Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie zachęcić do gry ?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nastepny tydzien mam wolny, i chciałbym se pograć w Margonem, ale mi sie nie chce expić, mam chyba 22 level Tropicielem, moim zamiarem jest stanie na kotołaku i wydropienie hera, albo chociaż uni, jakbym wydropił to bym grał, ale mi sie nie chce :D

Pytanie nie dotyczące pytanka, czego polecacie słuchać podczas gry w Margo ?

Opublikowano

1. To niech Ci się zachce. Sam musisz się zmotywować. Ewentualnie poszukaj sobie murzyna co Ci postoi na kotołaku

2. Muzyki...

Opublikowano

No to chyba sam powinieneś wiedzieć co lubisz słuchać. Ja przykładowo słucham muzyki elektronicznej (DubStep, d'n'b, glich, rave...)

Opublikowano

Musisz się sam wciągnąć w klimat gry, a to czego słuchasz to już twoja sprawa... Gwarantuję Ci, że po jakimś czasie exp nie będzie nudny ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Najlepiej wgl się do tej gry nie zmuszaj gra z dnia na dzień zmienia się na gorsze pograj sobie w coś przyjemnego na co będziesz miał czas i coś dla casuali jak moge ci polecić jakąś gre to najlepszy wybór to będzie AQW, PoE i S&F :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się już zachęcać do gry.

Sam mam 95 poziom Tancerzem, średnie eq oraz 65 milionów złota.

Jednak nie mam więcej zamiaru grać. Gracze, którzy całe eventy poświęcają na zbieranie jakichś pisanek czy szczęk wampira, by potem wymienić je na bardzo silne przedmioty ulepszone czy heroiczne są nie do pokonania. 

Jeśli chcesz expić, ewentualnie zarabiać złoto i potem chwalić się nim, to graj sobie. 

Uwaga! To nie dotyczy w takim stopniu margonem.com!

Jeśli mimo wszystko chcesz motywacji...

- słuchaj ulubionej muzyki,

- graj profesją, w której się widzisz, bo wtedy masz dodatkową przyjemność z rozgrywki,

- nie zmuszaj się do gry. Jeśli nie masz ochoty na expienie, czy w ogóle na tą "pikselozę", to nie graj, bo to Ci tylko obrzydzi grę.

- nie wchodź na fora związane z dalszym rozwojem gry, dojdziesz do wniosku, że Garmory nie może przyznać się do błędu, jest zbytnio ustawione na pieniądze i czasy świetności tej gry przeminęły.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja napiszę na swoim przykładzie. Jeśli nie chce mi się siedzieć lub expić na moim tropicielu to robię nową postać wbijam około 5 level, najlepiej jak to jest mag. Stoję na żabach i lootam sobie żabie oczy. Wiem, że nie ma z tego dużo pieniędzy, ale zawsze coś jest. A jak chcesz już zarobić bardzo dużo to zbieraj trufle i wystawiaj na aukcji za dużo pieniędzy. Ludzie to kupują.  :ninja:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj ulubionej muzyki i każdego dnia stawiaj sobie nowy cel do osiągnięcia, byleby nie był on za trudny :).

Nick w grze: GiorgioDobko lub D0BS0N

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu niech Ci się zechce, pomyśl w pozytywnym znaczeniu jakie później będziesz miał zyski z tego expienia czy tam dropienia.

To na pewno Cię zmotywuje bo zawsze trzeba iść przed siebie nie stać w miejscu bo w tedy traci się chęć we wszystko związane z daną sytuacją :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej trzeba mieć motywację i cel :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , Moim zdaniem polecam sobie pograć i codziennie zrobić swój cel , ja na przykład miałem swój cel i dalej go mam. Cel ? Wbić się w topkę , zrobić klan 5/5 + out i Depo klanowe , Puki co to mi to nie wychodzi , ale dodaje mi to siły . "Co mnie nie zabije co mnie wzmocni" pamiętaj ten cytat.

Z fartem Classicowy Q z Pandory :)

Śpieszmy Się Kochać ludzi tak szybko umierają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...