Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LoLEnhancementSuite - dodaj kilka funkcji do LoLa!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

was podpierdolą z tymi zmianami champów to polecą bany ;d na chuj to komu ;) jedyne co by mnie tam interesowało to niewidoczność na czacie ale pewnie nie działa jak te wszystkie apper offline z bol forum gdzie wywala czat a wciąż mnie widać ;d 

Opublikowano

Tak nie ma za to bana:

• SecretsKeptOurAramsWasted: Odkrywa wrogich bohaterów na Aramie.
  • PickWhileLockedTYLKO NA BLIND PICKACH: Pozwala na zmianę bohatera nawet po kliknięciu Lock In. Działa, dopóki jest co najmniej jedna osoba, która nie zatwierdziła.
Opublikowano

Tak nie ma za to bana:

• PickWhileLockedTYLKO NA BLIND PICKACH: Pozwala na zmianę bohatera nawet po kliknięciu Lock In. Działa, dopóki jest co najmniej jedna osoba, która nie zatwierdziła.

Teoretycznie jest, praktycznie riot i tak nie da rady tego sprawdzić więc bana dostaniesz jak przykładowo wyślesz im screena z tym :D

Opublikowano

Tak nie ma za to bana:

Po pierwsze, odkrywa tylko dla Ciebie.

Po drugie, dopisałem gwiazdkę w temacie: używaj rozważnie.

Po trzecie, zwal winę na visual buga i gówno riot zrobi.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano
  • SeeTeamColor: Pokazuje, po której stronie mapy jest twój team (blue/red)

Przecież ta opcja jest bazowo w cliencie. Co do programu to już wcześniej go widziałem, przydatny do refreszowania sklepu, wysyłania wiadomości do graczy offline i status niewidoczny no i i jak ktoś aramy gra to może sobie podpatrzeć przeciwne picki, reszta imo zbędne gadżety.

Opublikowano

W sumie to teraz stwierdzam, że useless dla mnie to jest. Gdyby działalo te pickowanie na rankedzie to byłoby broken.

@UP  Musisz swoją grę na Custom stworzyć.

Opublikowano

PickWhileLockedTYLKO NA BLIND PICKACH: Pozwala na zmianę bohatera nawet po kliknięciu Lock In. Działa, dopóki jest co najmniej jedna osoba, która nie zatwierdziła.

haah kurwa na pewno nie ma bana pozdro

Opublikowano

• AnyGameType: To jest na razie bezużyteczne, bo nie ma żadnego specjalnego trybu. (Na specjalnych trybach (One for All etc.) pozwala grać we wszystkich typach wybierania[czyli blind pick, draft etc.])

Czyli wychodzi na to że można grać ranked dominiony i draft ARAMY?

Opublikowano

To jest banowane i tak.. chodzi o to, że nie jest wykrywalne samowolnie. Musiałby Cie ktoś podpierdolić, że grałeś customa showdown. Bo to jest "nie fair", że Ty możesz grać Showdowna a inni też nie więc banowane tak jak timery.

@topic : Przydatne i działa wszystko. Przydaje się zwłaszcza na normalach zmiana champa jak ktoś w teamie strollował a wszyscy locknęli (w tym my) to zmieniamy z np Katariny na ADC ;d

Wszyscy lockneli... Po tym już wiedziałem, że kiepsko czytasz ze zrozumieniem. Ta opcja działa tylko, jeśli ktoś w twoim teamie jeszcze nie zalockował. Czyli macie noobka w teamie, jakiś ogarnięty jeszcze nie locknął, to możesz zmienić, ale jak już locknie to nie.

• AnyGameType: To jest na razie bezużyteczne, bo nie ma żadnego specjalnego trybu. (Na specjalnych trybach (One for All etc.) pozwala grać we wszystkich typach wybierania[czyli blind pick, draft etc.])

Czyli wychodzi na to że można grać ranked dominiony i draft ARAMY?

Tylko specjalne tryby, czyli gracie All For One i możesz zagrać w to drafta :P

// Jeżeli potrzebujecie jakiejś pomocy, albo znacie słabo angielski, to mogę w waszym imieniu napisać post na oficjalnym forum, w oficjalnym temacie tego programu :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Rozumiem, że ten dodatek nie posiada wbudowanego zoom hacka?

Nie, nie posiada. Chodź zaproponuję to autorowi, ponieważ zoom hack jest dość przydatny, tym bardziej, że w tym programie można zaznaczyć/odznaczyć co chcemy wgrać :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie, nie posiada. Chodź zaproponuję to autorowi, ponieważ zoom hack jest dość przydatny, tym bardziej, że w tym programie można zaznaczyć/odznaczyć co chcemy wgrać :)

Snowl nie zgodzi się na to. On nie chce, by Riot się do niego przyczepił, jak to się stało z LegendaryClientem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Wszyscy lockneli... Po tym już wiedziałem, że kiepsko czytasz ze zrozumieniem. Ta opcja działa tylko, jeśli ktoś w twoim teamie jeszcze nie zalockował. Czyli macie noobka w teamie, jakiś ogarnięty jeszcze nie locknął, to możesz zmienić, ale jak już locknie to nie.

Tylko specjalne tryby, czyli gracie All For One i możesz zagrać w to drafta :P

// Jeżeli potrzebujecie jakiejś pomocy, albo znacie słabo angielski, to mogę w waszym imieniu napisać post na oficjalnym forum, w oficjalnym temacie tego programu :)

To Ty źle czytasz tutorial, lol. Osobiście testowałem i działa nawet jeśli enemy jeszcze nie zlockowali tak więc w 90% przypadkach zdążymy zmienić champa na odpowiedniego.  Źle się wcześniej wyraziłem bo chodzi o to, że wystarczy 1 osoba na 9 (nie licząc nas) i możemy zmienić champa.

Opublikowano

Jak już kolega wyżej wspomniał, modyfikacja klienta jest banowana. Sprawdzałem na 8lvl opcja lock in działa.Akurat miałem jakiś laików w teamie i nie ogarneli ale nie wiem czy jest sens ryzykować platyne... Jak dla mnie delete, ale modzik ładny

Opublikowano

Refresz

Nie mogę tego zainstalować, problemy z .xml.

To samo co w pierwszym poście.

Opublikowano

FDCLIOJLIO,KLOKI;.FCDVLOK./FDCL.O;K/DFGLOI;P/FRŁDSEXLÓFDCX L.OI;PFDCL.ÓF DCL.KFVCŁ.KVFC L;K/.FDVG/LO;.VGFC L.VCF;L.K/PFCVGL.K;/FCDVGL/;.KFGVH;L.K/FCV/. /GH  KG K M

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...