Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie jest to fortuna, ale wierze w NiP, że to wygrają.

G7wJN3M.png

NiP jest bez formy, ale wątpię, aby przegrali ten meczyk, mimo to że friberg nic nie strzela na tym turnieju to lowa można dać.

Navi vs CLG - imo ez navi, można dawać skiny o dużej wartości, nawet trzeba bo drop będzie marny.

Envy vs Fnatic - jak na razie to jest moja największa rozkmina życiowa. Z jednej strony mam wrażenie, że fnatic kryje swoje taktyki na dalsze rozgrywki, ale nawet jeśli to i tak chyba nie mają najlepszej formy. Ale i tak daję na fnatic lowa + naklejkę obstawiam.

G2 vs VP - zdecydowanie vp, forma g2 nie zapowiada jakiegoś zaskoczenia.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja wspieram vp jeszcze od czasów 1.6 i team pentagram, czy zaliczyłbym ich do top4? Nie mam pojęcia, zdecydowanie wrzuciłbym tam tsm, fnatic i envyus. Luminosity raczej ogra NaVi.

Opublikowano

Ja tam nadal uważam że są top5 i pierdoli mnie co o tym sądzicie. 

Teraz trzymam kciuki za LG a finał EnVy vs. NiP. Jestem ciekawy czy dożyję wygrania majora przez TSM. Nie spodziewałem się że NiP da radę. Gdybym miał czym obstawiać to po tym majorze pewnie byłbym sporo na minusie.

Opublikowano

golden rule nie betować na VP, a później płaczecie cebulaki że przegraliśćie skiny na VP, osobiscie też byłem pewien że finał będzie TSM VS ENVYUS, no ale cóż zapowiada się ciekawie :) Envy pewnie wygra, a LG vs Navi to raczej navi jest tutaj moim faworytem :)

Opublikowano

A ja wierzę że NiP odżyło i wygra DH, mocno wierze. Denerwują mnie ludzie, którzy stawiają skiny, a potem wypłakują się na fanpage'ach drużyn, że to ich wina. (xD) Każdy z nas ma własny rozum i sami decydujemy na kogo stawiamy i czy w ogóle stawiamy, ludzie powinni obwiniać sami siebie, a nie zawodników którzy nie są niczemu winni.

ps. przegrałem 8 dolców na titan i dobrze się z tym czuję. ;]

Opublikowano

Nikt chyba nie spodziewał się, że tak szybko odpadnie Fnatic, TSM oraz VP. W sumie to dzięki temu zrobiło się całkiem ciekawie, może to i lepiej.

Opublikowano

cebulaki ale gówna, przegrać z jakimiś bobkami z Portugalii i Norwegii, dalej powiecie, że vp>fnatic i vp top4? 

bobkami? co ty tu wypisujesz? o.O

Strasznie mocny turniej, nieprzewidywalne mecze i to się podoba. W finale widzę envyus oraz nip i to będzie świetny meczyk. 

Opublikowano

^NiP

Nie lubie g2 i nie chce zeby doszli do finału. Gdyby nie ten caly dzej kej em to nawet by nie weszli do cwiercfinalu. Ogarnac sie EnVy. Jazda z nimi.

Opublikowano

Wczoraj wygralem 25 euro na Nipie to mowie dzisiaj tez na maly procencik postawie i jestem blisko niezlego hajsu ;)

9931814463787851445646.jpeg

@Edit

stresują sie jak c**j, nawet smoka jeszcze na ct nie rzucili a juz sie wbili na B i zjebalo im to cala akcje

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

czulem, ze navi wygra, moglem wiecej obstawic ale troche ryzykowne bylo to tylko lowbet ;]

7j6r49.jpg

mysle, ze navi vs envy bedzie bardzo wyrownane wiec wjezdzam jakims bardzo niskim betem na navi bo maja mniejsze procenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...