Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniamy wizerunek MPCforum.pl - WYNIKI KONKURSU!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje, choć logo numer dwa podoba mi się bardziej niż Wrednej. Jednak nie mnie to oceniać, tym bardziej, że grafik ze mnie żaden.

Fajnie, że organizujecie coraz częściej konkursy, które mają ciekawe nagrody, a na dodatek zazwyczaj pojawiają się różne kategorię, dzięki czemu każdy ma jakieś szanse. :-)

QuarK i Dziobagg lubią to
Opublikowano

Miałem bardzo podobny slogan od Vomara i nic (napisałem 1) Gry naszą pasją, szkoda :D Gratulacje dla zwycięzców.

Vomar™ lubi to

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano (edytowane)

slogany tak zjebane.... już samą nazwą forum jest odstraszane - naszą pasją są gry. Serio? plz... logo? tylko 3 spełnia oczekiwania nas wszystkich, a jedynka nie zasługuje na pierwsze miejsce, sentence także na drugie, prace były o wiele lepsze, ale... 

Edytowane przez Dziobak_2

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Gratulacje chociaż moim zdaniem drugie logo duże lepiej się prezentuje, oczywiście z całym poszanowaniem dla zwycięzcy :)

Opublikowano (edytowane)

Mi się logo Wrednej nie podoba... co tu jest takiego unikalnego, nieprzeciętnego? Cztery kwadraciki w różnych kolorach, a w szarym dodany pad. Do tego ta oklepana czcionka i wszystko w innym kolorze. Niezbyt fajnie to wygląda, ale to tylko moja opinia, a o gustach się podobno nie dyskutuje.
Według mnie nie wykazałaś się, Wredna.

Edytuje:
Ciekawe, jakby to było, gdyby zupełnie ktoś nieznany wrzucił takie logo jak Wredna, na stówę nie byłoby takiego 'poparcia'.

Edytowane przez DadekDesign
Dziobagg, Kubek, Kiceł i 5 innych lubią to
Opublikowano

Gratuluję zwycięzcom! :D

Już widzę jak hejty idą za hacki xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...