Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniamy wizerunek MPCforum.pl - WYNIKI KONKURSU!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"NIEZBĘDNIK GRACZA" "Nasza pasja to gry"

I Takie coś ma wygrywać do kurwy ? Słabe w chuj.

loga też wybrane średnie

Duży plus dla Was że usuneliscie nazwe cheat z nazwy waszego forum, ponieważ to słowo było tam niepotrzebnie(gówno a nie hacki są tutaj raczej)

pozdro.

harnaś, Gamus i humannus lubią to
Opublikowano

Zdecydowanie powinna wygrać osoba która zajęła 3 miejsce - najbardziej odzwierciedla MultiPlayerCommunity.

Nie wiem kto to ocieniał, ale jak dla mnie Wredna nie powinna wygrać,a zając co najwyżej drugie miejsce.

Wgl jak możliwe, że grafika która można zrobić w 3min zajął 2 miejsce. Ja oceniam obiektywnie, nikogo z nich nie znam.

Ale gratulacje.. Sloganem też się nie popisali. Już lepsze by było Mamy obsesję na punkcie gier albo nasza pasją płynie z gier.

Opublikowano

3 logo świetne :D Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!

Opublikowano

Jeżeli mam być szczera, to wysalam chyba pięć propozycji loga i to, właśnie to które zostało wybrane było... hm nie wiem jak to nazwać.. "eksperymentem". Z tego co pamiętałam kokosz i ogólnie administracja mpc stawiała na prostotę. Coś na zasadzie loga, które zajęło drugie miejsca, jak i aktualnego. Czyli bez żadnych udziwnień, prosta czcionka ewentualnie jakieś zabarwienie dla "smaczku". Byłam święcie przekonana, że właśnie te logo zostanie odrzucone z miejsca bo jest zbyt udziwnione, zbyt kolorowe. Stawiałam na inny, mój projekt, a tutaj proszę.

Co do projektu @1373230489-U611928.pngengraver . Mi się ono nie podoba :P Za bardzo odwzorowuje nowe słowo w skrócie, jakim jest "community". A w końcu to nie forum społecznościowe, tylko forum o grach, cheatach itp. Z doświadczenia wiem, że takie logo by w studium graficznym nie przeszło.  Dodatkowo jest niefunkcjonalne. Nie dało by się go idealnie wykorzystać. Słonce moje :) jak robisz projekt, który ma być przeznaczony do druku to uważaj na cienie, czy "a la" cienie. ich drukarka nie wyłapie, nie będzie to idealnie czarne (niestety tusze to związki chemiczne, nie ma idealnie czarnego koloru, jest ciemnoszary). Więc prawdopodobnie np na koszulkach była by pod projektem taka mała, ciemna, brudna smuga, nie mówiąc już o tym, że na pewno była by widoczna na czarnych materiałach, jako takie szarawe odbarwienie, kontur.

@Lord Makin

Nie gram w  gry, brak na to czasu. W koszulkach zawierających grafikę gry też raczej nie chodzę :P  Dlatego też mała, ukryta ranga VIP i samo podziękowanie mi absolutnie wystarczy. Niech nagrody "idą dalej w świat". Może wykorzystacie je do innego konkursu i otrzyma je ktoś, komu naprawdę przyniosą dużo radości i się, jak najbardziej przydadzą.

Pozdrawiam i dziękuje za docenienie mojej pracy.

Wilczek, Sopher., Makin i 2 innych lubią to
Opublikowano

Jeżeli mam być szczera, to wysalam chyba pięć propozycji loga i to, właśnie to które zostało wybrane było... hm nie wiem jak to nazwać.. "eksperymentem". Z tego co pamiętałam kokosz i ogólnie administracja mpc stawiała na prostotę. Coś na zasadzie loga, które zajęło drugie miejsca, jak i aktualnego. Czyli bez żadnych udziwnień, prosta czcionka ewentualnie jakieś zabarwienie dla "smaczku". Byłam święcie przekonana, że właśnie te logo zostanie odrzucone z miejsca bo jest zbyt udziwnione, zbyt kolorowe. Stawiałam na inny, mój projekt, a tutaj proszę.

Co do projektu @1373230489-U611928.pngengraver . Mi się ono nie podoba :P Za bardzo odwzorowuje nowe słowo w skrócie, jakim jest "community". A w końcu to nie forum społecznościowe, tylko forum o grach, cheatach itp. Z doświadczenia wiem, że takie logo by w studium graficznym nie przeszło.  Dodatkowo jest niefunkcjonalne. Nie dało by się go idealnie wykorzystać. Słonce moje :) jak robisz projekt, który ma być przeznaczony do druku to uważaj na cienie, czy "a la" cienie. ich drukarka nie wyłapie, nie będzie to idealnie czarne (niestety tusze to związki chemiczne, nie ma idealnie czarnego koloru, jest ciemnoszary). Więc prawdopodobnie np na koszulkach była by pod projektem taka mała, ciemna, brudna smuga, nie mówiąc już o tym, że na pewno była by widoczna na czarnych materiałach, jako takie szarawe odbarwienie, kontur.

@Lord Makin

Nie gram w  gry, brak na to czasu. W koszulkach zawierających grafikę gry też raczej nie chodzę :P  Dlatego też mała, ukryta ranga VIP i samo podziękowanie mi absolutnie wystarczy. Niech nagrody "idą dalej w świat". Może wykorzystacie je do innego konkursu i otrzyma je ktoś, komu naprawdę przyniosą dużo radości i się, jak najbardziej przydadzą.

Pozdrawiam i dziękuje za docenienie mojej pracy.

I co ja mam z Tobą zrobić? :D

Wredna, CrossplaneR i Blezur lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mi się wydaje że Konkurs został ustawiony i Wredna obojętnie co by nie wstawiła i tak Konkurs by wygrała.

Ogólnie to gratuluję trzeciemu miejscu w kategorii ''logo''.

Resztę pozostawiam bez komentarza.

Miyoshi, matteom5 i Gandalf777 lubią to
Opublikowano

Mi się wydaje że Konkurs został ustawiony i Wredna obojętnie co by nie wstawiła i tak Konkurs by wygrała.

Czasami warto poczytać wcześniejsze odpowiedzi (kieruję to do wszystkich osób, które uważają, że konkurs był z góry ustawiony):

Wygrało logo, które spełniało wszystkie założenia konkursu. 

Poza tym nie bez powodu jest dopisek pod wynikami, ale wszystko w swoim czasie ;)

Post #52.

Gratuluję zwycięzcom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...