Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero - Dyskusja

SeterN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam ten temat, aby gracze Hero Zero mogli wyrazić swoją opinię na temat gry. 

Możecie również zadawać pytania odnośnie gry, jak i pisać odpowiedzi ;)

Link do gry (PL):

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Genialny sposób na zabicie nudy. Gra jest na prawdę świetna.

Polecam początkującym nie lecieć z poziomem, tylko robić misje za monety i ulepszać umiejętności.

Na 60 poziomie otrzymujemy również towarzysza, można to nazwać w sumie petem.

Opublikowano

Polecam początkującym nie lecieć z poziomem, tylko robić misje za monety i ulepszać umiejętności.

To już zależy od osoby, która prowadzi postać. Osobiście wolę lecieć z poziomem, potem ulepszyć umiejętności. A monety lecą wraz z poziomem, wiec na jedno wychodzi ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie świetna gra, jest dostępna wersja na telefony tak więc można grać w grę naprawdę wszędzie! (z dostępem do internetu)

Rok temu grałem bez przerwy, lvl 200 (lub większy) ale wydaje mi się że został skasowany.

Tak czy siak, gra jest świetna na zabicie nudy, tak jak napisał @Antive . :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Jak dla mnie świetna gra, jest dostępna wersja na telefony tak więc można grać w grę naprawdę wszędzie! (z dostępem do internetu)

Rok temu grałem bez przerwy, lvl 200 (lub większy) ale wydaje mi się że został skasowany.

Tak czy siak, gra jest świetna na zabicie nudy, tak jak napisał @Antive . :)

Z tą wersją na telefony to jest tak średnio. Mi raz się zawiesza co staje się nudne ;_;. Mogłaby zostać zaktualizowana. 

Opublikowano

Z tą wersją na telefony to jest tak średnio. Mi raz się zawiesza co staje się nudne ;_;. Mogłaby zostać zaktualizowana. 

Ja mam iOS i mi się jeszcze nie zacięła... Gdyby regularnie robili aktualizację i redukowali bugi to naprawdę byłoby cudo! <3

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Na moim androidzie również nigdy się nie zacięło, lecz przyznam wam rację, przydała by się aktualizacja.

Opublikowano

Ja jak grałem to tylko misje robiłem cały dzień, na noc stawiałem prace, czasem trening się zrobiło ;D

ogółem gra fajna dla zabicia czasu ;)

by Neosieł

Opublikowano

Akurat zajrzałem do tematu i stworzyłem postać na serwerze pierwszym zobaczymy co z tego będzie będę na bieżąco .

A tu taki psikus kolega podał passy do konta na serwerze 7 level 79 :O  ciekawy start :D.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Grałem kiedyś na 4 serwerze i osiągnąłem około 120 lvl szkoda że usunięta postać, teraz zacząłem pykać na 9 i nawet w miare, widze sporo zmian od mojej ostatniej gry na plus zmiany oczywiście :P

Opublikowano

Grałem kiedyś na 4 serwerze i osiągnąłem około 120 lvl szkoda że usunięta postać, teraz zacząłem pykać na 9 i nawet w miare, widze sporo zmian od mojej ostatniej gry na plus zmiany oczywiście :P

Możesz ubiegać się o odzyskanie konta, ja napisałem do supportu i mi przywrócili konto, spróbuj.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...