest faworytem, ale te % są z dupy 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dlaczego wszystko zamarło tutaj? 

Sądzę, że większość przerzuciła się z betowania (w sumie teraz aktualnie nie da się betować) na jackpoty. Jackpoty się rozkręciły, a o longue mało kto już mówi i tak się stało i z tym tematem.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...