Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem za ducks :) Ale chwilowo czekam na pewniaki aby sie odrobic bo ostatnio stracilem 135$ :D tak jak teraz na Titanów postawilem 2x ak redline awp redline i m4a1s guardiana :D I jeszcze na VP przegrałem przez Kqly który jak zobaczył że ma tyle kwitu na kupno broni to juz nie wyszedl ani nic :) a na dodatek nie przyznał sie że rzucił kilka akaczy :)

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co wy obstawiacie placzki jednie? potem placzecie bo straciliscie ! nie obstawiajcie i ogladajcie tylko 

Masz na myśli mnie ? czy co ? :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

po co wy obstawiacie placzki jednie? potem placzecie bo straciliscie ! nie obstawiajcie i ogladajcie tylko 

A czemu nie? Dzięki skinom nie będziesz lepszy w CS'a, to tym bardziej nie opłaca się ich trzymać. Lepiej zaryzykować - wygrać i posprzedawać, a potem np.: przepustkę sobie kupić.

Opublikowano

LIVE:

http://www.twitch.tv/dabo0

Heroin słabo grają, w pierwszych rundach w swoich strzelali, potem Oil granatem w swojego rzucił, fleszem w siebie rzucają. Moim zdaniem Ducks to wygrają.

No i wychodzi na to, że heroin wygrywa :D Zobaczymy jak będzie dalej :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

postawilem na nomercy bo to polacy :) a teraz na heroin bo wiedzialem ze moga sie odpalic bo sa gownianym teamem . Nawet guardian mowil kiedys ze  "fast fcking cheater"

Opublikowano

DDOSY , przez tych ktorzy nie chca stracic skinow :(

To jest bez sensu ....

Jutro grają o 20:30

I jak NM będą wygrywać to znowu inni będą ddosować ...

Jestem ciekaw co z skinami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...