Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim przypadku i tak jestem cebulak bo gram w cs 2 tyg i najlepsze rzeczy mam po 2e ;) Obstawie chyba Zirke i jakieś usupełnienie do 2 euro

Ps. Chce się komuś mi dać jakieś itemy do obstawiania ? On mi mówi na co dać i po wygranej oddaje itemy i dzielimy się nagrodą ;D Jakby ktoś chciał obstawić więcej to pisać PW

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Titan miał być pewniakiem, a ledwo co wygrali ....

Paranoia wygrała - a miała tylko 33% (coś mi tam wpadło :D)

Teraz dopiero Mystik gra z TG.

Opublikowano

Kolejne mecze:

Wizards vs Fnatik

Titan vs Mystik

NiP vs VP

LDCL vs Dignitas

TG vs T4B

Titan vs TG

Jak obstawiłem:

Fnatik

Mystik (śmieci)

VP (śmieci)

Dignitas (śmieci)

T4B (śmieci)

Titan (śmieci)

Jak dla mnie dzisiaj żaden mecz nie jest pewniakiem szczególnie po tym jak wczoraj Titan grało.

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

dawac  dawac nip. Mecz tylko o punkty wiec sie nie spinajcie ze na virtus nie postawilem . 10 winstreak na csgolounge w ciagu tygodnia z itemka wartego 1$ wyciagam teraz na takie <3

mystic wygra titan nie jest w formie 

fnatic a wizards 60%/40% raczej na rowni tylko wtedy jak bedzie inferno , jak bedzie nuke to wizards wszystkie inne mapy procz nuke i inferno fnaticy wygraja .

LDLC 50%vs Dignitas 50%, nie wiem tutaj 50/50

TG 70%vs t4b 30%, raczej wygra TeamGlobal bo t4b grala na titan ktore sa strasznie slabe na ten moment przegrywajac nawet z 2 zastepujacymi ziomkami na ich najlepszej mapie dust2 , prawie przegrali wczoraj na Team4Balkan co wieksza czesc graczy nie ma nawet dodatniego KDA i 40% HS

Titan40% vs TG60% raczej tutaj wygra Team Global bo jak mowilem titan jest slabe na ten moment , wypadli z rytmu grajac defensywnie ze wzgledu na to ze maja teraz kenny`ego ktory gra z awp , shox gral agresywnie i to wychodzilo z teamem . Gdyby shox byl znowu w titan raczej by szybko sie przystosowali . 

Tak czuje ze fnatic przegra wiec lepiej bym nie stawial na nich , najlepiej dac na nip bo graja dobrze :)

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

dawac  dawac nip. Mecz tylko o punkty wiec sie nie spinajcie ze na virtus nie postawilem . 10 winstreak na csgolounge w ciagu tygodnia z itemka wartego 1$ wyciagam teraz na takie <3

mystic wygra titan nie jest w formie 

fnatic a wizards 60%/40% raczej na rowni tylko wtedy jak bedzie inferno , jak bedzie nuke to wizards wszystkie inne mapy procz nuke i inferno fnaticy wygraja .

LDLC 50%vs Dignitas 50%, nie wiem tutaj 50/50

TG 70%vs t4b 30%, raczej wygra TeamGlobal bo t4b grala na titan ktore sa strasznie slabe na ten moment przegrywajac nawet z 2 zastepujacymi ziomkami na ich najlepszej mapie dust2 , prawie przegrali wczoraj na Team4Balkan co wieksza czesc graczy nie ma nawet dodatniego KDA i 40% HS

Titan40% vs TG60% raczej tutaj wygra Team Global bo jak mowilem titan jest slabe na ten moment , wypadli z rytmu grajac defensywnie ze wzgledu na to ze maja teraz kenny`ego ktory gra z awp , shox gral agresywnie i to wychodzilo z teamem . Gdyby shox byl znowu w titan raczej by szybko sie przystosowali . 

Tak czuje ze fnatic przegra wiec lepiej bym nie stawial na nich , najlepiej dac na nip bo graja dobrze :)

Szkoda twoich itemów :P Virtus wygrał 16-10 ^^

Opublikowano

wpadło :D

a mogłem postawić jeszcze ak blue stattrak, by jakiś asiimov był ;3

Eh25fz9.png

dodatkowo jeszcze postawiłem jakiegoś glocka smoczy tatuaż, kameleona na Virtusów jeszcze ;P

279981407253602336505.png
Opublikowano

jak myślicie, vp wygra dzisiaj z tg ? czy większa szansa jest że raczej nip wygra z tytanami. Bo chce postawić itemasy warte 25 ojro. Mi się wydaje że raczej opłaca się bardziej na vp postawić

@Edit

na czym polegała wczorajsza spina jarka z get rightem o itemy i obstawianie czy uj wie o co 

Opublikowano

jak myślicie, vp wygra dzisiaj z tg ? czy większa szansa jest że raczej nip wygra z tytanami. Bo chce postawić itemasy warte 25 ojro. Mi się wydaje że raczej opłaca się bardziej na vp postawić

@Edit

na czym polegała wczorajsza spina jarka z get rightem o itemy i obstawianie czy uj wie o co 

Wyciekły wyniki LDLC vs VP, który był rozegrany szybciej i mogli betować szybciej znając wynik ;) 

he?

Opublikowano

1. Mystik bo Titan nie jest w formie.

2. LDLC 

3. VP

4. Dignitas

5. NIP 

Zgadzam się, ale z pierwszym meczem byłbym ostrożnym. Titan nie jest w formie, a wczoraj wygrali.

Opublikowano

Zgadzam się, ale z pierwszym meczem byłbym ostrożnym. Titan nie jest w formie, a wczoraj wygrali.

No wczoraj mieli troche problemów aby ugrac. Stawiam ze zagraja dd2 ktore Mystik wygra ,  Mirage tutaj moze byc ciezko jakies 60% ze Titan ugra. I mysle ze ostatnia mapa bedzie inferno :)  Sam mysle czy obstawiac wogle ten mecz ale jest duze ryzyko :) 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja zrobiłem wczoraj spory błąd przed meczem NIP - Titan. Przeanalizowałem punkty itp i 15min przed meczem zmienilem na Titan i jeszcze w terro zaczynali i nie mogli nic ugrac. A w Nipie wszyscy ładnie grali.

Opublikowano

ehh to mj czy col?  - i czy w ogóle warto stawiać na któregoś z nich czy jednak wygrana jest nie pewna. 

Mecz jest nie pewny ale myśle ze Manajuma wygra :)

Opublikowano

Mecz jest nie pewny ale myśle ze Manajuma wygra :)

Czyli lepiej nie stawiać? bo bym postawił ale zbytnio nie przeglądam wszystkich meczy i nie wiem czy czasem im nie odwali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...