Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniamy wizerunek MPCforum.pl - WYNIKI KONKURSU!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

3 miejsce w konkursie loga powinno byc na 1 miejscu a wredna na 2. Logo wrednej jest slabe. I tak nie wierze, w to, ze znany nick w tym konkursie nie mial znaczenia.

Gratki nwm za co.

Edytowane przez Niecodzienny
matteom5 i kYRA. lubią to
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mi się wydaje że Konkurs został ustawiony i Wredna obojętnie co by nie wstawiła i tak Konkurs by wygrała.

Ogólnie to gratuluję trzeciemu miejscu w kategorii ''logo''.

Resztę pozostawiam bez komentarza.

Nie mam żadnej korzyści z tego, że wygrałam, dlatego też nie rozumiem Twojego podejścia :)

VIP jest mi teoretycznie niepotrzebny bo mam rangę dużo wyższą, a nagrody dobrowolnie oddałam, by mógł je zdobyć ktoś inny, w innym konkursie na mpc, komu bardziej się one przydadzą.

Opublikowano

Jeśli chodzi o logo to: 2 miejsce > 1 miejsce.

MroZuuu lubi to

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tylko to Drugie dla Waszej wiadmości nie jest LOGO, a BANNER, a to jest zasadnicza różnica, jak Wy sobie wyobrażacie wstawić to na forum? 

Pomyślcie troche, Wredna wygrała i nie ma co dyskutować. 

SebuśPL, Sathian i Wilczek lubią to
Opublikowano

Gratulacje.  :rolleyes:

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Opublikowano

Zauważyliście, że jak Wredna coś wygra (szczególnie w konkursach graficznych) to jest ogromny bul dupy? Z tych 3 jej praca jest najlepsza. Gratulacje.

Wilczek, Małpa i squah :') lubią to

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano (edytowane)

Gratulacje.

Przyznam się, że na coś liczyłem w kategorii "slogan", ale trudno ;) Tu można było wybrać praktycznie na oślep - "Naszą pasją są gry", "Bo wszyscy jesteśmy graczami", "Żyjemy dla gier" - wszystkie są bardzo podobne.

Do logo będzie mi się ciężko przyzwyczaić, ale cóż... Nie można stać w miejscu ;) W sumie ideałem byłoby dla mnie to z drugiego miejsca bez tła po prostu. Klimatyczne.

Edytowane przez Kicław
YGsMv3q.jpg
Opublikowano (edytowane)

Ale to taka prawda, że tutaj od zawsze się liczyły się rozmowy na tsie i cycki.

Pamiętam kolesiostwo jakie było za czasów kierzka. O korupcji nie wspomnę, która tutaj od zawsze była ( @Omek )

A slogany? ejj skoro takie bezmózgowe slogany zostały ocenione najwyżej to oceniający musieli być pod wpływem bo takie slogany to na co drugim nędznym forum widziałem (tych reklamiarzy).

Nie piszę, że praca Wrednej jest brzydka ale widziałem lepsze, dużo lepsze.

Edytowane przez pener2k15
Opublikowano

Ale to taka prawda, że tutaj od zawsze się liczyły się rozmowy na tsie i cycki.

Pamiętam kolesiostwo jakie było za czasów kierzka. O korupcji nie wspomnę, która tutaj od zawsze była ( @Omek )

A slogany? ejj skoro takie bezmózgowe slogany zostały ocenione najwyżej to oceniający musieli być pod wpływem bo takie slogany to na co drugim nędznym forum widziałem (tych reklamiarzy).

Nie piszę, że praca Wrednej jest brzydka ale widziałem lepsze, dużo lepsze.

Uprzedmiatawianie kogokolwiek jest po prostu dziecinne ;)

Poza tym w głosowaniu brał połączony team administracyjny i dualmedia, żeby nie była to decyzja jednostek. Dodatkowo przy wybieraniu sloganu, jak i loga, pomijane były osoby związane z administracją lub obsługą forum, aby uniknąć domysłów nt. nepotyzmu. Chcieliśmy, żeby wyszło najuczciwej jak się tylko da, dlatego losowanie koszulek będzie na ogólnodostępnym streamie.

Podkreślam, to samo co napisałem w newsie, logo zostało wybrane zgodnie z głosowaniem, pod kątem zgodności z wymaganiami i przedstawionym w konkursie zamysłem. Poza tym sprawa logo jest rozwojowa i samo wprowazenie go będzie ogłoszone razem z newsem. Prac było naprawdę sporo, poziom również był różny, a wypowiadając się, że "widziałeś" lepsze zastanawiam się tylko jak. Dalej, slogan forum, miał być prosty i wpadający w ucho. Nie dwuzdaniowych moloch, którego nikt nawet by nie czytał, tak samo śmieszne miksy językowe. Bądźmy poważni i się szanujmy.

Chociaż jak widać, można oferować każdemu fajną zabawę, to i tak znajdą się osoby, którym nigdy nic się nie podoba. Nie rozumiem tego.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...