Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zagrac Na Yt2Game

straw994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIDZĘ ŻE CORAZ WIĘCEJ POLAKÓW I TAK MA BYĆ NAJLEPIEJ GRAĆ NA MODZIE BO JUŻ DZIAŁA PODAWAJCIE TU SWOJE NICKI TO WTEDY BĘDZIEMY MOGLI SIĘ ŁATWIEJ ODNALEŹĆ W GRZE IM WIĘCEJ NAS TYM LEPIEJ MOŻE ZA JAKIŚ CZAS ZNOWU BĘDZIE WIĘCEJ POLAKÓW NIŻ CHIŃCZYKÓW BO DZIŚ RANO TO BYŁEM CHYBA JEDYNYM POLAKIEM NA YT2GAME A SAMEMU TO TAK NIE FAJNIE

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja bardzo zaluje ze zresetowali miałem w chuj bialyhc zboj i hwangow tasaka przez 1 ostatni dzien serwa pelno hwangow baronow smiercio itd i zatruty sr 41 na bosy co niebianskiego smoka łalem nim i akurat w ostatni dzien serwa dropła instrukcja co za chujnia moj nik stary to ACOCIETO i terazniejszy tez . NIE WIEM CZEMU ALE JAK SIE LOGUJE TO LOGA MNIE ANA WYBORZE POSTACI I NIE MOGE TERAZ WEJSC WIE KTOS MOZE CZEMU

Opublikowano

Ja rowniez mam ten sam problem. Zwykle trwało to u mnie kilka dni, aż wkoncu mogłem sie normalnie zalogowac. Jakby co to mój nick DeLuX i zapraszam all do shinsoo!!!

logoaks.gif

Opublikowano

czasami tak bywa że wylogowuje ale bywa też tak że działa normalnie zależy to od czegoś ale czego to nie wiem widzę DeLuX że jesteś aktywny na forum i w grze to tak samo jak ja obydwoje staramy się pomóc innym jak narazje nam chyba wychodzi pozdro dla wszystkich

Opublikowano

rano było wszystko wpożo ale im bliżej wieczora tym więcej loga poczekajmy do jutra rana czy tam popołudnia i się okaże czy tak zawsze będzie im bliżej wieczora tym więcej loga czy to tak jednorazowo jest

Opublikowano

kurwa i jak ma se teraz pograc i kase zarobic i se tasaka sprawic znowu bo teraz mozna za 800kk kupic instr 2recznego miecza u chinolow pozniej bedzie chodzic pewnie jak broszurka

Opublikowano

myślisz że ja bym nie chciał zarobić kasy ale jak się nie da to nie może jutro a po ile tak naprawdę teraz chodzi broszura szermierki i z czego robi się tasaka jak ktoś wie niech napisze

Opublikowano

a broszurki dzisiaj nie widzialem ale jak wbije se 99 lvl pojde se tego cholerstwa nadropie znowu musze se etz gildie zrobic o ile bug dalej działa

Opublikowano

Mam problem. Mianowicie wbiłam szamanką 36 lvl i chciałam iść na orki. Wywaliło mnie przy tp, myślę sobie, oki, spróbuję jeszcze raz i nic =.=

Zrobiłam następną szamankę - 59lvl, chciałam iść do v1 i znowu to samo. Przy tp na pustynię wywaliło i nie mogę wejść na żadną z postaci.. A teraz jeszcze błąd przy łączeniu.

Edith - Już działa.. >D

296lpup.png

Opublikowano

mam pytanie jak wejść do atlantydy bo na multihacku się nie daje może ktoś z was zna jakiś inny sposób by można po niej chodzić może jest jakiś plik który da się podmienić aby można chodzić po atlantydzie albo coś innego bardzo proszę o odpowiedż

Opublikowano

Jesteś Połaczony z Serwerem... I tak ciagle :/...

@EDIT : Wszystko Cacy juz :)....

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

TEN PLIK KTÓRY DALA Glinka333 JEST DOBRY TYLKO ŻE PO POBRANIU GO NALEŻY ZMIENIĆ NAZWE Z serverinfo_www.przeklej.pl NA SAMO serverinfo I WTEDY WKLEIĆ POD FOLDER Z METINEM I BĘDZIE DZIAŁAĆ MI DZIAŁA TO I WAM BĘDZIE JAK POMOGŁEM TO SIĘ CIESZE.

a tego klijenta czeba zinstalowac w metinie PL???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co sie dzieje gram se na yt2 nagle mnie logło pierw wchodzilo mi do wyboru postaci i logalo jak wybierałem a po 5 min mam bład podczas łączenia z serwerem i juz od okolo godziny ine moge wejsc bo bład co jest a kurwa znowu mam tasaka i stalke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...