Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wymyśleć sobie nicku -.-

danio5544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  jestem osobą która gra w Lol'a. I mam problem otóż chcę sobię zmienić nick ale nic nie przychodzi mi do głowy .  Jak mogę go wymyśleć ?

Opublikowano

Na pewno nie z jakimiś literami na końcu "PL" ani nic po polsku ponieważ ludzie z innych krajów hejtują polaków bo słabo grają, a tak nie jest. 

Najlepiej jakiś angielski nick lub coś nic nie znaczący :]

RedPow33r_eune_7_2_text.png

Opublikowano

Może GłupiChujPL?

Najlepiej cos po angielsku albo jakies losowe literki jak moje I nigdy nie dawaj na koncu PL

Opublikowano

Sposob na swietny login-Twoja Ksywka/Imie + Twoj Charakter/Jak sie wlasnie czujesz + Pierwsza rzecz o ktorej pomyslisz. Najlepiej zmienic na Angielski ;p

Np. SadDanioGG lub cos w tym stylu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ew. Porozglądaj się w okół siebie i popatrz na przedmioty.. Np. Koleżanka nazwała siebie Vinea ( w skrócie Vin ) od Nivea .. ; d Masz nick Danio.. Nie może zostać? CraviT od Creativ.. Cokolwiek ; d

Opublikowano

Nie dodawaj do nicku pod zadnym pozorem jakis dodatkow typu PL czy cyfr. Odrazu bedziesz rozpoznawany jako polak a kazdy kto gra w lola wie, ze polacy w team nie sa mile widziani :) . Może daj sobie Ciastek lub CBoolBaby

Opublikowano

Po twojej matce?

Najlepiej cos po angielsku albo jakies losowe literki jak moje I nigdy nie dawaj na koncu PL

Po Twoim ojcu tępy chuju z patologicznej rodziny. Mam nadzieję że kurwo ruda na raka umrzesz tak samo jak cała Twoja rodzina.

Pozdrawiam Janusz.

Opublikowano

Polecam wejsć na grę www.margonem.pl i być tam gdzie sie tworzy postać pierwszą, maja generator nicków z każdej rasy np magowie, elfy, gobliny itd.

Opublikowano

Bez sensu są tematy gdzie ktoś komuś wymyśla nick.

Popatrz się na klawiaturę zacznij od jakiejś losowej litery dodając do niej jakąs pasującą, potem kolejną i aż wyjdzie Ci jakiś nick. Tak samo możesz zrobić z ikonami na pulpicie.

Opublikowano

Po Twoim ojcu tępy chuju z patologicznej rodziny. Mam nadzieję że kurwo ruda na raka umrzesz tak samo jak cała Twoja rodzina.

Pozdrawiam Janusz.

Wiesz? Masz szczęście że mnie nie spotkałeś pizdo. Jechać po czyiś rodzicach? Radzę Tobie to co wszystkim, tzn. wypierdalać i nie wracać.

Pozdrawiam chujku.

@AntyWarn

Pokombnuj z mainem. Np. Only Ktoś, albo Best Ktośtam.

Opublikowano

Wstydzic sie bycia POLAKIEM, GRATULUJE! -,- Zrob sobie nick z koncowka PL jezeli Ci to pasuje i badz z tego dumny ze jestes polakiem, a to ze ktos bedzie Cie z wejscia flejmowal, blejmowal etc. swiadczy tylko o nim i o jego plytkim rozumowniu, tak jak kolegow @up ktorzy pisali zeby tego nie robic. Pamietaj ze masz zawsze opcje zmutowania i reportowania. 

A wracajac do tematu, popatrz tutaj:

Pozdrawiam, Gwiazdeczka

(tak, mam polski nick i najbardziej mnie bawi jak takie polaczki cebulaczki probuja mi cisnac po 'angielsku' ze jestem polakiem)

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Możesz wziąć "stary", oczywiście swój nick i dodać jakiś znaczek inny, dozwolone znaki:

Niżej znajduje się lista dozwolonych znaków specjalnych wedle regionu:

EUW/EUNE –
0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzàâÇçèÉéÊêëîïÔôœùûĄąĘęÓóĆ ćŁłŃńŚśŹźŻżÄäÉéÖöÜüßÁáÉéÍíÑñÓóÚúÜüΑαΒβΓγΔδΕεΖζΗηΘθ ΙιΚκΛλΜμΝνΞξΟοΠπΡρΣσςΤτΥυΦφΧχΨψΩωΆΈΉΊΌΎΏάέήόίύώΪΫϊ ϋΰΐĂăÂâÎîȘșŞşȚțŢţÀàÈèÉéÌìÍíÒòÓóÙùÚúÁ᥹ÄäÉéĘęĚěÍíÓ óÔôÚúŮůÝýČčďťĹĺŇňŔŕŘřŠšŽž

Brazylia –
0123456789 ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwx yzÀÁÂÃÇÉÊÍÓÔÕÚàáâãçéêíóôõú

Rosja –
.0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ_abcdefghijkl mnopqrstuvwxyzАБВГДЕЁЖЗИЙКЛМНОПРСТУФХЦЧШЩЪЫЬЭЮЯабв гдеёжзийклмнопрстуфхцчшщъыьэю

Turcja –
. 0123456789ABCÇDEFGHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ_abcçdefg hıijklmnoöpqrsştuüvwxyz

LATAM –
0123456789ABCDEFGHIJKLMNÑOPQRSTUVWXYZÁÉÍÓÚÜ abcdefghijklmnñopqrstuvwxyzáéíóúü

Korea –
! "#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
~ 가각간갇갈갉갊감갑값갓갔강갖갗같갚갛개객갠갤갬갭갯갰갱갸갹갼걀걋걍걔걘걜거걱건걷걸걺검겁것겄겅겆겉겊 겋게겐겔겜겝겟겠겡겨격겪견겯결겸겹겻겼경곁계곈곌곕곗고곡곤곧골곪곬곯곰곱곳공곶과곽관괄괆 괌괍괏 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...